Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jennyna806 píše: Více
To je oběť za to, že užíváš vymoženosti civilního světa. Ale pokud zvládneš být soběstačná, můžeš žít na samotě a živit se tím, co vypěstuješ.
Já jsem taky introvert a určitě nesnáším lidi víc jak ty. Stačí najít práci, kde přijdeš do kontaktu s minimem lidí.
Mám to podobně. „Nesnáším lidi“ je moje velmi častá věta. Ale není to o lidech, ale o té sociální interakci, hluku, zmatku… jeden na jednoho s kamarádkou, mamkou, manželem…to je v pohodě. Ale i obyčejná návštěva dětského hřiště, rodinná oslava, posezeni s vice kamaradkama, celý den v práci a pak ještě nákup…strašně mě to psychicky vyčerpává. Ale opět, to je bohužel můj problém. Mám děti, chodím do práce, studuju… nejde se s lidmi nestykat. Navíc mám na sobě vyzkoušený, že čím víc se izoluju, tím horší to pak je. Tím víc pak chci být sama a hůř se mi vrací do normálního tempa. Takže prostě normálně funguj a hodně sama odpocivej. Najdi tu rovnováhu a bude líp.
@Svetluska55 píše: Více
Ale umíte s pc, to já zase tolik neumím. To je právě nevýhoda
@Cenarius píše: Více
I to minimum lidi je záhul, nejlépe nikdo to bych brala
![]()
@Midaku píše: Více
Chápu jak vám je, při tolika lidech. Potrebuji sama odpočívat, kontakty s lidmi mě vycerpavaji a když jsem sama říkám si, jak je to fajn. Kdybych tak nikam nemusela.
Buď něco chci a jdu si za tím, nebo řeším, že to nejde a holt to musím vydržet ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Teď to holt musím vydržet., přišli k nám do práce noví lidé a kdybych z fleku dala výpověď, hned by mě nadřízení nepustili a bylo by to okaté, jako bych odcházela kvůli nim.
Když chci odejít, jsou mi nějaké domněnky jiných u zadku ![]()
Mně nejvíc vadí, když na mě někdo mluví. Teď jsme 4 hodiny doma a dítě hubu nezavřelo (všem utlocitnym se omlouvám).
Zvladam interakci v práci nebo doma, obě věci jsou na mě moc. Bohužel do práce chodit musím, pak to odnáší doma.
@Dahlia0409 píše: Více
Nene, to bych tam ty 2 měsíce ve výpovědi snad nevydržela, 2 měsíce dlouhá doba. Takze vydržet
@Anonymní píše: Více
To je to, celý den v komunikaci, chápu vás, někde člověk potřebuje vypnout a vnímat aspoň chvíli to ticho.
A časem to bude jiné? Nebo ti pak končí smlouva a další nechceš?