Neobvyklé skladby na pohřeb
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Na pohřeb chodí lidi co zemřelého znali, tak bych se asi nedivila
upřímnou soustrast
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím,
zemřel mi bratr a s rodinou nejspíše nechceme na pohřeb pouštět klasické smutné a táhlé písničky. Řekli jsme si, že by bylo lepší pustit něco, co měl rád dotyčný. Probírali jsme to i s pohřební službou a prý zažili pohřby, které měli i neobvyklé sladby. Jak byste vzali vy, když byste místo obvyklých písniček slyšeli například skupinu rammstein, kterou bratr obzvláště poslouchal a i se to o něm ví?
Kdybych ho znala, asi by mě to nepřekvapilo. Starší ročníky by to mohlo zarazit. Já bych volila něco, co měl rád, ale aby to šlo pustit ve smuteční síni. Ale zařizujete to vy nejbližší a vy asi víte, co by vám odsouhlasil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Měli jsme jen oblíbené písničky na pohřbu dcery. Bylo mi jedno co si kdo pomyslí. Říkala jsem, že dcera poslouchala vždy jiné písničky než ostatní děti. Byla prostě taková malá velká. Ten den je prostě rozlučka a proč to neudělat tak jak by si nebožtík přál a naše dceka měla ráda hodně lidí a tvrdou muziku a obojí se jí splnilo. Rozloučit se s dítětem je hrozné, ale ona by byla tak šťastná za ty vypalovačky.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Skladby by mely byt vzpominkou na zemreleho. U 90lete babicky by tvrdy rock asi pusobil nevhodne, u 30leteho muze by zase divne zneli Eva s Vaskem. Vzpominat se ma v dobrem a veselem, podle me neni nutne, aby byl hudebni doprovod melancholicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím,
zemřel mi bratr a s rodinou nejspíše nechceme na pohřeb pouštět klasické smutné a táhlé písničky. Řekli jsme si, že by bylo lepší pustit něco, co měl rád dotyčný. Probírali jsme to i s pohřební službou a prý zažili pohřby, které měli i neobvyklé sladby. Jak byste vzali vy, když byste místo obvyklých písniček slyšeli například skupinu rammstein, kterou bratr obzvláště poslouchal a i se to o něm ví?
Ahoj my na tatově pohřbu pouštěli co měl rád, utkvěly mi v paměti
jedna od Beatles a pak Somewhere Over the Rainbow od Israel Kamakawiwo'Ole…
Ale celkově jsme vybrali 4 písně, co měl rád, ale pokud chcete Ramstein,
prelozte si prosím texty, aby nebyla píseň hodně sprostá
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Upřímnou soustrast.
Písně jsou vzpomínkou na zesnulého, a pro něho, ne pro ostatní. Pusťte mu
je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A třeba já vím, že bych chtěla na pohřbu zahrat Ghetto gospel od
2Paca
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Mrzi me, ze ve chvili, kdy skoro vsichni slavi, ty resis tohle.
Hudbu vyberte, jakou mel rad. Jen u Rammstein bych tedy radsi prosel i texty
navrzenych skladeb.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nechala bych zahrát, co měl rád. Jen ne jako poslední skladbu, to by se nehodilo. Ale jinak ano, je to pro něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dcera pracuje v pohřební službě a při rozloučení pouštěli třeba i AC/DC
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Mají vaše děti neobvyklé jméno?
- Miminko se narodilo mrtvé - pohřeb
- Pohřeb v jiném okrese
- Neobvykle slabá menstruace, můžu být v tom?
- Nechci jít na pohřeb
- Jak se zachovat v neobvyklé situaci?
- Děti a pohřeb babičky
- Jak uvěřit něčí smrti, když nemůžu na pohřeb?
Zdravím,