Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Skoda, ze se nic nedozvime od zakladatelky a „milenky“. Byl to velice zajimavy denik o milostnem trojuhelniku. Manzelka generalka, milenka " fetacka" a manzel absolutni slaboch…hlavne by me zajimalo co to dite?? Ani casy moc nesedi. Vzdyt kdyz uz manzel kapl bozskou tak uz muselo byt na svete.
…nebo jsem se v tom ztratila.. A od adminu neni fer, ze nam nereknou jak to je ![]()
@Nimie Zaráží mě, jaktože nepíšeš, že je přece pravděpodobné, že to napsala ta milenka a chodí na emimino
Jakože opět docházíme k rychlým úsudkům a předpojatostem
![]()
@Imamother Třeba je to zrovna ta autorka a komentující zároveň, jak avízoval admin. Po těch jejích vášnivých obhajobách a vysvětleních, které by snad mohl poskytnout jen očitý svědek, bych se tomu vůbec nedivila. Ani tomu, že se zapojila i do této diskuze.
@hanka.br. Možné to je, to je jako detektivka
![]()
@Saatine Já nikde nepíšu, že je blbá, myslela jsem to náhodou docela dobře
Ale není podle mě pravda, promiň, že by tam všichni jen překrucovali, co napsala. Bylo tam i pár dobrých, jen prostě opačných názorů.
@Pidulka1991 píše:
Skoda, ze se nic nedozvime od zakladatelky a „milenky“. Byl to velice zajimavy denik o milostnem trojuhelniku. Manzelka generalka, milenka " fetacka" a manzel absolutni slaboch…hlavne by me zajimalo co to dite?? Ani casy moc nesedi. Vzdyt kdyz uz manzel kapl bozskou tak uz muselo byt na svete.…nebo jsem se v tom ztratila.. A od adminu neni fer, ze nam nereknou jak to je
Taky by mě zajímalo, jak to je. Ale oni to asi neřeknou cíleně, aby se na autorku deníčku potom některý dámy neslítly jak supi na mršinu ![]()
Hlavně nechápu, proč má anonymní pisatelka potřebu se obhajovat a pak ještě se stylizovat do role milenky a uvádět tak věci na „pravou míru“. Ale sranda to je.
@Uju píše:
No, už jsem to našla no, tomu se mi taky nechce zrovna moc věřit, že by se milenka poznala a psala tak „hezky“ -no, je to přinejmenším, divný.
@jdukolem No, sorry, asi bych jinak manželovu milenku nenazvala(jsem zastaralých názorů a zadanej je prostě zadanej -tudíš skoro prašivej i kdyby byl zlatej), s tím vyřešením-pokud ženská má ujasněno co chce, je podle mého hodně těžké udržet se, nevyšilovat, nabídnout pomoct a zastrašit-je to chladné l milence kruté, ale skoro dokonalé(osobně bych taky nebrala na milenku ohledy). Jen se divím, že toho chlapa ještě chtělaAle každý jsme jiný.
Pochybuju velice že se pan při oplodňování osmnáctky přiznal že je ženatý.
Hlavně nechápu, proč má anonymní pisatelka potřebu se obhajovat a pak ještě se stylizovat do role milenky a uvádět tak věci na „pravou míru“. Ale sranda to je. @Anna766
Milenka se tam přiznala, že dítě má s někým jiným.
@Anna766 píše:
Pochybuju velice že se pan při oplodňování osmnáctky přiznal že je ženatý.
Priznal, blby je, ze se zrovna hroutil a zaroven vrcholil. Njn, blba shoda nahod
.
@Pidulka1991 Milenka psala, že dítě má v péči biologický otec.
@eva valoi píše:
@Pidulka1991 Milenka psala, že dítě má v péči biologický otec.
„milenka“ ![]()
@Anna766 No, i kdyby se to stalo při prvním setkání(a ona ho tudíž vůbec neznala)-tak i tak mé holky nijak líto není a lítostí bych na ni šetřila. Jen tu zakladatelku nechápu, myslím, že si tu křivdu v sobě zamkla a hraje si na super vztah - to si prostě fakt nedovedu představit, jak se s něčím takovým vyrovnávám a jsem happy
@eva valoi píše:
Hlavně nechápu, proč má anonymní pisatelka potřebu se obhajovat a pak ještě se stylizovat do role milenky a uvádět tak věci na „pravou míru“. Ale sranda to je. @Anna766
Milenka se tam přiznala, že dítě má s někým jiným.
Tomu vyjádření údajné milenky nevěřím už vůbec. To je hotové emiminovské věřte nevěřte.
Jo a teda já znám holku, která otěhotněla v 18 taky s 30 letým. Nevěděla, že je ženatej a má děti. Dokonce spolu i bydleli. Prostě měl paralelní vztah. Holka na to došla až když bylo jejich dítěti 9 měsíců. Už je to asi 3 roky a doted jí platí bydlení
Nechápu, jak je vůbec možný bydlet na 2 místech naráz tak, aby se na to takovou dlouhou dobu nepřišlo
@Anna766 Ono pro mne těžko uvěřit celému tomu deníčku, ale je to dobrá detektivka
![]()