Někdo prostě nekojí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
5.2.10 10:03

Martino(amenus33), proboha nestresuj se! Já mám pocit, že čím více máme v této době vymožeností a domácích pomocníků, tak tím více jsme jako matky tlačené do kojení a původních stylů starání se o miminko. Já taky chtěla kojit, ale jak už tu bylo několikrát napsáno - když to nejde, tak to nejde :nevim: . A abys stresovala ještě svoje miminko v bříšku, tak se na to vykašli. Ale nevím, zda hned kupovat UM? Nejdřív si počkej na to, jak ti to půjde. Asi hned dopředu neodhadneš, jaký typ UM mu bude vyhovovat. A to, že jsi nekojila první kluky, neznamená, že nebudeš kojit další dítě............držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.2.10 10:07

Jani, tak to mě teda mrzí, a moc dobře chápu, že 3tis. nestačí na UM a chod domácnosti :-( Ono to pomalu nestačí ani na UM a plenky. Tak ti budu držet palečky, ať se ti to podaří nějak vyřešit :palec:
A jak malá papá? Už jí střídáš ty dávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
5.2.10 10:15

Ještě že malý vyhovuje ten Babydream, to je cca 500 Kč měsíčně, to ještě jde.. A plínky máme, nakoupili jsme je v akci a mám 6 balíků :-)
Zkusila jsem písnout email do banky, že to chci nějak řešit, tak uvidím.. Chci, ať mi domluví schůzku s někým, kdo předem bude vědět, proč přijdu.. Protože když tam půjdu zase jen tak, tak mě vykopnou jak tenkrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
5.2.10 10:16

Jinak to střídám.. Někdy to vypije, někdy ne.. Ale celkem to jde.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
5.2.10 10:17

Už se trochu vzpamatovávám z toho šoku :lol: No jo, ono to nějak dopadne, i když nevím teda jak.. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.2.10 10:21

Jani, 500měsíčně? Tak to je bomba :potlesk: My máme ten Nutrilon 400g za 270č na 2,5dne :cry: Takže pěkná pálka za měsíc. Proot teď budu kupovat přes net ten polský Bebilon, ten je o 100Kč levnější, a to už je potom znát :palec: Kubíkovi taky kupuju plenky v akcích nebo mám ty slevové kupony do DM, ale už ho nějak tlačí velikost 5-9kg :-( Jediné, co nechci, jsu Pampersky - ty mi pročůral a má z nich vyrážku. Jinak mu nevadí ani obyč Babydream nebo Babylove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
5.2.10 10:32

No stojí 129 kč a je zhruba na týden :-)
No já kupovala sleep and play 2 a ty byly super, s pružnými pásky.. Pak jsme nakoupili do zásoby 3 v akci a ty bohužel pružný pásky nemají, takže taky nejsem spokojená.. :cry: Mám ještě tři balíky.. A pak tři balíky active baby, ty jsou celkem dobrý, taky je máme v akci, jinak jsou docela drahý..
Já mám kuponky na plínky 2-5 kg, takže smůla.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
5.2.10 10:33

Zoubky a tyhle plínky stojí kolik a kolik jich tam je? Ať si spočtu, jestli se vyplatí.. A nemáš zkušenost s Clever z Billy? Tu my máme nejblíž totiž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.2.10 10:47

Jani, já vždy počítám cenu za 1ks, protože každá firma má jiný počet plenek v balení. Ty Babydream z Rossmannu stojí 3,75Kč/1plenku, Babylove z DM(ale mám ještě staré slevové kupony) a zelené Alana taky DM (tam mám novou slevu) vychází na 3,50Kč/plenka - velikost 4-9kg.Takže určitě levné proti Pampers. A pak v Intersparu, kam jezídme na klasické nákupy, mají často slevu na Huggies, které si nemůžu vynachválit, a tam seženu taky 3,50/plenku s pružným páskem. Samozřejmě, čím větší plenka, tím dražší :-( A hlavně, my tu mám edvě drgerie u Vietnamců, a tam někdy kupuju Huggies bez pružného pásku za 3,20Kč. Billa bohužel u nás není, tak nemám porovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
5.2.10 10:55

Taky to tak dělám.. Já mám pampers sleep and play v akci za 2,60 za kus a pampers active baby za 3,30 v akci (a k těm byl plastový box, který se hodí v budoucnu třeba na hračky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.2.10 11:00

Neocate stoji 1600 kč pixla 450 g, ale doplatek je tedka na Bulovce jen 95 Kč, to se dá. vydrží mu asi 3,5 dne, protože mlíko nerad - pro socky docela štěstí.
manžel dostal výpověď. ještě má odstupný a máme rezervu, ale pro architekty moc práce není. nechcete některá nakreslit barák? No počé situaci, co..... současnítám že asi ne, v

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.2.10 11:10

Jani, tak to super cena :potlesk: A to máš s nějakou slevou nebo je to někde akce?
Pudli, s tou prací je to fakt hnusný a je mi to líto :-( A to Neocaté je něco specálního? To neznám :nevim: Asi na předpis, co? A nějak jsem nepochopila tvoje poslední věty, asi ti utekla písmenka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
5.2.10 11:16

Pudlo, když nám ten nákres zaplatíš a barák postavíš, tak klidně :mrgreen:
Zoubky to byla v bille akce, ty SaP za 149 kč! A v DM měli 2× active baby + box za 618 kč s tím, že jsem si zřídila zákaznickou kartu, dostala kupon na 25 % slevu na jeden výrobek, tak jsem ho použila na ty plíny a vyšly mě asi na 460 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
5.2.10 11:21

Ten můj přišel o práci měsíc po tom, co jsem otěhotněla a pak byl půl roku na pracáku.. Teď dělá za 10 tisíc, což je málo, ale lepší než nic, je z tý práce nešťastnej, ale nic lepšího není, takže prostě čekáme, jak se to vyvine a až začnou někde nabírat, tak snad bude líp.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.2.10 15:15
zoubky píše:
Jani, tak to super cena :potlesk: A to máš s nějakou slevou nebo je to někde akce?
Pudli, s tou prací je to fakt hnusný a je mi to líto :-( A to Neocaté je něco specálního? To neznám :nevim: Asi na předpis, co? A nějak jsem nepochopila tvoje poslední věty, asi ti utekla písmenka :lol:

mam notas a casto mi skoci kursor nekam doprostred textu, kdyz se te placicky omylem dotknu

jana_m myslela jsem to jako moznost prividelku pro manzela :-)))) ne ze by se na pracaku tak nudil …:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová