Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4972
28.1.10 23:58

Teda holky, tady se to dneska zase nějak rozjelo.. :-D
Luci malá je kočka a hlavně šikula, to video je moc pěkný, plazí se fakt pěkně :palec:

To já si ještě počkám, než nám malá začne takhle řádit.. Ale ve spánku sebou pěkně mrská a otáčí se, ráno jsem si jí po krmení vzala do postele, že budem ještě spát a potvůrka se mě snažila z tý postele snad vykopat, pořád jsem jí musela šoupat, abych měla kde ležet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
29.1.10 00:18

Luci, to je teda šikulka…video je suprový :palec:
Jani, taky ti dělá malá v postálce hodiny? Tzn. kopáním se odstrkává a točí se po zádíčkách do stran? Já takhle našla poprvé Kubu před 14dny napříč postýlky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
29.1.10 09:00

Jj, přesně to mi dělá. A minule měla na hlavě bouli, asi se chudinka flákla při tom rajtování.. :think:
Vždycky jí najdu ležet v postýlce napříč a nohy jí trčej ven těma příčkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
29.1.10 12:05

Tak to je ono, to super, že v tom nejsme sami :lol: Já už uvažovala o tom, že tám dám kolem postýlky zevnitř takovou tu látku, aby se nebouchal, ale zase se mi to zdá zbytečné a hlavně by moc neviděl ven a byl by takový moc „zapytlikovný“. Myslím, že sjou děti dost gumové a nic si nezlomí. A hlvaně by řval, kdyby se něco dělo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.1.10 12:49

Jeee luci tak malá je super, na to už se taky těším, Verunka zatím jen couvá.

Ibbu malá taky nikam nespěchá ale zjistila jsem že to je normální, že jen má člověk v podvědomí takového z našeho dětsví že už v 6 měsících děti sedí. Kolem nás jsou děti hodně nastejno, až nan ějaké vyjímky, kteří jsou rychlejší. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
29.1.10 13:05

panusko ja mam dojem, ze dneska jsou budto vsechny deti nejak retardovane, nebo jsou ty tabulky hodne, ale hodne mimo. vetsinou uvadeji jako nejzassi termin dobu, kdy to prumerne dite sotva zacina zkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.1.10 13:07

jojo mám doma taky jednu takovou knížku o porodu atd. a je tam i vývoj dítěte apodle nich už se dítě plazí někdy v 5 měsících - takže jsem se tomu z vesela zasmála, zaklapla a žijem vpohodě dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
29.1.10 13:28

Holky u nás na dubňátkové diskuzi byla Terka jedna z posledních co začaly, ale je tam tedy nejmladší. Máme jednoho kamaráda stejně starého a ten už od 6 měsíců snad leze, je fakt šikovný a když je porovnám, což stejně nejde, tak on je tak 2 měsíce dopředu. Každé dítě je jiné, já jsem si užila více relativního klidu a Terka na vše má své tempo.
Prostě dřív nebo později dětičky začnou a chodit budou stejně všechny. Já nelezla vůbec a začala rovnou chodit a chodím chodím :mrgreen: :mrgreen:

Terka byla tedy lenoch od malička, že by se točila dokola v postýlce to neznám :lol: , to vlastně nedělá ani teď :think: přetáčet se začala kousek před 6.měsícem a to už jsem se fakt bála,podle mě to uměla, ale nechtělo se jí, nebo má na vše dost času. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
29.1.10 13:51

Ahojte,

Jen jsem sem zabrousila a zdravím všechny známé tváře, hezky se to tu rozjelo :lol:

Nestačím se divit, jak ten čas letí, rostete jako z vody kojení nekojení :mrgreen:

Luci, Terezka má super styl, aspoň máš pořád vytřeno. Malý se mi neplazil vůbec, takže u nás to byli jen prošoupaný kolena a palce :wink:

Jinak si taky myslím, že lpět na tabulkách je blbost. Ono je i lepší, když dítko začne trochu později, je pak takový vyzrálejší, připravenější a jde mu to rychleji a líp. A nejsou to taková třeštidla.

Tak se tu mějte, ať děti pěkně papají a nezlobí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.1.10 13:59

Luci to jo každý hezky podle svého, stejně to dítko nedonutíš aby to dělalo dřív. Na Verunce je třeba vidět že už by taaaaaaaaaaak ráda lezla, je takový třeštiprdlo ale na něco hrozně opatrná. No ale prostě jí to nejde. Kolikrát nožičkama metelí, nos zabořenej v koberci a nejde to nejde :mrgreen: :mrgreen: Ale třeba v postýlce se netočí vůbec, tu miluje tam prostě lehne a leží na zádech i kdyby nevím co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
29.1.10 16:37

To mě teda v postýlce pěkně rajtuje.. Holky právě mi bylo odebráno dítko :lol: Máma si jí půjčila do zítřka.. Asi to ale nevydržím a budu pěkně nervní.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
29.1.10 16:54

Ty jo, ty se máš. Já teda dávám Kubu mámě každý den odpoledne tak na 4hodinky - bydlí pod námi, takže mám přehled. ALe na 2dny bych asi byla taky dost nervozní. Ne že bych mámě nevěřila, ale stát se může cokoliv(ještě je malinký)..............ale jednou se to zkusit musí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
29.1.10 17:04

No tak já jsem nervní už teď.. :lol: Mamča bohužel pod námi nebydlí, bydlí cca 10 km od nás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
29.1.10 17:10

Tak t jsi odvážná.....možná já jsem zase moc úzkostlivá, ale jednou to přijít musí, že půjde na noc k babičce :mrgreen:
Tak držím palce, ať jsi klidná a babičce ať to vydrží na dalších pár let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
29.1.10 17:16

No mojí mámě to vydrží dlouho.. Když jsem ještě kojila, tak se pořád ptala, jak dlouho že budu kojit, aby věděla, kdy si malou bude moc půjčit.. No jsem nervní už teď.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová