Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Pudli co to má malej kolem pusinky zeleného? A jak spinkáte teď přes noc?
Tak jsem dneska potkala na kyclich spoluzacku z VS s dvoumesicnim chlapeckem, kterej vazi stejne jako rafan !!!!! hehe, ona ma ve voku toho svyho obra, tak kdyz nas videla, jak se rafan cvici na prebalovaku, tak si rikala „dvopumesicni dite a tak sikovne“
a ono uz je mu 6 ![]()
hele papal hrasek
a zavreli jsme ho do jeho pokojicku, kde spinka vyrazne lepe
Ahoj holky..
Luci to je dobrý střídat ty dávky, vyzkouším to.. ![]()
Pudlo a kolik vážilo to dvouměsíční mimčo? Kamarádka má osmiměsíčního chlapečka, který mí 13 kg ![]()
7,5 kila. porodní byla 4,2 kg..... no nechtelka bych tohle tahat… nez poleze, bude mit matka svaly jak kulturista
ale teda byl hooodny a buchtozni
Pudlo to je dobrý, malá má teď 7,8 kg
ale tahat bych to taky nechtěla ![]()
Holky tak jsem myslela, že dneska se dozvím, kolik Kája váží a tak jsem si to naklusala k doktorce a ona tam bude až v pondělí.. ![]()
To jo.. Chtěla jsem ji hned i nechat očkovat.. Tak hold příští týden no.. Tak jsme hold měli procházku ![]()
No tady bylo dopoledne sluníčko, tak jsme taky byli na prochajdě. Ale teď už začíná inverze ![]()
Tak holky, mně už přišla nová mateřská - Kuba se asi bude chodit pást
Čekala jsem snížení,ale i tak mě to srazilo na kolena ![]()
A Kubík ode dneška má novou zábavu - snaží se zvedat nožičky k bříšku, nejlépe po jídle, takže pževlékám i 4× denně
T, že slintá, strká všechno, nejvíce ruce do pusy, to ani nekomentuju ![]()
no me se snizila o 20%, ale nastesti jen na 10 dni, takze je to jedno…
Holky mě mateřská teprve přijde a asi se taky budem pást.. ale kam, když ani ta tráva neroste ![]()
Dobrý den , mám dva zdravé kluky a nyní jsem v osmém měsíci těhotenství co se týká kojení ani u jednoho syna jsem si neužila dlouhého kojení a hlavně bezbolestného !!!bylo to spíše peklo probrečela jsem celé noci z prsu mi tekla víc krev jak mléko a už ted mám opět deprese co se bude dít ..... Přemýšlím už ted že si do zásoby koupím sunar kdyby to prostě nešlo tak nebudu čekat na trápení s doktorkou a věty typu musíte to vydržet a když dostanete pak zánět tak najednou to chce příkrm no děs.Všem kteří mají podobné skušenosti držím palce Martina
Zoubky tak mě ta mateřská taky srazila na kolena.. Sice jsem počítala se snížením, ale když to člověk vidí na vlastní oči, je to něco jinýho..
Po zaplacení všech záloh mi zbyde na domácnost nějakých 3 000 Kč a z toho musím platit nejen jídlo, ale i UM pro malou.. Je mi z toho do breku.. Ach jo, už abysme aspoň měli ten levnější byt a ušetřili tak na nájmu.. Zkusím zažádat v bance o individuální plán splácení, ale pochybuju, už mě jednou vyhodili, že nemám nárok, že jim je to jedno.