Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4972
5.2.10 16:27

Pudlo však to je mi jasné, dělala jsem si legraci :wink: Ne, že by se mi nelíbilo nechat si postavit domeček, ale u nás je reálnější, že skončíme pod mostem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
5.2.10 16:43

Pudlo však to je mi jasné, dělala jsem si legraci :wink: Ne, že by se mi nelíbilo nechat si postavit domeček, ale u nás je reálnější, že skončíme pod mostem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
9.2.10 11:10

Holky, některá z vás (bohužel nemůžu najít, která) tu psala, že taky bere Bebilon. Prosím, mohla bys mi napsat, odkud (jaký web) a třeba u koho? Díky moc :-)
JInak se máme skvěle - Kuba včera rozbil mojí mamce brýle, tak jdeme za chvilku pro nové. :lol: A já jdu zítra na hnusnou zkoušku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
9.2.10 11:20

Zoubky já ho sice nepoužívám, ale najdeš ho tady:
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php :wink:
Jak, chudák maminka, tak snad vyberete nějaké pěkné nové.. Držím palce, ať zkoušku zvládneš.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.2.10 11:20

zoubky bebilon kupuju na MMB a paní má nick ve sona něco nevím přesně, ale jemnuje se Soňa tak to určitě najdeš, vždycky jsem byla spokojená. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
9.2.10 11:21

Jé, teď koukám, že se tam vůbec nezobrazuje ten bebilon.. Tak ho napiš do toho okýnka pro vyhledávání a ono ti to vyhodí spoustu možností.. U většiny prodejců je hodnocení, tak tam si můžeš zkontrolovat, jestli jsou spolehliví, ať víš, od koho to objednat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
9.2.10 11:28

Jani, díky. Já moc po webových stránkách kromě diskuze nebrouzdám. MMB jsem sice znala, ale jen z doslechu a nevěděla jsem, že tam je taky UM a nové zboží. Já nakupuju jen na aukru.cz - tam je taky hodnocení a zdá se mi tam dobrá ochrana lidí před podovodníky
Panuško, díky za doporučení. Já právě chtěla někoho, s kým máte dobrou zkušenost. Ještě s echci zeptat, s jak velkým předstihem objednáváš? Koukala jsem, že zájemců má hafo, tak abych něco neprošvihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
9.2.10 13:52

Zoubky nemáš vůbec zač.. :wink:
Já mám z aukra fungl novou postýlku včetně všeho vybavení, vyšla tam za dobrou cenu.. :-) A včera jsem tam objednala hrací deku s hrazdičkou, vyjde i s dopravou na 599 Kč a v krámě jsem měla vyhlídlou za 960 Kč. Teda spíš ji objednal můj brácha, já tam účet nemám a dokonce se s mamčou rozhlodli, že nám ji i zaplatěj.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
9.2.10 14:41

Jani, tak to je super. my teda máme dřevěnu hrazdičku - domácí výroba, a deku mamka koupila 2m x 1,5m kostkovanou, trošku vycpaná, zespoda omyvatelný matroš a boky se dají ohnout a sepnout, takže to udělá zvedlé okraje cca 10cm. Zatím je přeložená, ale až se bude Kuba otáčet a plazit, tak pěkně velký prostro na plazení - my totiž nemáme koberce, tak by mu byla na začátku zima.
Na aukru si vždycky něco vyhlídnu, pošlu odkaz manželovi a on chudák má z úkol sledovat, přihazovat a hlavně nepřejračivat můj limit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
9.2.10 15:11

Tak to mě nemá právě kdo vyrobit, tak dostaneme tuhle. Tak to musí být super, ta deka, co máš :-)
Já právě vždycky zaúkoluju bráchu. Většinou si ale vyberu něco s cenou „kup teď“, tak mi to rovnou objednává..
Třeba ta postýlka vyšla i s dopravou na necelé 3 000 Kč, byla úplně nová byla k ní matrace, polštář, peřinka, povlečení, prostěradlo, nebesa + držák na ně a a kapsář. Ještě vlastně rychlozavinovačka. Prostě za tu cenou celej komplet, tak jsme do toho tenkrát šli.. :-D A tu mi vlastně taky zaplatili s mamkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
9.2.10 15:13

Taky nemáme koberce, ale plovoučku a celkem mě to štve. Malý na tom bude zima, protože i mě je zima od nohou. Navíc jsme v přízemí, pod náma sklepy, takže je od podlahy tuplem zima.. No ale stejně nás v nejbližší době čeká stěhování, jen co něco seženem, tam doufám, že koberce budou a když ne, budu uvažovat o koupi koberce aspoň třeba do obýváku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
9.2.10 15:58

My máme v obýváku a ložnici parkety, dětský pokooj a kuchyň lino(to nejvyšší), a zbytek dlažba. Ale pod postýlkou, houpacím křeslem a žídlí u PC máme koberečky, které se pak dají použít na hraní. My nemůžeme mít velké koberce kvůli mé alergii - malé ještě snesu. A hlavně raději vytřu ty chlupy, které jsou vidět, tak mě to donutí častěji uklízet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
9.2.10 22:15

To je fakt, když jsme měli dřív koberce (ještě v jiném bytě), tak jsem vysávala tak 1× až 2× týdně. Na těch plovoučkách jsou hned chuchvalce, tak mě to donutí zamést denně. Ale je fakt, že dřív jsme neměli psa a teď jo a z něj je bordel největší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
9.2.10 22:25

No, já i tak luxuju, je to lepší než honit chuchvalce z rohu do rohu. A někdy, když jsem líná vysávat, tak jen z těch rohů seberu obrovské chuchvalce rukou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
9.2.10 22:28

Taky občas místo koštěte čapnu vysavač. Ale pes pak šílí, štěká jak magor a skáče mi po něm, takže to je o nervy.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová