Nemocenská k druhému dítěti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A to je presne jaka diagnoza? Neni mnoho profesi, ktere by tehotna nemohla vykonavat. Navic vas gynekolog nema zadnou povinnost zjistovat, jestli je vase prace vhodna pro tehotne, od toho tam neni.
Jinak mi to prijde usmevne. Ano, asi jsem chuda zavistivka
. Optimalni prijem vam preju, ale ten se obvykle neziskava ze socialnich davek( k tomu tak nejak nejsou urceny).
U nas maji vsichni pocit, ze maji na vsechno narok. A neomezene vychazky uz nastesti nejsou, tomu, kdo je opravdu nemocny, nebo ma fakt rizikove tehotenstvi a klidovy rezim, staci a nadavaji jen ti, kterym nic neni a tudiz jsou doma neopravnene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MMCH prosla jsem si ze zvedavosti ciselnik diagnoz a zadna takova diagnoza neexistuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe já si myslím, že jsi totálně mimo mísu, nechápu proč odpovídáš na to, na co se zakladatelka vůbec neptala. Pokud máš pocit, že spasíš svět, tak si ulev, klobouk dolů, že ty by jsi nejednala tímto způsobem, jsi fakt dobrá. A taky by sis mohla zjistit třeba Katule iniciály a teoreticky ji naprášit ne??? Fakt ta závist je šílená vlastnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobre, jsem mimo misu a zavidim ji, ze se chysta podvadet ![]()
Pak nema nase spolecnost mit moralni profil, jaky ma. Mne by uplne stacilo, kdyby se zamyslela nad nejakou jinou moznosti. No, ale ostatni ji to schvalili, tak to se asi nestane, ze? Za mrchu jsem tu ja.
Jo a doporucuju si najit ve slovniku, co znamena slovo inicialy - tak na okraj, pro priste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe promiň jsem si myslela, že jsi tak inteligentní, že přijdeš na to, co jsem tím myslela, omlouvám se ti. Jsem hrozně ráda, že existují takoví lidé, kteří všechno ví a všude byli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sorry, ale kdyz mas pocit, ze mnou clouma slepa zavist( doted jsem nepochopila proc jako) a dokonce bych snad mela kvuli tomu nekoho nekde udavat, nemohla jsem si pomoct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe v pořádku jsem ráda, že jsi mě upozornila, oceňuji to. To že mám pocit, že tebou cloumá slepá závist docela čiší z tvých příspěvků a napadání zakladatelky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mroe: Tak aby bylo jasno nejsem politik ani jakýkoliv jiný nepřispůsobivý občan kteří skutečně náš stát a nás lidi okrádají! Platím si pojištění tudíž mám nárok investované peníze čerpat. Pracuji jako zdr. sestra na odd ARO, denně provádíme RTG vyšetření, přijímáme různé fetky, lidi s TBC MRSOU a pod. nehledě na to že s lidmi na plicní ventilaci ce manipuluje ručně a ne vždy jsou to lidi nižší váhy, promin ale byla bych blázen kdybych tam zůstala když by se něco stalo miminku tak mi stejně nikdo nic nedá, a jak už jsem řekla u nás se na přeřazování nehraje prostě jdeš na neschopnost! Naštěští mám natolik inteligentního a lidského gyndaře který ví co ta práce obnáší a neschopenku mi napíše už ve dveří. Opravdu si asi méně inteligentní když můžeš říct že chci podvádět stá nebo okrádat!!já si to pojištění PLATÍM!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím, že všichni prudí. Dejte pokoj a nechte si svoje příspěvky pro sebe. Nikdo na ně není zvědavý! Zakladatelka se ptala, jestli bude mít nárok. Toť vše.-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si nemyslím, že mroe prudí - háže do placu další úhel pohledu, to už tak v diskuzi bývá. Pokud sem někdo napíše (cokoliv), tak musí čekat jakoukoliv reakci. Tím spíš, když jde o něco ne úplně košer
.
- Citovat
- Upravit
@katule9 píše:
Mroe: Tak aby bylo jasno nejsem politik ani jakýkoliv jiný nepřispůsobivý občan kteří skutečně náš stát a nás lidi okrádají! Platím si pojištění tudíž mám nárok investované peníze čerpat. Pracuji jako zdr. sestra na odd ARO, denně provádíme RTG vyšetření, přijímáme různé fetky, lidi s TBC MRSOU a pod. nehledě na to že s lidmi na plicní ventilaci ce manipuluje ručně a ne vždy jsou to lidi nižší váhy, promin ale byla bych blázen kdybych tam zůstala když by se něco stalo miminku tak mi stejně nikdo nic nedá, a jak už jsem řekla u nás se na přeřazování nehraje prostě jdeš na neschopnost! Naštěští mám natolik inteligentního a lidského gyndaře který ví co ta práce obnáší a neschopenku mi napíše už ve dveří. Opravdu si asi méně inteligentní když můžeš říct že chci podvádět stá nebo okrádat!!já si to pojištění PLATÍM!!!
Uprimne, od sestry pracujici na ARO bych cekala trochu vetsi nahled… Pracujes ve statnim sektoru s prerazenim a na jinou praci by urcite meli mensi problem nez soukromnik. Schvalne, zkusila jsi se aspon zeptat? O tom, ze by sestra na ARU provadela rtg vysetreni, slysim skutecne poprve. A jak vypada prace na ARU mi nemusis vypravet, jsem rentgenolog, ktery tam taky obcas chodi. Urcite by ti nejakou jinou praci nasli, kdybys o prerazeni aspon pozadala.
MMCH, mam spoustu kolegyn na MD a RD a na riziku byla jen jedna, ktera skoncila v prvnim trimestru v nemocnici s rozjetym diabetem. Ani laborantky vetsinou nemaji u nas s praci v tehotenstvi problem.
A odpoved na otazku, jestli bude mit zakladatelka NAROK - pokud neni nemocna - tak NEBUDE.
A placeni zdravotniho a socialniho pojisteni neni investice - tj penize se ti nemusi nikdy vratit, system funguje na principu solidarity.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe Já nevím, že nejdeš buzerovat cikány a jim podobné, kteří z našich peněz berou měsíčně tolik peněz, že taková nemocenská je o proti tomu opravdu nic!! A to ani nepracují a nikdy nepracovali. Zakladatelka se ptala jasně, bude mít nárok či ne. Neptala se na Tvůj názor, zda je to morální či nikoliv. Pokud máš potřebu moralizovat a přispívat svýma bludama, tak si to nech pro sebe.
Za prvé nemůžeš vědět, proč by šla na rizikové těhotenství, jaké k tomu má důvody a za druhé je Ti po tom takzvaně úplné hov…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mroe:psala jsem že se u nás RTG provádí a to minimálně 10× za den. Je každýho věc jestly bude pracovat na rizikovým pracovišti dle mého názoru je to ale nezodpovědný ale to už je každýho věc, stejně jako moje jestly budu doma na neschopnosti nebo ne. Mám z tebe pocit že jsi jedna z těch co si myslí že spolkly šalamounovo hov..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dalsi ![]()
Jen vetsina z vas stale pomiji jeden fakt, totiz ze to neni jen nemoralni, ale proste to neni zakonne( takze kdyz to tak delate, stavite se tem chronickym zneuzivacum na roven).
A k neschopence je proste jen jeden duvod a ten je zdravotni, zadny jiny.
Zatim vidim bludy jen na vasi strane, bohuzel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit