Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
3.2.10 08:56

Pudlo taky už jsem to slyšela od pár kamarádek že jak přestěhovali i třeba malé mimčo do vedlejšího pokoje tak spalo jak anděl, prostě ho asi rušíte :mrgreen: tak jen tak dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.2.10 09:21

Hmmm, my bychom taky rádi dali Kubču do dětského pokoje, ale máme ho přes celý byt. A představa, že tam budu lítat v noci i třeba jen 3×, jako vstávám teď, tak jsem mrtvá :zed: Ale namyslím si, že ho rušíme..........my nemáme čím :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
3.2.10 09:40

Tak my s tímhle experimentovat nemůžem, jelikož máme byt 2+0 :mrgreen: Ale i kdybysme měli větší, asi bych to neriskla, sice mi přítel koupil k vánocům chůvičky, ale jsou tak „kvalitní“, že to nejde naladit, věčně chytáme jiný signál, šumí to a když to vypadá, že to funguje, zjistím pak, že mi malá v ložnici brečí a chůvička prostě nereaguje.. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.2.10 09:44

Tak to my jsem chůvičky ani nekupovali.Asi bych jim taky nevěřila. Prostě s námi Kuba musí vydržet ještě minimálně rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
3.2.10 09:45

Ahoj ,náš malej spí sám ,už od doby ,co jsem ho přinesla z porodnice. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.2.10 09:49

Pavlo, nojo, ale jak daleko máš ložnici od pokojíčku? já bych teda v noci nezvládala chodit přes tři místnosti. A jak jsem napsala, chůvičkám nevěřím. Naštěstí teda Kuba spí v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
3.2.10 10:00

Pravda… mám to vedle. :think: nedivím se ,že máš strach ,já se pořád bála,že neuslyším monitor ,když jsem přes den byla třeba v kuchyni..,tak jsem malýmu ustýlala na gauči abych na něj viděla…stějně jsme měli 3-hodinovej režim .tak to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
3.2.10 10:32

Já taky malou mám u sebe v obýváku, v takovým příšerným vozíčku, co mi půjčila kamarádka, je to místo košíku.. :-) Vypadá strašně, ale funkci splňuje a Káje se líbí obrázky, co na něm jsou :lol:

Ale třeba ráno ještě usne v postýlce, nebo večer ji tam už dám a já ještě spát nejdu, tak jsem pouštěla chůvičku, ale je na houby.. Já bych si jí taky nekoupila, nevím, co to Kubu napadlo. A když už, tak taky mohl koupit jinou než Sencor.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
3.2.10 10:37

Holky dneska už podle věku navyšuju dávku UM.. Mám pořád krmit po třech hodinách, nebo prodloužit i interval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
3.2.10 10:48

Ahoj,tak Sencor je značka na prd,to sou vyhozený peníze :-( .Jinak stou navýšenou dávkou,zkus jí dávat po těch třech hodinách a uvidíš kolik ti toho vypije. :-) Jo jinak taky hlásím,že mám malou skoro od porodnice v jejím pokojíčku,protože snáma jí to nevyhovovalo,pořád byla vzhůru,tak sem ji šoupla vedle tam má svůj klid a dobrý :mrgreen: A máme to přes malou chodbičku tak to jde :wink:

• Citovat
  • Upravit
4972
3.2.10 10:50

Je no, já to vím, nevím, proč to koupil, myslel, že mi udělá radost a teď je zklamaný, protože to nefunguje, jak má.. No jo, ale dalo se to čekat, bohužel.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.2.10 10:51

Jani, já bych zkusila jí krmit podle toho, jak si řekne.....teda pokud to poznáš. V tomhle věku ne každé brečení je hlad :-) Ale pokud teď jsi krmila po třech hodinách, tak to asi nebude dále více nebo méně. Kuba mi celou dobu na flašce jí po třech hodinách, ať má dávku jakoukoliv.Akorát v nci se interval prodloužil. Jinak on má už tři typy pláče - hladový, usínací a volací mámu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
3.2.10 10:53

No včera mi právě jen občas vypila celou dávku.. Asi chvilku potrvá, než si zvykne.. A ona si tak nějak ani moc neříká, kdyby záleželo na ní, tak se rozbrečí až po docela dlouhý době a to by vypila hrozně málo.. :lol: I když včera mi venku spustila pěknej řev, když už byl její čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.2.10 10:55

Jani, koukám, že přítel se jmenuje jako můj synek.....prosímtě, jak mu říkáš nebo jak mu říkají vaši známí. Manžel trošku tápe, jak se říká třeba 30tiletému chlapovi Jakubovi:-) Prý je to hezké dětské jméno, ale pro dospělého chlapa nebo starce je to nepraktické :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.2.10 10:56

No vidíš, tak si jen řekne :lol: Ale tak když si neříká, tak dávej po těch 3-4hodinách a uvidíš. Ale fakt nemusí vždycky vypít celou předepsanou dávku…my taky nejíme denně stejné množství.......a tohle už jsou vlastně velké děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová