Nemanželské dítě, odpustila jsem mu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14001
26.5.17 20:32

Skoda, ze se nic nedozvime od zakladatelky a „milenky“. Byl to velice zajimavy denik o milostnem trojuhelniku. Manzelka generalka, milenka " fetacka" a manzel absolutni slaboch…hlavne by me zajimalo co to dite?? Ani casy moc nesedi. Vzdyt kdyz uz manzel kapl bozskou tak uz muselo byt na svete. :think:…nebo jsem se v tom ztratila.. A od adminu neni fer, ze nam nereknou jak to je :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
26.5.17 20:32

@Nimie Zaráží mě, jaktože nepíšeš, že je přece pravděpodobné, že to napsala ta milenka a chodí na emimino :lol: Jakože opět docházíme k rychlým úsudkům a předpojatostem :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
26.5.17 20:38

@Imamother Třeba je to zrovna ta autorka a komentující zároveň, jak avízoval admin. Po těch jejích vášnivých obhajobách a vysvětleních, které by snad mohl poskytnout jen očitý svědek, bych se tomu vůbec nedivila. Ani tomu, že se zapojila i do této diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
26.5.17 20:41

@hanka.br. Možné to je, to je jako detektivka :think: :lol:

@Saatine Já nikde nepíšu, že je blbá, myslela jsem to náhodou docela dobře :) Ale není podle mě pravda, promiň, že by tam všichni jen překrucovali, co napsala. Bylo tam i pár dobrých, jen prostě opačných názorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
26.5.17 20:47
@Pidulka1991 píše:
Skoda, ze se nic nedozvime od zakladatelky a „milenky“. Byl to velice zajimavy denik o milostnem trojuhelniku. Manzelka generalka, milenka " fetacka" a manzel absolutni slaboch…hlavne by me zajimalo co to dite?? Ani casy moc nesedi. Vzdyt kdyz uz manzel kapl bozskou tak uz muselo byt na svete. :think:…nebo jsem se v tom ztratila.. A od adminu neni fer, ze nam nereknou jak to je :cert:

Taky by mě zajímalo, jak to je. Ale oni to asi neřeknou cíleně, aby se na autorku deníčku potom některý dámy neslítly jak supi na mršinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

Hlavně nechápu, proč má anonymní pisatelka potřebu se obhajovat a pak ještě se stylizovat do role milenky a uvádět tak věci na „pravou míru“. Ale sranda to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
@Uju píše:
No, už jsem to našla no, tomu se mi taky nechce zrovna moc věřit, že by se milenka poznala a psala tak „hezky“ -no, je to přinejmenším, divný.
@jdukolem No, sorry, asi bych jinak manželovu milenku nenazvala(jsem zastaralých názorů a zadanej je prostě zadanej -tudíš skoro prašivej i kdyby byl zlatej), s tím vyřešením-pokud ženská má ujasněno co chce, je podle mého hodně těžké udržet se, nevyšilovat, nabídnout pomoct a zastrašit-je to chladné l milence kruté, ale skoro dokonalé(osobně bych taky nebrala na milenku ohledy). Jen se divím, že toho chlapa ještě chtěla :nevim: Ale každý jsme jiný.

Pochybuju velice že se pan při oplodňování osmnáctky přiznal že je ženatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
26.5.17 20:49

Hlavně nechápu, proč má anonymní pisatelka potřebu se obhajovat a pak ještě se stylizovat do role milenky a uvádět tak věci na „pravou míru“. Ale sranda to je. @Anna766
Milenka se tam přiznala, že dítě má s někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
26.5.17 20:49
@Anna766 píše:
Pochybuju velice že se pan při oplodňování osmnáctky přiznal že je ženatý.

Priznal, blby je, ze se zrovna hroutil a zaroven vrcholil. Njn, blba shoda nahod :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
26.5.17 20:50

@Pidulka1991 Milenka psala, že dítě má v péči biologický otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
26.5.17 20:51
@eva valoi píše:
@Pidulka1991 Milenka psala, že dítě má v péči biologický otec.

„milenka“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
26.5.17 20:53

@Anna766 No, i kdyby se to stalo při prvním setkání(a ona ho tudíž vůbec neznala)-tak i tak mé holky nijak líto není a lítostí bych na ni šetřila. Jen tu zakladatelku nechápu, myslím, že si tu křivdu v sobě zamkla a hraje si na super vztah - to si prostě fakt nedovedu představit, jak se s něčím takovým vyrovnávám a jsem happy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
26.5.17 20:53
@eva valoi píše:
Hlavně nechápu, proč má anonymní pisatelka potřebu se obhajovat a pak ještě se stylizovat do role milenky a uvádět tak věci na „pravou míru“. Ale sranda to je. @Anna766
Milenka se tam přiznala, že dítě má s někým jiným.

Tomu vyjádření údajné milenky nevěřím už vůbec. To je hotové emiminovské věřte nevěřte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
26.5.17 20:55

Jo a teda já znám holku, která otěhotněla v 18 taky s 30 letým. Nevěděla, že je ženatej a má děti. Dokonce spolu i bydleli. Prostě měl paralelní vztah. Holka na to došla až když bylo jejich dítěti 9 měsíců. Už je to asi 3 roky a doted jí platí bydlení 8o Nechápu, jak je vůbec možný bydlet na 2 místech naráz tak, aby se na to takovou dlouhou dobu nepřišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
26.5.17 20:58

@Anna766 Ono pro mne těžko uvěřit celému tomu deníčku, ale je to dobrá detektivka :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová