Nemám slov - drzý šestiletý

Napsat příspěvek
Velikost písma:
976
3.6.13 15:31
@lujziana píše:
@anlendy. :potlesk: me rekl ze polivka je hovinkova a plesniva :cert: :nevim:

nechala bych ho hlady… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.13 15:31

Těžko říct, moje matka je babička na baterky, malé neřekne nic pěkného, v podstatě kdyby jí neviděla rok tak je jí to fuk, když je malá u ní ona sedí luští křížovky malé ani nepřečte knížku ani za ní nejde do pokojíku nic. když malá jedla polívku tak jí seřvala že jí špatnou rukou a přes tu ruku jí práskla, neustále proti mojí malé něco má. jednou jí vláčela po bytě za pyžamko protože malá nechtěla být přesně na minutu v posteli, pak jsem se s matkou pohádala a nebavili jsme se 3 měsíce, od té doby malá k našim nechodí sama jen občas se mnou ale návštěvy a vůbec setkání jsme omezili!! ovšem když měla dcera narozky tak babička tam přiletěla s dárkama a hrála na pohádkovou babičku samé ťuťu ňuťu… no divadlo před lidma :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1143
3.6.13 15:32

@Švadlenka Madlenka myslim ze v 6letech by si uz mohl uvedomit skym jak muze mluvit! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
3.6.13 15:33

@lujziana ale to mu mají vysvětlit rodiče, to dítě za to v podstatě nemůže, přebírá vzory autorit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.6.13 15:34

@lujziana co to je za chlapečka? taky bych ho nechala o hladu :mrgreen: a nebo bych mu dala jednu výchovnou na prd*l :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
3.6.13 15:35

No nevím, mohl to slyšet a jenom to zopakoval, děti to dělají. Občas syn přinese ze školky výrazy a hlášky že nevím jestli se mám smát a nebo brečet. Bez souvislostí nelze nic usuzovat. Pokud se k ní jinak chová hezky, tak vysvětlit, poučit a nerozmazávat…

Příspěvek upraven 03.06.13 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
3.6.13 15:37
@lujziana píše:
@Švadlenka Madlenka myslim ze v 6letech by si uz mohl uvedomit skym jak muze mluvit! :think:

No sám si to určitě neuvědomí :lol:. Od toho má přeci rodiče aby ho korigovali… :)

• Citovat
  • Upravit
976
3.6.13 15:40

Můj šestiletej bráška taky občas přinese ze školky nehezký věci, ale když mu vysvětlíme co a jak tak už to pak nepoužívá, protože ví, že se to nemá… Jenže když na to rodiče kašlou a nechají to být a je jim to jedno, tak to prostě používá a na ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
3.6.13 15:41

@dalimil podle me se jinak nechova hezky! Nejsem nejak extra prisna ale jeho chovani mi celkove prijde :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
3.6.13 15:44
@lujziana píše:
@dalimil podle me se jinak nechova hezky! Nejsem nejak extra prisna ale jeho chovani mi celkove prijde :poblion:

A tvoje sestra a její přítel jsou s chováním kluka spokojeni? Jak reagoval jeho otec, když řekl babči, že patří do popeláku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.13 15:46

Asi bych to brala s nadhledem a hlavně mluvila, mluvila, mluvila. Nejde to bagatelizovat a říct, že to je špatnou výchovou (ale netvrdím, že to špatnou výchovou není), dítě prostě zkouší, kam až může zajít. Zkoumá reakce, čeká, co se stane. Pokud se to přejde, je to špatně, pokud to vyvolá nějakou obrovskou akci, je to taky špatně. Chtěla bych po dítěti omluvu a pak si s ním povídala, jak moc ošklivé je to, co říká. Pravděpodobně bych po něm i chtěla, aby jí vrátil balíček, když se neumí chovat. Ale záleží na okolnostech, jak se to opakuje, stupňuje…
Já cca v 6-8 letech vřískala na rodiče, že jsou hnusný, že je nenávidím a že než být u nich, raději budu v dětském domově…
Bratránek řekl dědovi, že ho nebude poslouchat, protože je ukecanej starej blázen, co jenom blbne.
Z nás obou vyrostli celkem normální dospělí.

• Citovat
  • Upravit
1143
3.6.13 15:49
@evill píše:
A tvoje sestra a její přítel jsou s chováním kluka spokojeni? Jak reagoval jeho otec, když řekl babči, že patří do popeláku?

Jeho otec u nas nebyl, od segry dostal jednu na zadek ale pak se hned koukala jak to ma hodne cerveny :P! Je z nej taky trochu na nervy :pankac: prej to snim dela jeho vlastni matka kdyz prijde od ni musi se zas tejden davat do normalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.6.13 15:49
@evill píše:

Na to jssem se taky ptala, ale zatím žádná odpově´d. taky by mě zajímalo jak reagoval tatínek a jestli a co klukovi něco řek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
3.6.13 15:53

@mahdalka vynadal mu! Vic nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.6.13 15:54
@lujziana píše:
Jeho otec u nas nebyl, od segry dostal jednu na zadek ale pak se hned koukala jak to ma hodne cerveny :P! Je z nej taky trochu na nervy :pankac: prej to snim dela jeho vlastni matka kdyz prijde od ni musi se zas tejden davat do normalu

Tak kluk je ve střídavce, jo? No a ty se divíš, že se chová jak se chová? Mně by teda sralo dost i v mým věku střídat každý týden domovy :roll: Jako ne, že z něj máte dělat chudáčka a omlouvat mu proto to jeho chování, ale příčinu jeho chování tedy znáte. Jak se s tím popasujete je na vás zúčastněných. Chtělas vědět, co bychom si o něm myslely, tak bych si o něm myslela to, že měl teda pěknou smůlu na rodiče, že to jsou hajzli oba dva, když dopustěj, aby měl takovýhle život :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí