Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jedentypan píše:
To jsou kecy, trava u sousedu je vzdycky zelenejsipo letech spolecnyho zivota je tezky zaujmout jako nekde neokoukany. A rekl bych, ze spis naopak takovi ti typci, co moc resi city, jsou ti nejvic podvadeni. Kdezto „drsonovi“ je zenska u prdele a naopak zenska vyciti, ze neni jistej a snazi se…
No, ještě štěstí, že dnešní ženské nejsou už tolik krátkozraké a jdou po těch „drsoněch“, u kterých se snaží udržet si krok s nejistotou…
.
Jsem ráda, že existují chlapi, kteří nejsou sobci a ono se jim to ne vždy vrací v podobě nevěrné čů-zy.
Myslím, že se najdou ženský, které zájem svého partnera odkáží ocenit.
Ahoj, já souhlasím s holkama, co psaly ohledně vysazení antikoncepce. Taky když jsem jí brala, tak jsem neměla na sex chuť, ale po vysazení se to úplně obrátilo
A vysadila jsem jí právě z důvodu nechuti k sexu.
Zažila jsem podobný stav cca před 3 lety. Měla jsem k manželovi vyloženě odpor. Pak jsem letěla s kamarádkou na dovolenou. Tam jsem se seznámila s jedním mužem, přeskočila jiskra… prostě mi zvedl sebevědomí, že se můžu ještě někomu líbit a nejsem jen domácí puťka, matka, manželka… To mi hrozně pomohlo a po návratu dalo nový „náboj“ do manželského života a sexu ![]()
@Anonymní píše:
Zažila jsem podobný stav cca před 3 lety. Měla jsem k manželovi vyloženě odpor. Pak jsem letěla s kamarádkou na dovolenou. Tam jsem se seznámila s jedním mužem, přeskočila jiskra… prostě mi zvedl sebevědomí, že se můžu ještě někomu líbit a nejsem jen domácí puťka, matka, manželka… To mi hrozně pomohlo a po návratu dalo nový „náboj“ do manželského života a sexu
a to byla jen letní platonická láska nebo „až do konce“? Jsem jen zvědavá.
@Jedentypan píše:
To jsou kecy, trava u sousedu je vzdycky zelenejsipo letech spolecnyho zivota je tezky zaujmout jako nekde neokoukany. A rekl bych, ze spis naopak takovi ti typci, co moc resi city, jsou ti nejvic podvadeni. Kdezto „drsonovi“ je zenska u prdele a naopak zenska vyciti, ze neni jistej a snazi se…
Můžeš mi popsat jak si představuješ takového drsoně? Nevím jak to mám chápat, třeba že je na ženskou sprostej, dá jí občas přes držku a proto se ona bude snažit? Tak to asi myšleno nebylo.
@stazinka09 právě že o lásku vůbec nešlo
Je to typická scéna léta v zahraničí. Oni - muži - mají čárku
, ženské to zvedne sebevědomí a cítí se zase žádaná, což po několika letech se stejným chlapem doma moc nefunguje ![]()
@Anonymní píše:
@stazinka09 právě že o lásku vůbec nešloJe to typická scéna léta v zahraničí. Oni - muži - mají čárku
, ženské to zvedne sebevědomí a cítí se zase žádaná, což po několika letech se stejným chlapem doma moc nefunguje
Asi pojedu na dovolenou ![]()
Tak to tady pročítám a zažívám doma to samé.
Už vím předem, kdy co bude chtít. Někdy se děsím chvíle kdy příjde atd…pořád to nějakým způsobem chci oddalovat( sex).Anebo, alespon honem a rychle mit hotové. Přitom toužím po sexu a velice mi chybí.
Asi mi vadí že vím co kdy udělá, kam sáhne. Měla jsem i pár milenců a super.Ale on nechce ani o sexu mluvit. Musím z něho páčit, co se mu líbí a co ne. Většinou ani neodpoví a já vypadám jako nějaká kur…a ( v jeho očích)
![]()
@napresdrzku píše:
I tak se k tomu dá přistupovat, ale časem člověk může zjistit, že to tak úplně fungovat nemusí. Jde o to, aby ti dva byli kompatibilní i po letech, nikdo neočekává, že bude každý týden vana plná květin růží, nebo že bude hodinová předehra a po milování další hodina objímání, ale zase hrát si na drsoně jen proto, aby ženská cítila, že nemá chlapa jistýho a snažila se - nevím nevím.
@Anonymní píše:
@pikola kvůly dítěti také i když byla bych schopná odejít…nevím zda má smysl tohle…spíš se s tim nějak smířit, nevím ale jak…ten další problém a nejzásadnější je že bych to sama nezvládla…mám dvě děti a hypotéku…a druhý důvod nevěřím, že bych mohla potkat někoho lepšího a poznat lásku…toto štěstí jsme neměla nikdy vždy jsem přitahovala dominantní, když jsem se zamilovala tak akorát špatně…nevěřím si vůbec…a přitom nejsem prý ošklivá, muůžum se hodně líbím, což je taky problém drobná, holka prsa č.5,dlouhovláska s jemným obličejem je to tak že spíš bych se jim hodila do postele…nechci být jen milenka, chtěla jsme vždy nějaký hezký vztah a rodinu…a dopadla jsme takhle mohu si za to sama. Ale aspon kdybych věděla jak se s tím vyrovnat a být ve vztahu aspon trošku štastná…
Je mi moc lito co zazivas, univerzalni rada neexistuje, chapu v jak narocne situaci se nachazis, dve deti hypoteka, zadna slava, ale ze zkusenosti vim, ze i takove zeny nasly sve stesti, byt s nekym jen z povinnosti nebo ze strachu je sice chvili prakticke (sama jsem v takovem vztahu pretvavala), ale na srdci a dusi cloveka to zanecha nehezke a leckdy nelecitelne ztraty. Pokud s muzem chces situaci resit musite zacit komunikovat, sex mozna ve vasem pripade nebude prehlidka hromu a blesku, ale neha, romantika a souzneni by se v nem probudit dala. Pokud ho vsak nemilujes a dle toho co pises si ho prestavas i vazit, celou situaci bych prehodnotila a uvazovala o odchodu.
Zakladatelko, vzpomeneš si kdy ten tvůj nezájem začal? Třeba se stalo něco co tě ovlivnilo.
Ahoj, obnovuji diskuzi. Jsem s manzelem 10 let, deti jeste nemame, takze na sebe mame plno casu. Antikoncepci taky neberu. Tak nevim, ale poslednich par let se musim k intimnostem skoro nutit. Pritom manzel me velice pritahuje, ale jak ma k necemu dojit vubec najednou nemam chut. Je to po letech normalni? ![]()