Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
19.2.10 00:46

Ahoj holky, tak jak válčíte s UM a případně ještě s MM? A co dětičky, rostou, rostou? :wink:
U nás všechno v pohodě, Kuba roste, přibírá, vyvíjí se a začíná pěkně lumpačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.10 21:31

Ahojky,bohužel patřím také mezi nekojilky,ale ne proto abych neměla svěšená prsa nmebo tak nějak ale právě proto,že to nešlo. S kojením byl problem už v porodnici,malá neprospívala,tak mi ji přikrmovali. Problém byl v tom,že ona nesála,doku ji to samovolně teklo tak bylo vše v pořádku,ale jak to zůstalo na ni,tak plakala. Po návratu z porodnice malá nekakala,nečůrala a hrozně pohubla.Dr. byla fajn a řekla,že je malá vyhládlá a dehydrovaná.Sama mi řekla,že se ode mě nenají pouze maličko napije. A ona tak plakala a já si myslela,že mám zlobivé mimi,ale ona měla pusinka hlad.Skutečně když to nejde,tak nejde o to co si myslí ostatní,ale o to aby bylo mimi spokojené a v pořádku.Maminky NEDEJME SE!!!!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
23.2.10 22:11

Ahoj Zoubky, tak nám rostou zoubky.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Celý den mi malá fňukala, myslela jsem, že jí bolí břicho a ono ne, ona má první zub a to jí nejsou ještě ani 4 měsíce.. Jinak nic nového, papání pořád stejný, většinou baští dobře, občas nechává zbytky.. Ale ten zub mě dostal.. 8-o
A co Kubík, roste? :wink:

Monioko přesně, hlavně, že dětičky prospívaj, je jedno, jestli na MM nebo UM a co je ostatním do toho, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.2.10 22:21

Ahoj jani, teda vy jste rychlíci :palec: Gratuluji k prvnímu zoubku :potlesk: :kytka: Já měla taky první zub v necelých 4měsících. Ale Kuba ještě nic......naštěstí. Už teď se bojím profňukaných dní a nocí, a taky prokousaných saviček a dudáků :lol: Kubík roste krásně. zítra si ho zvážím a změřím a doplním tabulku ke 4.měsíci. Tetnto týden se mu chudáčkovi moc nevěvnuju - šrotím na poslední zkoušku, tak jsme ráda,když usne přes den :oops:
Tak se holky opatrujte a dej vědět, který další zoubek vás trápí. Jo, dáváš nějaký chladící gel na dásně nebo to není potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
23.2.10 22:35

Díky.. No my to zjistili před chvílí, celý den fňukala, teď večer spustila ječák. Myslela jsem, že jí bolí bříško a on to zoubek.. 8-o Gel nemám, nepočítala jsem s tím, zítra ho koupím. Dala jsem jí sirup nurofen, snad zabere a vyspíme se..
Tak držím palce, ať zkouška dobře dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.2.10 22:38

Neboj, já taky nejsem připravená. pořád o tom mluvím, jak ho koupím, ale kde nic tu nic :oops: No vidíš, ani ten Nurofen nemám, pouze Paralen čípky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
23.2.10 22:41

No já nurofen koupila před očkováním, protože mi bylo řečeno, že je pro malý mimi lepší než čípky.. A píšou, že je i proti bolesti, tak jsem jí ho dala a uvidíme.. Asi si jí dneska nechám přes noc v posteli, protože sebou pořád mrská a je mrzutá, tak abysme se vyspali, nechci k ní pořád vstávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
24.2.10 07:33

hele já mám ze zoiubků takový bobky, že už mám doma mundisal a ještě chci sehnat babydent, kdyby to první nezabíralo :-) a zub nikde, ale jsem šťastná, klidně to vydržíme až do roka, jako ségra
opožděný růst zubů mě nijak nestresuje

jo a zkoušela jsem zase dávat mu ukusovat kousek brambory a kousek uždíbl, mělnil dásničkami ale nakonec všechny kousky poečlivě vystrkal ven jazýčkem :-))))
tak jsem alespoň ráda, že vím, že nesežere kdejakej bordel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
24.2.10 13:25

Tak jsem taky koupila ten mundisal, snad to pomůže, aby ji to chudinku nebolelo.. Vedle ji raší další, má to červený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
26.2.10 11:33

Vím, že už to máte asi všechny za sebou, ale Kuba se mi dneska dotknul ručičkama chodidel a chvilku je držel :potlesk: Takže už se přetočí na bok a drží nožičky.....pro nás je to úspěch. :dance: Je to trošku lenoch po tatínkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
26.2.10 11:36

zoubky to je dobry, rafanek dosahl na chodila az daleko pozdeji. a otacenim na bok to zacina, za chvilku se otoci na brisko. ma casu furu. gratuluji, je to sikula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
26.2.10 11:44

Pudli, díky. Vidíš, a já si myslela, jaký to je lenoch, když ještě nedává nožičky k rukám :nevim: Na bok se umí přetočit, ale už mu to nejde ani na bříško ani zpět na záda, a pak ječí vzteky :lol: Teď koukám, že usnul pod hrazdičkou a rukou se drží ve vzduchu chrastítka...........je to mazlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
28.2.10 10:17

Zoubky tak to je šikulka. Kája to teda ještě neumí, ale má na to čas, přesně jak říká pudla.. :wink:
Mě se zatím přetáčí z boku na záda a naopak. Chtěla by i na bříško, ale to jí zatím nejde, i když se občas snaží.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.3.10 07:36

Ahoj holky, zdravím po delší době...............chtěla jsem se vás zeptat, jaké UM se vám chuťově nejvíce osvědčilo? Eliška má zatím MM s láhve, ale je ho už míň a abych pravdu řekla, už mě to odsávání ani nebaví, no a teď řeším jaké UM dávat, když MM už je méně. Jde mi hlavně o to aby jí chutnalo, ona je tak trochu nežravec, tak že pokud máte nějaké chuťově osvědčená UM tak šup sem s nimi. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
1.3.10 08:22

Ahoj** Katy**, nebudu mluvit úplně ze své zkušenosti, protože Kuba má od 7.týdne Nutrilon 1HA, které je velmi hořké a nedělají ho v příchutích - do roka by měl mít pouze HA. On ho teda vzal úplně bez problémů. Kvůli ceně jsem zkoušela Bebu(taky hořká), a Sunar, ale po těch měl zažívací problémy. Ale můžu říct, že Sunar je slaďounký, i ten bezpříchuťový. A kamarádka jejím dětem od půl roka dávala Sunar s příchutěmi,a prý na to, jak byly rozmazlené v chutích, tak ho vzaly hned :-)Takže, pokud hledáš sladké UM s příchutěmi i bez nich, tak zkus Sunar......ale může se ti stát, že malá bude mít třeba zácpu, jako náš Kuba. Ale pokud už dáváš zeleninové příkrmy, tak by nemusela mít problémy. Zkus a uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová