Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
nevíte jestli funguje v Sušici ještě toto knihkupectví:
http://www.knihysumava.cz/kontakt.html
Mám u nich objednávku a nikdo nereaguje, bylo to jediné knihkupectví, kde jsem ti knihy sehnala ![]()
Telefon je dočasně odpojený ![]()
Díky všem ![]()
Boudice23 píše:
Ahoj holky,
nevíte jestli funguje v Sušici ještě toto knihkupectví:
http://www.knihysumava.cz/kontakt.htmlMám u nich objednávku a nikdo nereaguje, bylo to jediné knihkupectví, kde jsem ti knihy sehnala
Díky všem
Telefon je dočasně odpojený
prej funguje jsem se ptala
Díky za zprávu. Bohužel začínám pochybovat, že fungují, dodnes bez reakce na emaily.
Takže jsem nakonec sehnala jinde..uffff ![]()
Dobrý den maminky, chtěla sem se zeptat, zda funguje ještě mateřské centrum medvídek. Vím, že cca před dvouma rokama tam dělali mikuláškou nadílku a nevím jestli ještě fungujou. před tím se nám to moc líbilo. a ty jejich stránky se mi moc nelíbí
hlavně se v nich moc nevyznám. děkuji za info
Doporučuji vyrazit do Pekla ve Střelských Hošticích, pořádají to horažďovičtí ochotníci a sjíždějí se sem lidé i z daleka, min.rok 5 800 návštěvníků. Bude 6.12. od 13 hod.
@AstraG píše:
Doporučuji vyrazit do Pekla ve Střelských Hošticích, pořádají to horažďovičtí ochotníci a sjíždějí se sem lidé i z daleka, min.rok 5 800 návštěvníků. Bude 6.12. od 13 hod.
já potřebuju čertíky co neudělaj moc strachu
za prvé se bojí maminka, co kdyby mi odnesli, ikdyž chudáci, by se nadřeli a za druhé kvůli malé
nepotřebuji aby měla trauma. jen malinkato postrašit. ale děkuji za tip ![]()
V hošticích jsou hodní čerti, je tam čertí škola, kuchyň, telefonní ústředna, čertí kino, čertí babička a sám lucifer
Můžete s čerty zahrát mariáš, uvařit něco v kotli, zasoutěžit si s nimi, fakt doporučuju, loni jezdil z Horažďovic pekelný autobus, jak to bude letos nevím
@AstraG píše:
V hošticích jsou hodní čerti, je tam čertí škola, kuchyň, telefonní ústředna, čertí kino, čertí babička a sám luciferMůžete s čerty zahrát mariáš, uvařit něco v kotli, zasoutěžit si s nimi, fakt doporučuju, loni jezdil z Horažďovic pekelný autobus, jak to bude letos nevím
teda to zní dost dobře
no jenže teď mi docvaklo že já se tam stejnak nedostanu
k sakru a taková lákává nabídka to byla. no snad se nám to poštěstí příští rok. ale moc děkuji za tip. teď je mi to až líto, že se tam nedostanem ![]()
@AstraG tak nakonec sme tam byli a paráda, malá natěšená spokojená a já také. Přesně pro malou. ještě jednou díky za tip. Příští rok opět
![]()