Nemáme dětský pokoj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4817
29.5.14 20:04

Neresila bych to podle ostatnich a pokud to situace neumoznuje, pulrocni rozhodne nemusi mit svuj pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.5.14 20:10

Naše děti dostaly vlastní pokoj, až bylo nejstaršímu 2,5 roku a jeho sestřičce 1 rok. Do té doby jsme měli dvě postýlky v ložnici. A byt máme velký. Ale prostě jsem ty tvorečky chtěla mít u sebe. Takže bych vlastní pokoj fakt zatím vůbec neřešila. Dítě se stejně bude minimálně do dvou let „placatit“ kolem tebe, takže hračky budou všude po bytě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.5.14 20:10

Taky jsme dávali starší dceru do pokojíčku asi ve 2,5 letech - z důvodu narození druhé dcery. Jinak bych ji u nás ještě nechala-to noční tulení bylo fajn, když k nám přišla ze své postýlky. Druhá šla do pokojíčku cca ve dvou letech-už chtěla být se ségrou :-) Ale občas ještě přijde k nám :srdce: přitulit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
29.5.14 20:29

Mě dali rodiče do vlastního pokoje až v mých 11 cca letech :oops: a to jsme bydleli v RD, takže více pokojů :roll: a to jsem s nima asi do 9 spala v posteli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.5.14 20:35

My jsme 2 dospělí a 2děti - 3,5roku a 6m. A bydlíme v 1+1, 65m2. Ne že by to byl ideál, ale je to v poho, děti super spí, i v mírném hluku, nebudí se a my je taky nebudíme… Do vlastního pokoje, resp do vlastních pokojů půjdou až bude postaveno :nevim: Já měla svůj pokoj až v 17ti, do té doby jsem byla s o 2r mladším bráchou a v pohodě, následky nemám :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
29.5.14 20:50

@atominnka musím souhlasit, já svůj pokoj neměla nikdy v životě a nijak mě to nepoznamenalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí