Maminy Dobřichovice, Karlík, Řevnice

344
18.10.11 08:32

Maminy Dobřichovice, Karlík, Řevnice

Ahoj , :-D
zdravím všechny maminy budoucí i současné z Dobřichovic, Karlíka a Řevnic.
Pokud se vám v nejbližší době narodí prťous, nebo máte prťouse ,pojďte si pokecat a případně se i více seznámit, ať do budoucna kolem sebe nechodíme jak tiché rybičky. :jazyk:

Příspěvek upraven 18.01.12 v 15:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
344
20.10.11 14:39

Tak to by mě opravdu zajímalo, jestli na tuhle stránku chodí taky nějaká již mamina nebo budoucí mamka čekatelka, protože normálně v okolí Dobřichovic a na různých akcích je plno kočárů i těhulek.
Ozvěte se, popovídáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.10.11 17:39

Tak já mám skoro ročního prcka, což nespadá do tvých požadavků:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.10.11 18:25
hofka píše:

Ahojky, tak to asi zas tak nevadí,až bude díďo na světě, tak na hřišti se věk pomalu srovná :lol:
Jestli znáš jěště někoho dalšího,tak klíďo ať se taky připojí.
Jo , když už jsme u toho já jsem z Karlíka, nevíš náhodou, kde je v Dobřichovicích Furstův dům, jsou tam různé kulturní akce a já jěště nezjistila, kde se nachází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.10.11 18:30
hofka píše:

Kam s prckem chodíte,jezdíte?
Vůbec nevím, co je v okolí hezkého. :roll: Pořád jsem byla jen zaměstnaná dojížděním do Prahy,v Karlíku jsme tepve 3 rok, takže až teď různě na mateřské sonduji, co je tu pro děti a jejich rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.10.11 19:11

Furstův sál vím, je kousek od parku. Jestli víš, kde je italská prodejna lahůdek v zatáčce, vedle jsou stavebniny a tam to je. Budova hned za bránou. Ono je to na první pohled trošku zašité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
21.10.11 11:36
hofka píše:
Furstův sál vím, je kousek od parku. Jestli víš, kde je italská prodejna lahůdek v zatáčce, vedle jsou stavebniny a tam to je. Budova hned za bránou. Ono je to na první pohled trošku zašité.

Jo jo, tak to já už vím, :mavam: díky za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.12.11 22:03

Ahoj maminy. Je mi 26 let, bydlím v Dobřichovicích 4 roky, a mám 4měsíčního chlapečka. Nikoho tu neznám, pořád jsem dojížděla do rodné Prahy studovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
4.12.11 23:05
Clarkia píše:
Ahoj maminy. Je mi 26 let, bydlím v Dobřichovicích 4 roky, a mám 4měsíčního chlapečka. Nikoho tu neznám, pořád jsem dojížděla do rodné Prahy studovat. :-)

AHOJKY,****je mi 32let,jsem z Karlíka,jmenuji se Aja, 29.11.se nám narodil FILÍPEK,tak když bude chuť, mohly bychom po šestinedělí třebas vymyslet nějaké setkání v Dobřichovicích či u nás. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
16.1.12 11:27

Ahojky holky, Já jsem původně z Dobřichovic, ale ted bydlím v Letech, je mi 22, 10.12. se nám narodila Barunka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
16.1.12 17:44

Ahoj Myšky, znám tě z diskuse-listopad,prosinec.
Když budeš mít chuť, bude ucházející počasí, tak bychom mohli s mimísema třeba zajet do Dobřichovic na kafčo do cukrošky, či tak podobně.
Teď jsme u babí na 14 dní, tak až se vrátíme, třebas něco naplánujeme. Zatím papa, Filda má už 5,11kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
16.1.12 19:34

Ahojky Cap , já jsem pro, ven chodím každý den když to jde, tak můžeme vyrazit na dortíček :D Ten roste jako z vody. Barča už má podle naší váhy taky 5 kg a asi 57 cm, uvidíme v pondělí u dr. Už jste byli na kyčlích, posílá vás k Formanovi? Užijte si to u babí ;) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
17.1.12 21:09
Miškynka píše:
Ahojky Cap , já jsem pro, ven chodím každý den když to jde, tak můžeme vyrazit na dortíček :D Ten roste jako z vody. Barča už má podle naší váhy taky 5 kg a asi 57 cm, uvidíme v pondělí u dr. Už jste byli na kyčlích, posílá vás k Formanovi? Užijte si to u babí ;) papa

Jo, jo u Formana jsme byli, tuším,že 5.1., je to rychlovka, dal Fildu na bok,mázl gelem kyčle a přejel ultrazvukem, napsal zprávu, že je to zatím o.k. a máme přijít zase za měsíc,tak pojedeme asi 2.2.

Kam jezdíš k dětskému..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
17.1.12 21:44

My jdeme k Formanovi ve čtvrtek, snad to bude v pořádku. K dětské chodím do Dobřichovic k Bartošové, chodila jsem k ní i já :D Jak se ti kočárkuje? Toto letí, ty děti rostou jako z vody. mam pocit že nás nedávno pustili z porodnice a ono ne Barče už bude 6 týdnů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.1.12 21:48
Miškynka píše:
My jdeme k Formanovi ve čtvrtek, snad to bude v pořádku. K dětské chodím do Dobřichovic k Bartošové, chodila jsem k ní i já :D Jak se ti kočárkuje? Toto letí, ty děti rostou jako z vody. mam pocit že nás nedávno pustili z porodnice a ono ne Barče už bude 6 týdnů 8o

Jak to čtu, říkám si, Bartošová mi nepřijde tak stará, že by jela už několik generací dětí. A ono ti je 22 píšeš, takže to ještě v podstatě před pár lety:-) Taky k ní chodíme. Zrovna zítra jdeme nechat nastřelit naušnice. To tam dělá teda sestřička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová