Nemám doprovod na kontroly v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7704
29.10.19 18:57
@Pocahonta píše:
Asi tak, já jsem se dovezla autem i sama do porodnice, synátor byl na světě za cca 2 hodiny:-)

No, já šla pěšky, protože autobus MHD mi ujel, mobily nebyly a manžel byl pracovně mimo město (porod o tři týdny dřív). Starší dítě jsem předala ségře a šla… Za hodinu a půl dítě na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
29.10.19 19:06

Taky jezdím na všechny kontroly sama,, mám to 20km a do porodnice se taky určitě odvezu sama protože chlapa mám v zahraničí a jako na potvoru určitě nebude doma. Nemocnici mám 5 minut od baráku takže v tom nevidím problém a neřeším to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14012
29.10.19 19:07
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem 3 týdny před porodem, teda termínem porodu, kdo ví kdy přijde :lol:
Každopádně, mám nyní dojíždět autem cca 30 minut cesty na kontrolu každý týden. Po „bundeskách“ teda, naštěstí. Detail je, že se mnou nemá kdo jet, takže musím sama. Otec dítěte je v práci a nemůže. Myslíte, že je to dobrý nápad :roll: zvládly jste to některé taky samy až do konce? Já to beru jako samozřejmost, ale popravdě taky přemýšlím, aby se něco nestalo no :roll:

Záleží jak se cítíš, jako těhotná nerada řídím. Mám horší odhad a necítím se v aute za volantem dobře. Aspoň, že porodnici mám 10min pěšky od bytu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
29.10.19 19:09
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem 3 týdny před porodem, teda termínem porodu, kdo ví kdy přijde :lol:
Každopádně, mám nyní dojíždět autem cca 30 minut cesty na kontrolu každý týden. Po „bundeskách“ teda, naštěstí. Detail je, že se mnou nemá kdo jet, takže musím sama. Otec dítěte je v práci a nemůže. Myslíte, že je to dobrý nápad :roll: zvládly jste to některé taky samy až do konce? Já to beru jako samozřejmost, ale popravdě taky přemýšlím, aby se něco nestalo no :roll:

Taky sem po bundeskach naštěstí, jezdila až do porodu. Každý den minimálně 2× sem do auta sednout musela abych odvezla starší dítě do školky :) :) :) je Teda pravda že do porodnice mě vezl manžel ale tam jsme jeli pouze odevzdat papír, aby jsme se domluvili na zátěžák v den TP, ale místo domlouvání mi oznámili že rodime :D takže bych se v klidu zvládla odvést asi i do porodnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
29.10.19 19:14

Jako při kontrakcich bych se do porodnice teda sama nevezla za žádnou cenu, bolest přijde blbě nečekaně a je neštěstí na světě. Ale dokud nebudu mít problémy, autem budu normálně jezdit, 30 minut není žádná hrůza. Pokud teda je ti dobře samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7704
29.10.19 19:19

@NinaU. tak při kontrakcích to není dobrý nápad, ale na kontroly, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
29.10.19 19:23

@AjaF
Jo, však to určitě. Dokud je člověku dobře a cítí se na to, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
29.10.19 19:31

Taky v tom nevidím problém. Při prvním jsem jezdila sama na kontroly 60km až do konce (po dálnici). Při posledním jsem se vezla do porodnice s kontrakcemi sama, ale to už bylo jen 6km a manžel jel druhým autem za mnou 😀 to moje auto jsme totiž cestou nechali u chlápka, který nám tam lepil fólie proti sluníčku 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
29.10.19 19:37

Jsem v 38. týdnu a odvezu se v pohodě kamkoliv, když bude třeba. Dokonce sem tam jedu sama od sebe i vyzvednout muže do práce - je to pro mě zpestření, aspoň vypadnu z bytu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
29.10.19 20:19

Tak tady jde vcelku o něco jiného, než o to být za každou cenu samostatná že jo. Takže některý blbý kecy proč by jako nemohla atd. jsou docela zcestný. No na konci 3. trimestru, neměla by. Proč? Protože za volantem není zodpovědná jen za sebe a za své dítě. Může se stát cokoli a v tomto týdnu je to riziko mnohem větší než v předchozích měsících a pak poslíčci, kontrakce, porod, dokáže to pěkně vyděsit a rozházet a v blbý situaci to může být průser. Jenže neměla by, neznamená že nesmí. Bohužel, když musí tak musí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2012
29.10.19 20:55

Na kontroly jsem jezdila autem taky sama, obcas s sebou i 5letou dceru… V cekarne vetsinou tehotne s doprovody. Po porodu jsem sama jezdila s mimcem k detske doktorce. Vetsinou tam je opet s kazdou novopecenou maminkou i tatinek. Nechapu, ze maji tatinkove tolik volna z prace!! Muj manzel si dovolenou setri, aby mohl byt pres leto s nami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36346
29.10.19 21:37

@dana.dv Však si na to muzou vzit propustku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
29.10.19 21:42

@dana.dv
Mě na tomhle vždycky akorát fascinuje to, jak jsou některé ženské šíleně nesamostatne, že ani k tomu dětskému nezvladnou dojít samy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
29.10.19 21:49

Jezdila jsem denně až do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36346
29.10.19 21:54

@NinaU. A co třeba to, že ty tatínky taky zajímá zdravotní stav jejich dítěte? Manžel s náma chodil skoro na každou kontrolu, ne že bych byla neschopná, ale, prostě se zajímal jestli je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí