Nemožnost zhubnout

251
18.10.16 16:18

Nemoznost zhubnout

Zdravim maminky, potrebuji radu ohledne hubnuti…jsem po dvou detech a potrebuji zhubnout. Chodim 2krat tydne cvicit, jim zdrave, a presto porad pribiram a pripadnu si strasne otekla. Nemate stim nekdo zkušenost? Dekuji za vase rady a postrehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2182
18.10.16 16:21

@klaaras35 Mluvis mi z duse :-)Ja taky nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
18.10.16 16:22

Tak ono záleží, co se skrývá pod pojmem jím zdravě? Cvičení 2 x týdně někde na hodinu je příjemné, ale na hubnutí je to málo. Já jsem zhubla cca 11 kg, po dvou dětech. S výživovou poradkyní. Ještě by to chtělo aspoň 7 kg, ale momentálně jsem spíše ve fázi snahy o udržení váhy, na další hubnutí se dám nejspíše až s nadcházejícím jarem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.16 16:25

A co stitna zlaza? Je v poradku? Ja po dvou detech a lecich pribrala silenych nekolik desitek kil, hlavne po tech lecich, mam problem I se stitovkou. Za tri mesice mam dole 17kg, ale jde to pomalu, jen upravou jidelnicku neb na cviceni nemam energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
18.10.16 16:30

@Camelie85 na vysetreni jsem nebyla takze netusim. Nebo muzu to nejak poznat sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
18.10.16 16:36

@Camelie85 17 kg za 3 měsíce je super, to není pomalé hubnutí :palec: Čím pomaleji, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
18.10.16 16:58

Chce to hodně pít, vodu, neslazené ovocné čaje, mě hodně v hubnutí pomohlo vynechat lepek a kravské mléko, místo příloh jím jáhly, quinou, necítím se tak plná, do omáčky dávám rostlinnou smetanu, začala jsem po jídle pít zelenou kávu a za týden kilo dole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.10.16 17:05

Zajděte k lékaři na důkladné vyšetření, jestli není nějaká interní příčina.

A pak tedy k někomu kdo důkladně posoudí váš jídelníček, jestli nejíte moc málo, případně jestli v něm přeci jen nejsou velké krpy - spíše někdo s vysokškolským vzděláním ohledně výživy, než jen běžný nutriční poradce s názorem a baterií výživových doplňků.

Home 17 kg za 3 měsíce jen dietou znamená že dotyčný hladoví a navíc bude ztrácet i svalovou hmotu a téměř jistě se do roka a do dne dostaví jojo-efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.10.16 17:11
@klaaras35 píše:
Zdravim maminky, potrebuji radu ohledne hubnuti…jsem po dvou detech a potrebuji zhubnout. Chodim 2krat tydne cvicit, jim zdrave, a presto porad pribiram a pripadnu si strasne otekla. Nemate stim nekdo zkušenost? Dekuji za vase rady a postrehy.

Lidské tělo potřebuje mnohem míň energie, než si myslíme.
Bohužel to tak je.

Já jsem dřív taky razila, že při hubnutí se nemá hladovět. Ale už si to tak úplně nemyslím. Mírný pocit nedojedení je žádoucí. Ale ne takový, že by tě to nutilo se dožírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
18.10.16 17:13
@Ou píše:
Zajděte k lékaři na důkladné vyšetření, jestli není nějaká interní příčina.

A pak tedy k někomu kdo důkladně posoudí váš jídelníček, jestli nejíte moc málo, případně jestli v něm přeci jen nejsou velké krpy - spíše někdo s vysokškolským vzděláním ohledně výživy, než jen běžný nutriční poradce s názorem a baterií výživových doplňků.

Home 17 kg za 3 měsíce jen dietou znamená že dotyčný hladoví a navíc bude ztrácet i svalovou hmotu a téměř jistě se do roka a do dne dostaví jojo-efekt.

Taky si to tak trochu myslím. Já jsem zhubla 10 kg za 4 měsíce a to spíše pohybem, jedla jsem tak nějak normálně, spíše zdravě, pravidelně, ale ne málo. A to se dá vydržet dlouhodobě.

Jinak bych zakladatelce doporučila pohyb každý den, nebo alespoň ob den, ideálně chůzi. Já jsem se dala na Nordic walking a je to super neničím si klouby, nejsem vázaná na žádnou konkrétní lekco, chodím si v polích, takže je mi šumák, jak u toho vypadám a hlavně -jsem u toho sama a krásně si utřepu „kolečka“ v hlavě :lol:. Občas si amatérsky zajdu na nějaký závod, nasaju atmosféru, přivezu si medaili za účast jsem na sebe hrdá, že jsem fááákt dobrá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.16 17:21

@Ou tak rozhodne nehladovim.jim 5× denne vyvazene porce, jim vice nez drive a jojo efekt se ani o prazdninove pauze nedostavil a ze by z tech obcasnych hostin tedy mel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
18.10.16 20:05
@klaaras35 píše:

cvičení 2 krát týdně je rozhodně málo, doporučuji minimálně 5 krát týdně, cardio cviky, nejíst po 17-18 hodině, pít neslazené nápoje, popřípadě vyřadit bílé pečivo, a celkově pečivo omezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková