Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj , ![]()
zdravím všechny maminy budoucí i současné z Dobřichovic, Karlíka a Řevnic.
Pokud se vám v nejbližší době narodí prťous, nebo máte prťouse ,pojďte si pokecat a případně se i více seznámit, ať do budoucna kolem sebe nechodíme jak tiché rybičky. ![]()
Příspěvek upraven 18.01.12 v 15:58
Tak to by mě opravdu zajímalo, jestli na tuhle stránku chodí taky nějaká již mamina nebo budoucí mamka čekatelka, protože normálně v okolí Dobřichovic a na různých akcích je plno kočárů i těhulek.
Ozvěte se, popovídáme.
Tak já mám skoro ročního prcka, což nespadá do tvých požadavků:-)
hofka píše:
Ahojky, tak to asi zas tak nevadí,až bude díďo na světě, tak na hřišti se věk pomalu srovná ![]()
Jestli znáš jěště někoho dalšího,tak klíďo ať se taky připojí.
Jo , když už jsme u toho já jsem z Karlíka, nevíš náhodou, kde je v Dobřichovicích Furstův dům, jsou tam různé kulturní akce a já jěště nezjistila, kde se nachází.
hofka píše:
Kam s prckem chodíte,jezdíte?
Vůbec nevím, co je v okolí hezkého.
Pořád jsem byla jen zaměstnaná dojížděním do Prahy,v Karlíku jsme tepve 3 rok, takže až teď různě na mateřské sonduji, co je tu pro děti a jejich rodiče.
Furstův sál vím, je kousek od parku. Jestli víš, kde je italská prodejna lahůdek v zatáčce, vedle jsou stavebniny a tam to je. Budova hned za bránou. Ono je to na první pohled trošku zašité.
hofka píše:
Furstův sál vím, je kousek od parku. Jestli víš, kde je italská prodejna lahůdek v zatáčce, vedle jsou stavebniny a tam to je. Budova hned za bránou. Ono je to na první pohled trošku zašité.
Jo jo, tak to já už vím,
díky za informace.
Ahoj maminy. Je mi 26 let, bydlím v Dobřichovicích 4 roky, a mám 4měsíčního chlapečka. Nikoho tu neznám, pořád jsem dojížděla do rodné Prahy studovat. ![]()
Clarkia píše:
Ahoj maminy. Je mi 26 let, bydlím v Dobřichovicích 4 roky, a mám 4měsíčního chlapečka. Nikoho tu neznám, pořád jsem dojížděla do rodné Prahy studovat.
AHOJKY,****je mi 32let,jsem z Karlíka,jmenuji se Aja, 29.11.se nám narodil FILÍPEK,tak když bude chuť, mohly bychom po šestinedělí třebas vymyslet nějaké setkání v Dobřichovicích či u nás.
![]()
Ahojky holky, Já jsem původně z Dobřichovic, ale ted bydlím v Letech, je mi 22, 10.12. se nám narodila Barunka.
Ahoj Myšky, znám tě z diskuse-listopad,prosinec.
Když budeš mít chuť, bude ucházející počasí, tak bychom mohli s mimísema třeba zajet do Dobřichovic na kafčo do cukrošky, či tak podobně.
Teď jsme u babí na 14 dní, tak až se vrátíme, třebas něco naplánujeme. Zatím papa, Filda má už 5,11kg
Ahojky Cap , já jsem pro, ven chodím každý den když to jde, tak můžeme vyrazit na dortíček
Ten roste jako z vody. Barča už má podle naší váhy taky 5 kg a asi 57 cm, uvidíme v pondělí u dr. Už jste byli na kyčlích, posílá vás k Formanovi? Užijte si to u babí
papa
Miškynka píše:
Ahojky Cap , já jsem pro, ven chodím každý den když to jde, tak můžeme vyrazit na dortíčekTen roste jako z vody. Barča už má podle naší váhy taky 5 kg a asi 57 cm, uvidíme v pondělí u dr. Už jste byli na kyčlích, posílá vás k Formanovi? Užijte si to u babí
papa
Jo, jo u Formana jsme byli, tuším,že 5.1., je to rychlovka, dal Fildu na bok,mázl gelem kyčle a přejel ultrazvukem, napsal zprávu, že je to zatím o.k. a máme přijít zase za měsíc,tak pojedeme asi 2.2.
Kam jezdíš k dětskému..?
My jdeme k Formanovi ve čtvrtek, snad to bude v pořádku. K dětské chodím do Dobřichovic k Bartošové, chodila jsem k ní i já
Jak se ti kočárkuje? Toto letí, ty děti rostou jako z vody. mam pocit že nás nedávno pustili z porodnice a ono ne Barče už bude 6 týdnů ![]()
Miškynka píše:
My jdeme k Formanovi ve čtvrtek, snad to bude v pořádku. K dětské chodím do Dobřichovic k Bartošové, chodila jsem k ní i jáJak se ti kočárkuje? Toto letí, ty děti rostou jako z vody. mam pocit že nás nedávno pustili z porodnice a ono ne Barče už bude 6 týdnů
Jak to čtu, říkám si, Bartošová mi nepřijde tak stará, že by jela už několik generací dětí. A ono ti je 22 píšeš, takže to ještě v podstatě před pár lety:-) Taky k ní chodíme. Zrovna zítra jdeme nechat nastřelit naušnice. To tam dělá teda sestřička.