Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Tak dneska, když má každý u sebe mobil nebo tablet… to placené kopírování se využívá maximálně u nějakých zvláštních dokumentů.
Jak mám podat tu žádost o nahlédnutí do spisu? Stačí napsat přidělené pracovnici nebo nějak oficiálně?
@Klarindas píše:
Jak mám podat tu žádost o nahlédnutí do spisu? Stačí napsat přidělené pracovnici nebo nějak oficiálně?
Zavolala bych a řekla, že chci nahlédnout do spisu. Pravděpodobně si s tebou domluví termín, kdy přijdeš a spis tam budeš mít připravený, stejně jako případné formality. A jestli je potřeba nějaký zvláštní postup, řeknou ti to.
@sagina píše:
norma? u domácího násilí, kdy se matka musela odebrat do azyláku pro týrané ženy?já osobně souhlasím s názorem, že dítě, které vyrůstá v rodině s domácím násilím, je samo týrané, byť by se ho fyzicky nikdo ani nedotkne. protože už jenom to, že je svědkem týrání rodiče se negativně odráží na jeho psychice.
A vy jste u toho tyrani byla? vite co sporum mezi partnery predchazelo a zda neni moznost, ze pravda muze byt uplne nekde jinde? PS: samozrejme ze zakon soud i OSPOD ma proklamovat stridavku. Neberu matkam jejich roli pri plozeni deti, ale mam pocit, ze matky obecne na toto dost casto hresi a spousta zen se chlapum potom msti prave tim, ze nechcou stridavku. Ale s tim bude co nevidet konec, protoze posledni studie jasne poukazuji na to ze stridavka ma mnohem vice pro nez proti, deti si zvyknou a nakonec to pro ne byva spis prinosem,,,
@Anonymní píše:
No to snad není možné, to je krá..,já být ní, tak žasnu, jak má syn výhodné možnosti a ne se ještě navážet do rodičů. Udivují mne některé ty ospoďačky. Navíc mám dojem, že dost nadržují otcům.
Opak mám přítele tam zas nadrzuji psychopat k mamince prptoze je to kamaradka ze školy otec je úplně odstraněn ale bojuje
@Lentilka 002 píše:
Opak mám přítele tam zas nadrzuji psychopat k mamince prptoze je to kamaradka ze školy otec je úplně odstraněn ale bojuje
Muj chlap ma zo samý. aminka dkace pod vlak ale pprad nadrzuji matce prptoze na Osppd sedi kamaradka.Chce se mi blejt
Dobrý den mám dotaz ospod pomaha. detem jo a přitom deptaji děti a vztahy sou to *** já sem malem skolabovala
*edit admin-smazaná vulgarita
@Lusy793 píše: Více
Tenhle příspěvek patří spíš do diskuse ČEŠTINÁŘSKÉ ŠPEKY.
Ale se zakladatelkou by sis asi rozuměla.
Mimochodem, dotaz zní jak, prosím?
@Lusy793 píše: Více
Ty máš asi hodně velké problémy sama se sebou. To je masakr.