Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
29.1.10 17:24

Nebuď! A co máš v plánu na dnešní večer. Jdete někam nebo budeš vyspávat a dospávat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
29.1.10 17:28

Původně jsme chtěli jít do kina.. Jenže na ten film jsou tak šílený recenze, že jsme si to rozmysleli.. V každém hodnocení diváka se vyskytuje slovo sračka (pardon), takže asi škoda peněz.. Tak chceme jít na véču.. Teda já chci.. Ten můj by nejradši tvrdnul doma, ale zlákala jsem ho aspoň do pizzerky na těstoviny, tak večer vyrazíme, už se těším.. :-) A navíc mám šílenou chuť na malibu s džusem, snad se mi po tý dlouho abstinenci nezamotá škeble po jedný sklenici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
29.1.10 19:58

ahojky koukám že se bude kalit, Jani :lol:

• no já za chvíli vyrážím za kamarádkou na vínko :palec: už se moc těším, měly jsme vždycky „dýchánky“ každý týden - vínko, pokec … no prostě fajn večer … no a taky jsem teda zvědavá jestli dojdu dom … abych někde cestou neumrzla :think:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jo a souhlas holky, přijde mi, že všichni mají zafixováno že v tomhle měsíci má dělat tohle, v tomhle tohle, bla bla bla … a na druhou stranu i tady na emiminu jsou skupiny fajn ale jak se začne porovnávat (ta už leze, moje ještě ne) je to naprd :roll: ) … no ale mě to vůbec nevadí že naš HEli nechvátá, jak píše Lucka, odpočinu si a nebudu za ní muset tolik lítat - a chodit stejně jednou začne :wink: :palec: a v postýlce se mi otočila „naštorc“ zrovna tenhle týden poprvý - a klidně to zas může zapomenout :mrgreen:

tak zatím paaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
29.1.10 20:17

ibbu tahle tvoje fotka, dycky kdyz ji zahledu jen perifernim videnim, tak si rikam „co je to za fousace“ -vis ta sala na krku :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.1.10 20:25

Pudlo super :palec:

Jani ničeho se neboj, já jsem ve 3 měsících nechala malou doma samotnou s taťkou přes víkend a frčela jsem na rozlučku se svobodou svojí nejlepší kámošky. Nejdřív jsem z toho byla na nerv, jak to zvládnou (malá byla dost uplakánek) ale nakonec jsem si řekla však dva dny jí nezabijou - taťka nakrmit i přebalit zvládal a nakonec to bylo úžasný - krásně jsem si odpočinula a pak se na malou taaaaaaaaak těšila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
29.1.10 21:21

Koukám, že jsem teda pěkná citlivka, když se bojím nechat Kubíka samotného třeba jen na jeden s mojí mamkou nebo manželem. Minulou sobotu jsem byla půl dne pryč a každou hodinku jsem manželovi volala, co dělá Kubík? I přes to, že vím, že se o malého umí postarat......asi jsem na malém závislá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
29.1.10 22:52

Tak jsme holky zpátky, jen jsme chvíli poseděli, popili koktejly, dali si dobrou baštu a vydali se dom. Vzali jsme Clarýska a vyvenčili ho v zámecký, takže měl taky radost.. Ale hezkej večer.. :-) Takový ty kalby do rána mě už nějak neberou, tohle mi přijde takový hezčí.. A navíc, kdybych si dala ještě nějakej koktejl navíc, asi by mi už nebylo moc dobře, páč jeho složení bylo docela odvážný po tom jídle, co jsem měla :lol: Přítel byl skoro zelenej, jen co viděl, co ten můj koktejl obsahuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
29.1.10 22:53

Zoubky však já taky každou chvíli mámě píšu, co Kájuška dělá.. :lol: Teda teď jsem jín už nenapsala asi dvě hodiny, tak to budu muset napravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
29.1.10 23:03

Tak to jste si to krásně užili, co? A co dělá Kájinka, spinká? Takhle malé děti, naštěstí ještě moc maminku nepostrádají, moc to ještě nevnímají.....nebo teda Kuba aspoň ne, je klidnej u cizích, nehledá mě. Možná to přijde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
30.1.10 00:09

Nevím, čekám, až se mamča zase ozve.. Ale asi už bude spinkat, už je její čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
31.1.10 16:22

Jani, tak povídej, jak proběhlo hlídání malé u babičky? Zvládly t holky spolu?…určitě jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
31.1.10 18:39

Ahoj Zoubky, tak hlídání dopadlo super, malá byla hodná, prostě jako by byla doma.. V noci prý taky pěkně spinkala.. No zvládly to spolu dobře.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
31.1.10 20:26

To je fajn. Kuba měl dneska nějaký lehký průjmík, tak snad je jen únavový. Ale jinak je čilounký bez teplot :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
31.1.10 20:44

Tak snad to nic nebude a bude brzy v pořádku.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
2.2.10 10:12

Holky, možná se vám můj dotaz bude zdát blbý, a možná si budete myslet, že jsem „čunče vůči vlastnímu synovi“, ale opravdu je nutné vyvařovat lahvičku před každým krmením? Já mám teda tři a střídavě je vyvařuju maxim. 3× za den..........zatím je Kuba bez následků (včera akorát měl takový malý průjmík, asi únavový, moc nespal přes den). Ale já je vlsatně jen vyvařuju v obyč. vodě v hrnci - žádná sterilizace, žádné tablety na vyváření, jen obyč voda..............je to špatně?
Ptám se jen informativně, protože mě překvapila známá, která mi za to dost vynadala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová