Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Althya píše:
Tak treba nadace Billa Gatese, financuje vakcinacni program na eliminaci urcitych skupin obyvatelstva, myslim, ze to i zcela otevrene priznava. Staci si to vygooglit
@Menora
Odkaz viz vyse.
Jinak na dlouhe letni vecery doporucuji Inferno, Dan Brown… na tema populacni exploze.
Noticka pro antivax: tetanovka sterilitu nezpusobi, po preockovani jsem za 3 mesice otehotnela ( na prvni pokus), za 2 roky opet… uz bez preockovani pochopitelne. Pokud bych chtela byt ironicka, na zaklade uvedeneho tvrdim, ze tetanovka otehotneni podporuje
… tolik ke Gatesovi i k tematu v neockujici diskusi
verejne timto priznavam, ze jsem dnes opet nakoukla ![]()
@Menora píše:
Otevřeně něco takového přiznávat? Tak tomu nevěřím.
Jj, taky jsem tomu neverila, dokud jsem si to neprecetla. Vecer to zkusim pohledat a dat sem odkaz
@Althya píše:
Jj, taky jsem tomu neverila, dokud jsem si to neprecetla. Vecer to zkusim pohledat a dat sem odkaz
Odkaz sem vložila už @BellinkaX .
@Althya píše:
Jenže on nic o vyhlazení populace netvrdí. Je možný, že tomu někdo věří? Fakt se nedivím, že lidi Elekovou a Struneckou baští. Neznám nikoho, ale fakt NIKOHO z neočkujících, kdo by poctivě nastudoval základy fyziologie, imuniologie a ostatních předmětů, aby byl schopen posoudit, jestli mu náhodou někdo nevěší bulíky na nos. Přece když člověk nemá základy, nemůže pochopit úzkou specializaci.
@Menora píše:
Odkaz sem vložila už @BellinkaX .
Ne tak zcela
ja tvrdim, ze je to nesmysl. Vsak procti, zkoukni a napis. ![]()
@BellinkaX píše:
Ne tak zcelaja tvrdim, ze je to nesmysl. Vsak procti, zkoukni a napis.
Poctivě jsem přečetla a už hned na začátku mi bylo jasné jak to BG myslel, dala jsem si 1+1 dohromady a samozřejmě je to nesmysl. Resp. nesmysl je to, že by tím GB myslel, že chce vakcinací redukovat obyvatelstvo ve smyslu „vakcinací ho zabíjet“.
Doporučuji přečíst rozhovor s tímto lékařem http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…
Z něj se dá dobře vyčíst mnoho informací k očkování obecně.
Podle mě a toho co jsem si nastudovala narušuje očkování přirozenou imunitu. Nerozumím tomu, proč se 9-týdenní miminko musí očkovat proti 6 nemocem z nich ho ohrožuje reálně víceméně jen černý kašel..
Proč v Japonsku první očkování zahajují ve dvou letech?
Proč v okolních zemích (kromě Slovenska) je očkování dobrovolné a u nás máme zarytou povinnost? V čem je naše země nebezpečnější než ty ostatní?
http://japanhealthinfo.com/…vaccination/
@lesniboruvka
Zase to japonsko… ve 2 letech? To byl jen kdysi pokus, ockovat pozdeji, a pry na zaklade toho klesla koj. umrtnost. Viz Elekova v nedavnem rozhovoru. Ze uz ale nedodala, ze se po cca 5ti letech ockovalo zase normalne a koj. umrtnost KUPODIVU nestoupla
naposled je Japonsko na 2.miste tusim, kus pred nami a mrkni na jejich ockokalendar ![]()
Jo, a Maradek? Co vi o vakcinaci rehabilitacni doktor? zabyva se TCM… dodam pro poradek.
@BellinkaX píše:
http://japanhealthinfo.com/…vaccination/
@lesniboruvka
Zase to japonsko… ve 2 letech? To byl jen kdysi pokus, ockovat pozdeji, a pry na zaklade toho klesla koj. umrtnost. Viz Elekova v nedavnem rozhovoru. Ze uz ale nedodala, ze se po cca 5ti letech ockovalo zase normalne a koj. umrtnost KUPODIVU nestouplanaposled je Japonsko na 2.miste tusim, kus pred nami a mrkni na jejich ockokalendar
Jo, a Maradek? Co vi o vakcinaci rehabilitacni doktor? zabyva se TCM… dodam pro poradek.
Asi vidí případy poškození po očkování. Bohužel rehabilitační lékaři a neurologové se s problémy po očkování setkávají dost často. Ale ono se dá vše svést na náhodu že..
Dám příklad - moje dítě dostane Penicilin a za pár hodina nato se osype. Lékař většinou zkonstatuje, že se jedná o alergii na Penicilin a příště podá jiné atb. Ale pokud se, byť za 2 hodiny po očkování, objeví nečekaná a „do krámu se nehodící“ reakce, tzn. reakce jiná než zarudlé místo vpichu nebo „teplotka“, např. právě neurologická anebo se rozjede porucha autistického spektra, jde najednou o náhodu a shodu okolností?? To mi nějak neštimuje vážení..
Já děkuji velice panu dr., dost uznávanému, z očkovacího centra v Hradci, že dokázal napsat, že se u Evči jednalo o postvakcinační encefalopatii. Protože kdybych jeho názor neměla a zde náš příběh psala bez upozornění na názor tohoto doktora, možná by mě většina lidí zde také „smetla“ že si možná vymýšlím. Jako se tak děje v mnoha reakcích na příspěvky od Bubii, která popisuje PAS po očkování u své dcery.
Ještě by mě zajímalo, proč jsou zastánci očkování tak šílení z toho, pokud se někdo z lékařů věnuje homeopatii, TČM nebo nějaké jiné než konvenční léčebné metodě? Zřejmě mají pocit, že cokoli jiného než konvenční medicína je podvod a šarlatánství. Apropo já třeba svoji dceru dostala přípravkem TČM Herbs ze zánětu průdušnice, kdy dr. chtěla nasadit klasická atb. Řekla tehdy, bylo úterý, že počkáme do pátku, ale že moc nadějí nevidí, že budou muset být nasazena atb. Dcera chrčela jak žentour, měla i teplotu. Byla malá, ještě nedokázala vykašlávat ani smrkat a odsávání nestačilo. Nasadila jsem po poradě s TČM poradcem jeden přípravek tradiční čínské medicíny a v pátek dr. konstatovala, že je na poslech čistá a koukala jak zjara.
Jen bych si ještě dovolila poznamenat - ne všichni neočkující si myslí, že očkování nechrání před nemocemi, proti kterým se očkuje, ne všichni neočkující přijímají bez výhrad vše, co řekne paní doktorka Eleková, ne všichni neočkující se tak rozhodli jen po přečtení diskusí na netu..
Pokud můžu mluvit za sebe - nemyslím si, že očkování je k ničemu a nemůže chránit před nemocemi, proti kterým se očkuje. Jen si myslím, že může i selhat a hlavně je potřeba také vědět a mluvit o tom, že může způsobit i vážné než. účinky a poškodit zdraví, stejně jako nemoc samotná. Takže ono to nejde prostě brát tak, že celé očkování je špatně, stejně tak že celé neočkování je špatně. V tom bohužel si s paní dr. Elekovou třeba nerozumím ani já - z mého pohledu se zabývá pouze než. účinky očkování, ne už nemocemi, proti kterým očkování je.
Dále my s mužem jsme se rozhodovali opravdu hodně dlouho (cca rok), než jsme se rozhodli už dál neočkovat. A nečetla jsem jen články na netu a nediskutovala v diskusích. Kontaktovala jsem také a ptala se samotného výrobce a také státního ústavu pro kontrolu léčiv. Chtěla jsem vědět, co se děje s hliníkem konkrétně z hexavakcíny v těle, jak tam působí, jak se vylučuje atd..a na to mi z obou institucí přišla diametrálně rozdílná odpověď. Což bohužel u mě vyvolalo spíše pocit, že i zde „něco trochu zavání“.
Já ale zase např. věřím i jiným zdravotním směrům, než jen klasické medicíně. Takže se snažím poznatky z těchto směrů aplikovat vlastně „místo očkování“ - posilovat základní buněčnou imunitu organismu + na nemoci, kterých se opravdu obávám nejvíc, jsem nasadila homeopatickou imunizaci - konkrétně na tetanus.
@Evulina
Dohady… precti si jeho zivotopis. Rehabilitacni se s nasledky po ockovani rozhodne casto nesetkavaji.
Neurologove uz maji vetsi sanci neco takoveho videt, ale mam znamou detskou neurolozku, sve dite normalne ockuje, cim to asi bude
neni zastance ockovani proti chripce, u zdravych lidi. Kardiologicke a plicni pacienty (atd) ockovat doporucuje. S tim se osobne ztotoznuju a klidne to priznam.
Predpokladam, ze mluvis o dr. K…i. Uznal i nasi reakci, taktez Motol i Brno, bez jedineho zavahani a nase reakce mezi caste nepatri.
Co se jine zdejsi uzivatelky tyce, tak 1.zvlastnosti na svem diteti udajne pozorovala uz v porodnici, po BCG, 2.Jeji diagnosa je smyslena tzn neni jediny dukaz, ze by toto bylo zpusobeno ockovanim, naopak studie souvislost nepotvrzuji. 3.diteti urcila diagnosu sama, zadny odbornik dite nevidel a nediagnostikoval. Vse toto tu psala ona
sama, nez budu opet osocena, co ze si to dovoluju…
Jinak vse je o lidech, na zanety hornich cest dychacich klidne bylinky, kulicky…jak je ctena libost, osobne tracheitidy neresim nicim, max ambrobene, prevazna vetsina z nich atb vubec nepotrebuje.
Rozumej, ockovani muze mit nu, pokud jsou uznany lekarem, ockocentrem… nemam problem. Mam problem se smyslenyma nu, laik o tom vi kulove, to ze si neco mysli opravdu neznamena ze to tak je. Viz nektere zdejsi uzivatelky. A treba viz vcerejsi diskuse o borelioze. Poucna.
@Althya
K něčemu takovému by přeci nebylo potřeba žádné vakcinace, hlad, bída a špína zabijí člověka sami o sobě.