Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Pudlo taky už jsem to slyšela od pár kamarádek že jak přestěhovali i třeba malé mimčo do vedlejšího pokoje tak spalo jak anděl, prostě ho asi rušíte
tak jen tak dál ![]()
Hmmm, my bychom taky rádi dali Kubču do dětského pokoje, ale máme ho přes celý byt. A představa, že tam budu lítat v noci i třeba jen 3×, jako vstávám teď, tak jsem mrtvá
Ale namyslím si, že ho rušíme..........my nemáme čím
![]()
Tak my s tímhle experimentovat nemůžem, jelikož máme byt 2+0
Ale i kdybysme měli větší, asi bych to neriskla, sice mi přítel koupil k vánocům chůvičky, ale jsou tak „kvalitní“, že to nejde naladit, věčně chytáme jiný signál, šumí to a když to vypadá, že to funguje, zjistím pak, že mi malá v ložnici brečí a chůvička prostě nereaguje.. ![]()
Tak to my jsem chůvičky ani nekupovali.Asi bych jim taky nevěřila. Prostě s námi Kuba musí vydržet ještě minimálně rok
Ahoj ,náš malej spí sám ,už od doby ,co jsem ho přinesla z porodnice. ![]()
Pavlo, nojo, ale jak daleko máš ložnici od pokojíčku? já bych teda v noci nezvládala chodit přes tři místnosti. A jak jsem napsala, chůvičkám nevěřím. Naštěstí teda Kuba spí v pohodě
Pravda… mám to vedle.
nedivím se ,že máš strach ,já se pořád bála,že neuslyším monitor ,když jsem přes den byla třeba v kuchyni..,tak jsem malýmu ustýlala na gauči abych na něj viděla…stějně jsme měli 3-hodinovej režim .tak to šlo
Já taky malou mám u sebe v obýváku, v takovým příšerným vozíčku, co mi půjčila kamarádka, je to místo košíku..
Vypadá strašně, ale funkci splňuje a Káje se líbí obrázky, co na něm jsou ![]()
Ale třeba ráno ještě usne v postýlce, nebo večer ji tam už dám a já ještě spát nejdu, tak jsem pouštěla chůvičku, ale je na houby.. Já bych si jí taky nekoupila, nevím, co to Kubu napadlo. A když už, tak taky mohl koupit jinou než Sencor.. ![]()
Holky dneska už podle věku navyšuju dávku UM.. Mám pořád krmit po třech hodinách, nebo prodloužit i interval?
Ahoj,tak Sencor je značka na prd,to sou vyhozený peníze
.Jinak stou navýšenou dávkou,zkus jí dávat po těch třech hodinách a uvidíš kolik ti toho vypije.
Jo jinak taky hlásím,že mám malou skoro od porodnice v jejím pokojíčku,protože snáma jí to nevyhovovalo,pořád byla vzhůru,tak sem ji šoupla vedle tam má svůj klid a dobrý
A máme to přes malou chodbičku tak to jde ![]()
Je no, já to vím, nevím, proč to koupil, myslel, že mi udělá radost a teď je zklamaný, protože to nefunguje, jak má.. No jo, ale dalo se to čekat, bohužel.. ![]()
Jani, já bych zkusila jí krmit podle toho, jak si řekne.....teda pokud to poznáš. V tomhle věku ne každé brečení je hlad
Ale pokud teď jsi krmila po třech hodinách, tak to asi nebude dále více nebo méně. Kuba mi celou dobu na flašce jí po třech hodinách, ať má dávku jakoukoliv.Akorát v nci se interval prodloužil. Jinak on má už tři typy pláče - hladový, usínací a volací mámu ![]()
No včera mi právě jen občas vypila celou dávku.. Asi chvilku potrvá, než si zvykne.. A ona si tak nějak ani moc neříká, kdyby záleželo na ní, tak se rozbrečí až po docela dlouhý době a to by vypila hrozně málo..
I když včera mi venku spustila pěknej řev, když už byl její čas ![]()
Jani, koukám, že přítel se jmenuje jako můj synek.....prosímtě, jak mu říkáš nebo jak mu říkají vaši známí. Manžel trošku tápe, jak se říká třeba 30tiletému chlapovi Jakubovi:-) Prý je to hezké dětské jméno, ale pro dospělého chlapa nebo starce je to nepraktické ![]()
No vidíš, tak si jen řekne
Ale tak když si neříká, tak dávej po těch 3-4hodinách a uvidíš. Ale fakt nemusí vždycky vypít celou předepsanou dávku…my taky nejíme denně stejné množství.......a tohle už jsou vlastně velké děti ![]()