Někdo ze Sušice - poradíte?

14871
19.10.11 15:05

Někdo ze Sušice-poradíte?

Ahoj holky,
nevíte jestli funguje v Sušici ještě toto knihkupectví:
 http://www.knihysumava.cz/kontakt.html

Mám u nich objednávku a nikdo nereaguje, bylo to jediné knihkupectví, kde jsem ti knihy sehnala :(
Telefon je dočasně odpojený :roll:

Díky všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LENKACAR
19.10.11 19:42
Boudice23 píše:
Ahoj holky,
nevíte jestli funguje v Sušici ještě toto knihkupectví:
 http://www.knihysumava.cz/kontakt.html

Mám u nich objednávku a nikdo nereaguje, bylo to jediné knihkupectví, kde jsem ti knihy sehnala :(
Telefon je dočasně odpojený :roll:

Díky všem :kytka:

prej funguje jsem se ptala

• Citovat
  • Upravit
14871
23.10.11 22:26

Díky za zprávu. Bohužel začínám pochybovat, že fungují, dodnes bez reakce na emaily.
Takže jsem nakonec sehnala jinde..uffff :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.11.14 08:12

Dobrý den maminky, chtěla sem se zeptat, zda funguje ještě mateřské centrum medvídek. Vím, že cca před dvouma rokama tam dělali mikuláškou nadílku a nevím jestli ještě fungujou. před tím se nám to moc líbilo. a ty jejich stránky se mi moc nelíbí :lol: hlavně se v nich moc nevyznám. děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
24.11.14 10:06

Doporučuji vyrazit do Pekla ve Střelských Hošticích, pořádají to horažďovičtí ochotníci a sjíždějí se sem lidé i z daleka, min.rok 5 800 návštěvníků. Bude 6.12. od 13 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.11.14 11:02
@AstraG píše:
Doporučuji vyrazit do Pekla ve Střelských Hošticích, pořádají to horažďovičtí ochotníci a sjíždějí se sem lidé i z daleka, min.rok 5 800 návštěvníků. Bude 6.12. od 13 hod.

já potřebuju čertíky co neudělaj moc strachu :mrgreen: za prvé se bojí maminka, co kdyby mi odnesli, ikdyž chudáci, by se nadřeli a za druhé kvůli malé :mrgreen: nepotřebuji aby měla trauma. jen malinkato postrašit. ale děkuji za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
24.11.14 15:09

V hošticích jsou hodní čerti, je tam čertí škola, kuchyň, telefonní ústředna, čertí kino, čertí babička a sám lucifer :-) Můžete s čerty zahrát mariáš, uvařit něco v kotli, zasoutěžit si s nimi, fakt doporučuju, loni jezdil z Horažďovic pekelný autobus, jak to bude letos nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.11.14 15:51
@AstraG píše:
V hošticích jsou hodní čerti, je tam čertí škola, kuchyň, telefonní ústředna, čertí kino, čertí babička a sám lucifer :-) Můžete s čerty zahrát mariáš, uvařit něco v kotli, zasoutěžit si s nimi, fakt doporučuju, loni jezdil z Horažďovic pekelný autobus, jak to bude letos nevím

teda to zní dost dobře :pankac: no jenže teď mi docvaklo že já se tam stejnak nedostanu :? k sakru a taková lákává nabídka to byla. no snad se nám to poštěstí příští rok. ale moc děkuji za tip. teď je mi to až líto, že se tam nedostanem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
24.11.14 16:03

Nebo se pozeptat nějakých sušických, a svést se s nimi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.12.14 23:23

@AstraG tak nakonec sme tam byli a paráda, malá natěšená spokojená a já také. Přesně pro malou. ještě jednou díky za tip. Příští rok opět :P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová