Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@alifie
Chci rict, ze az me bude agresor ohrozovat na zivote, zcela jiste budu prchat a volat 158. Rozhodne ho nebudu drazdit nabizenim cokolady ci tabletek.
A vis, ze nadbytek horciku zpusobuje letargii? A zmatenost? ![]()
@BellinkaX píše:
@anickadomnik
Mas to v SZ.
Mohu také poprosit o odkaz? Děkuji.
@BellinkaX píše:
@Evulina
Mela bych tip na diskusi, kde se protiockovaci uzivatelky teda predvedly, mas zajem?
A uprimne, jak bys nazvala situaci/cloveka, ktery je o sve pravde presvedcen natolik, ze nerespektuje nazor druheho a nejaky preparat micha tomu druhemu cloveku do jidla, protoze vi, ze ten clovek by si to dobrovolne nevzal?
Já bych měla též tip na diskusi, kde se zas předvedli očkující. Fanatismus může být na obou stranách, jen ta dotčená strana ho většinou moc nedokáže vidět. S těmi preparáty by se to samozřejmě dělat nemělo.
@Evulina píše:
Já bych měla též tip na diskusi, kde se zas předvedli očkující. Fanatismus může být na obou stranách, jen ta dotčená strana ho většinou moc nedokáže vidět. S těmi preparáty by se to samozřejmě dělat nemělo.
a opravdu to děláš?
@anickadomnik píše:
a opravdu to děláš?
Co dělám?
Jo aha - jestli někomu dávám nějaký preparát bez dovolení? Ne. Ano, na jedné diskusi jsem o tom mluvila, ale ve skutečnosti to nikdy v reálu neudělala. Bylo mi to taky blbý, přestože jsem přesvědčena, že by ten preparát dotyčnému pomohl. Takhle jsem koupila např. kapičky Deimun Aktiv pro našeho domácího na detox po tetanovce, ale když jsem mu je nabídla, odmítl. Takže teď mám doma celou lahvičku.
Tady už se to stočilo trošku k tomu, kdo koho „nachytá na švestkách“ ne? Mnoho rodičů zase popisuje, jak jim třeba pediatr bez předchozího upozornění vzal dítě a naočkoval, přestože nechtěli. Také byl ten pediatr přesvědčen o své pravdě natolik, že to do dítěte napral bez svolení rodičů. Takže nevím, jaký má teď tenhle dohad smysl.. ![]()
Příspěvek upraven 30.06.14 v 13:33
@BellinkaX píše:
@alifie
Chci rict, ze az me bude agresor ohrozovat na zivote, zcela jiste budu prchat a volat 158. Rozhodne ho nebudu drazdit nabizenim cokolady ci tabletek.
A vis, ze nadbytek horciku zpusobuje letargii? A zmatenost?
Agresivita z nedostatku hořčíku není náhlá, ale postupně se se zvyšujícím se nedostatkem hořčíku zvyšuje. Takže hořčík pomůže už v období, kdy agresor je pouze bezdůvodně naštvaný, ale ještě není nebezpečný - v tomto okamžiku by se ti na tísňové lince vysmáli. A mluvím o doplnění hořčíku - 300 mg dávka/den dospělému jedinci letargii nezpůsobí - ne o cíleném předávkování. Kromě toho, předávkování způsobuje obvykle průjem, a mám dojem, že jen u jedinců s nějakou poruchou vylučování může dojít k letargii a zmatenosti (a nebo to musí být už joo pořádné předávkování).
Příspěvek upraven 30.06.14 v 13:38
@Evulina Útočí na tebe, mysli Tve příspěvky z neocko diskuze.
mě maji v hledáčku za postvakcinacni autismus a rady z alternativních směrů a na tebe nyni vytahují, cos řešila očkování u dospělých.
@Bubiii píše:
@Evulina Útočí na tebe, mysli Tve příspěvky z neocko diskuze.mě maji v hledáčku za postvakcinacni autismus a rady z alternativních směrů a na tebe nyni vytahují, cos řešila očkování u dospělých.
Nene, neberu to jako útok - je pravda, že jsem o tom psala, že jediný způsob, jak to do chlapů dostat je tenhle, protože vše alternativní ze zásady odmítají, aniž by věděli, co to je, ale jak píšu, v reálu jsem to nikdy neudělala. Což mi zdejší diskutující samozřejmě nemusejí věřit, ale nemám je jak přesvědčit, protože s námi nebydlí ![]()
@Evulina píše:
Co dělám?
Jo aha - jestli někomu dávám nějaký preparát bez dovolení? Ne. Ano, na jedné diskusi jsem o tom mluvila, ale ve skutečnosti to nikdy v reálu neudělala. Bylo mi to taky blbý, přestože jsem přesvědčena, že by ten preparát dotyčnému pomohl. Takhle jsem koupila např. kapičky Deimun Aktiv pro našeho domácího na detox po tetanovce, ale když jsem mu je nabídla, odmítl. Takže teď mám doma celou lahvičku.Tady už se to stočilo trošku k tomu, kdo koho „nachytá na švestkách“ ne? Mnoho rodičů zase popisuje, jak jim třeba pediatr bez předchozího upozornění vzal dítě a naočkoval, přestože nechtěli. Také byl ten pediatr přesvědčen o své pravdě natolik, že to do dítěte napral bez svolení rodičů. Takže nevím, jaký má teď tenhle dohad smysl..
Příspěvek upraven 30.06.14 v 13:33
Očernit, zpochybnit. Asi je to „daň“ za naše příspěvky.
@Evulina píše: … jediný způsob, jak to do chlapů dostat je tenhle, protože vše alternativní ze zásady odmítají, aniž by věděli, co to je, ale jak píšu, v reálu jsem to nikdy neudělala. Což mi zdejší diskutující samozřejmě nemusejí věřit, ale nemám je jak přesvědčit, protože s námi nebydlí
Můj manžel si bere na moje doporučení doplňky dobrovolně - stačí se zmínit, že by mu to mohlo pomoci, pokud má nějaký problém. Hořčík naštěstí nepotřebuje - miluje čokoládu. Hořčík požírám já. ![]()
@alifie Můj taky.
Dnes odjel na firmu vybaven zeleným ječmenem a spol. ![]()