Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4972
3.2.10 11:02

Všichni mu říkaj normálně Kubo.. Nevím teda, jak mu říkají kolegové v práci.. Je teda fakt, že je to asi trochu dětinský, ale zase jsou na to všichni nějak zvyklý..

Třeba můj brácha je Bohouš, je mu 31 a máma mu do dneška říká jedině Bohoušku.. Chudák, nejlepší je, když ho takhle oslovuje i venku na veřejnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.2.10 11:07

Hmmmm, já tvého bráchu chápu - tchýně mi zásadně říká Kačenko :twisted: A to mě poznala už jako dospělou. I když je pravda, že manželovi říkají Ríšánku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
3.2.10 11:09

Jani a o jí zkusit reklamovat,ale to ste asi už zkoušeli viď??Jinak mě si Kája doteď neříká,že má hlad,to jen já si hlídám ten 3-4hodinovej inrerval,brečela,že má hlad akorát,když byla úplně malá a my se teprve zžívaly,A teď se zabere do hraní,že si nevzpomene,apak otvírá papulu jak divá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4972
3.2.10 11:25

No ještě nezkoušeli, já mu to strčím, ať to vrátí, beztak to kupoval v práci..

Mě teda teď kupodivu spustila, ale jakým způsobem :mrgreen: Musím jí rychle připravit flašku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
3.2.10 11:40

Tak nic, vypila 30 ml a usnula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.2.10 12:05

jani, to mi KUba dělá každé ráno. Takže vím, že po noci mi vypije jen 1OOml, tak ani víc nepřipravuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
3.2.10 12:18

No jo, jenže než se se vzbudí, bude vlastně čas na další krmení, takže tímhle jedno vynechala a v noci dlouho spí, takže to vynechá další.. Měla by mít 6-7, zvládáme 6 a dneska to teda bude jen 5 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.2.10 12:27

Jani, možná to bude znít divně a neuraž se, ale neřeš to tolik nebo se z toho zblázníš. Musíš akorát opravdu sledovat, zda ti přibývá na váze stačí jednou týdně) a zda je na ní vidět spokojenost. Samozřejmě si hlídej, aby měla denně minimálně těch 6dávek, ale když ti jeden den udělá méně a druhý den zase více, tak se nic neděje. :lol: Jedině, kdyby byla nemocná nebo ti jídlo odmítala, tak se do ní snaž narvat co nejvíce tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.2.10 12:28

A ona se fakt nevzbudí ani po těch 4hodinách? Nebo neřve hlady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.2.10 12:29

Já vím, mně se to mluví - Kuba je v tomhle bezproblémový, až mám někdy chuť mu tu flašku sebrat, jak se láduje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
3.2.10 12:32

Přes den se většinou vzbudí a tak nějak už vím, kdy je její čas, tak to připravím dřív, než spustí.. :mrgreen: V noci se nebudí, to spinká do rána, zato pak je to řev na celej barák, protože samozřejmě chvilku trvá, než jí to připravím a po tom nočním půstu je hladová jak vlčák.. Přes den moc nebrečí.. ale asi fakt proto, že už to mám vychytaný, nebo prostě ještě není tak hladová, nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
3.2.10 12:43

Souhlasím se Zoubky,nemá cenu se moc nervovat,hlavně,že přibírá a je spokojená :mrgreen: Mě Kája do půl roka jedla jak urvaná,pak začli zoubky a to byl s jídlem konec,taky jsem se nervila,ale viditelně nestrádá,tak už neřeším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
43029
3.2.10 15:50

ja taky mesla strach , tak jsem testovala, jestli chuvicku spusti monitor a v pohode. jsme na vesnici, v ulici nikdy mimino nema, takze ruchy nechytame. pokojicek ma hned vedle - zkratka asi optimalni podminky. ja se jen bojim, aby se to nepodelalo jako vsechno. vubec nejsem v euforii, pripadam si jako na vrcholku domu ze sirek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
3.2.10 17:50

Ahojda holky, jdu vás zase na chvíli pozdravit :mavam:

Jani super, že jste si udělaly s manželem super večer, u mě to nehrozí,nikdy se mi zatím nenabídl na hlídání přes noc :lol:

Lahvičky jsem vyvařovala taky v hrnci a do půl roka, tak že měla vždy vyvařenou lahev, ale nebavilo mě to :-( a teď už jsem nevyvařovala ani nepamatuju :lol: taky bych to tak nehrotila, hlavní je, že jsou prcci zdravý a přehnaná čistota taky není to pravý :wink:

Když jsme přecházely na větší dávku, tak jsem to dávala na přeskáčku, aby si zvykla a pak to už šlo samo a když jsme skočily na 180ml, tak začly příkrmy a někdy mi to ani nevypije… jen ráno, to má hládek :-D

My jsme teď nemocný, má trošku teplotku, tedy jen zvýšenou, rýmu a je celkově moooc protivná a pořád brečí a fňuká, je mi jí líto, beruška moje malá, a já jsem totálně psychicky vyčerpaná :-(
Dneska se nám poprvé postavila v postýlce, to bude strašný s usínáním, pořád tam cestuje a teď ještě tohle :roll:
Jo a máme jí zatím u sebe v ložnici, taky se mi nechtělo lítat přes celý být, i když je maličký, takhle jí přeci jen mám hned u sebe a vůbec když jí rostou zuby, to jsem co hodinu vzhůru a dávám jen dudlík :roll:
Ale na jaře budeme dělat pokoj, tedy jen přestěhujeme věci a Terince tam vymalujeme :-D

Jinak jsem dneska Terku vážila, tedy na normální váze, nejdřív s ní a pak bez a tipuji tak 9,5kilo, už mi to přijde celkem dost, mám takovou malou droběnku :lol: To jsem zvědavá co mi řekne dr. na 10-ti měsíční kontrole :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
3.2.10 17:52

Teď jsem jí hodinu a půl uspávala v postýlce, nepodařilo se, akorát se naučila se tam postavit :zed: je zvyklá usínat jen v kočárku, ale teď to nejde, když je nastydlá… předevčírem mi tam usnula a teď to nějak nešlo a nevím proč, tak jsme daly kočár dovnitř, jezdila jsem přes práh a usnula do 5 minut, no ale připadám si jako blázen :lol: a už hodinu spí, asi byla už hodně unavená :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová