Vykašlaly byste se na kojení a najely plně na UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
2.9.14 21:54
Ahoj jsou to tabletky od znacky swanson a uzivaji jse od každé třikrát tri tedy 3×3 piskavici a 3×3 benedykt lékařský, ale ne v každé lekarne to mají. Pak jak jse dostaví naliti mleka cca po třech dnech jse dávkování snižuje od každé u bereš jednu az skoncis na na trikakrat denne 1×1.Ne v každé lékárně to mají. citace] @uchny píše:
Ahoj a to jsou tablety nebo sypané byliny? a dávkování? Díky za odpověď. 8o

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.9.14 22:13

Díky za info a tobě to zabralo? myslíš, že by to zabralo i mi po 5,5 měsících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.9.14 22:13

A cena cca prosím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.9.14 22:14

Né, děkuji homeopatika znám, zkoušela jsem - nezabraly, ptala jsem se na ty bylinky v kapslích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
2.9.14 22:24

@uchny Co na to říct. Když tě to baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.9.14 07:37
Piskavice recke seno stoji 150,– a benedikt lékařský 250,– v každém je 90tablet na 99% to zabira ale to vis aby jsi zvysila laktaci tak musíš u jednoho kojeni prsa dvakrát alespon prodtridst. Js tabletky beru uz třikrát od každé jednu a balení ti vystačí na 30 dni, ale brát to cely měsíc nemusíš.
@uchny píše:
A cena cca prosím???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.9.14 09:59
Mně to pomohlo vic jak homeopatika, ale když je vam užta 5,5to bych přidala ještě moringu jsou to též tabletky od stejne značky :mavam: ] @Danikk píše:
Piskavice recke seno stoji 150,– a benedikt lékařský 250,– v každém je 90tablet na 99% to zabira ale to vis aby jsi zvysila laktaci tak musíš u jednoho kojeni prsa dvakrát alespon prodtridst. Js tabletky beru uz třikrát od každé jednu a balení ti vystačí na 30 dni, ale brát to cely měsíc nemusíš.
@uchny píše:
A cena cca prosím???

Mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.9.14 10:16

Děkuji moc za radu. Trošku se bojím, že jsem beznadějný případ a zda to má vůbec smysl po tak dlouhé době od narození??? No ale když tak si připíšu další neúspěšnou metodu :(. S tím střídáním prsou to je problém, zkoušela jsem to, ale díky tomu, že v tom pravém mám max. 5-10ml tak k němu malý vůbec nechce, a když tak párkrát zatahá, a když nic neteče kousne mě (cíleně) a řve a chce na druhou stranu (miminka v tomto období se už nedají moc opít rohlíkem…) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.9.14 16:16
[c zkoušku nic nedáš. Zkus po kojení ještě odsavat a uvidíš, hlavně to z kterého ti nepije. Kdyby jsi davala dokrm tak doporučuji přes cefku po prsu, aby se neztekal. itace] @uchny píše:
Děkuji moc za radu. Trošku se bojím, že jsem beznadějný případ a zda to má vůbec smysl po tak dlouhé době od narození??? No ale když tak si připíšu další neúspěšnou metodu :(. S tím střídáním prsou to je problém, zkoušela jsem to, ale díky tomu, že v tom pravém mám max. 5-10ml tak k němu malý vůbec nechce, a když tak párkrát zatahá, a když nic neteče kousne mě (cíleně) a řve a chce na druhou stranu (miminka v tomto období se už nedají moc opít rohlíkem…) :(

Za

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.9.14 18:29

No tak hlásím neúspěch. Oběhala jsem 12 lékáren v Ostravě + 2 bylinářství a nic. V lékárnách se na mě tvářili jako bych mluvila čínsky a v bylinářství měla jen pískavici semena. Ještě mám 2 bylinářství, kde to zkusím zítra :(…Myslím, že jsem beznadějný případ - odsávání po kojení jsem zkoušela - jak jsem psala v tom dlouhém příspěvku, ale nic se nezvýšilo. Dokonce jsem zkoušela týden nejen z pravého kojit a po kojení odstříkávat, ale i mezi kojením pravé odstříkávat - a nic. Suplementor odmítal i hadičku u prsa - poznal ten cizí materiál (hlavně vizuálně) a nechtěl to, vzal si to vždy jen stříkačkou po prstě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.9.14 22:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.9.14 23:18

No já právě nekojím zbytky - nebo lépe řečeno nevím kolik kojím - už nevážím - malý se hemží a váha neukáže pravou skutečnost. Ale vím kolik přikrmuju a je to nyní max. 100ml za den. Takže pokud by to ty tabletky vyřešily, byla bych ráda :-)

Ale uvidíme, každopádně jsem moc ráda, že alespoň takhle držíme. Co by člověk pro toho prcka neudělal :-)??? Moc ti děkuji za rady :-). Třeba to seženem a pomůže to :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30856
5.10.14 09:19

Potřebuju „radu“…dcera má 5 týdnů, je plně kojená. První dceru jsem kojila bez problémů do 8m. Druhá nebrečela praktickky jen v porodnici, jak jsme přišly domů, tak často řve a málo spí. Intervaly kojení se zkrátily z původních cca 2-3h, kojím v intervalu 1-2h z obou prsou. Jedno prso jí nikdy nestačí. Měla jsem doma i laktační poradkyni, kojím dobře, malá se přisává dobře, mléka mám dost - ale podle poradkyně prostě není dravec a pije málo a chce často. Jenže já to nedávám :zed: mám ještě starší dceru, miminko pořád brečí, poslední 3 noci se mi budí po hodině a pokaždý řve. Nikdy se nebudí „potichu“, pokaždý s řevem, často po vypití obou prsou cpe ruce do puse a brečí - ale pít už nechce. Večer musím kojit skoro co 30minut. Myslím si že má prostě hlad :nevim: Celý den vlastně jen kojím a uspávám, protože spát moc nechce - uspím a za 15 minut už brečí. Laktační poradkyně řekla kojit kdykoliv - ale prostě s tím druhým dítětem je to nereálný scifi - upřímně, taky musím i já někdy spát a prvorozenou nemůžu odstavit na druhou kolej. Jo mám i tatínka, ale to není spása.
Tak jsem včera večer dala flaškou UM - vypila po vypití obou prsou 80ml a okamžitě usnula a spala 4h v kuse 8o pak jsem zase kojila v noci co hodinu.
Vím že neexituje „slabé“ mléko, ale prostě to co mám jí z nějakýho důvodu nestačí??? Mléka je dost, ale ona už pak nechce pít - neusíná, ale prostě nepije, jen dumlá - nebudu ze sebe dělat dudlík jakkoliv jí mám ráda.
Potřebuju nějakou radu - jak dokrmovat, jestli dokrmovat…hormony taky dělají svoje, mám toho prostě dost. Nebudu odstříkávat, abych zvýšila tvorbu mlíka, toho mám dost. Ten pláč se prostě špatně snáší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
5.10.14 09:26

@acimedaca ja bych pockala do konce sestinedeli a ted me tu asi ukamenujou, ale pak bych dala UM. Je mozny ze prave ma rustovy spurt a proto chce pit casteji. Ale vzhledem k tve situaci bych nevahala a prdla ji flasku. Ale rozhodnuti je na tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.10.14 09:28

Pro mě není MM spása, takže bych najela na UM. Pokud tě to trápí, tak nakoj a pak dej příkrm, to je myslím ideální. Včera sis jasně dokázala, že MM není pro tvoje dítě to nej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová