Neočkované děti - jak postupovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
24.6.14 22:58
@Evulina píše:
Nestálo by za to se podívat, jaké je riziko, že dítě po spalničkách opravdu bude mít encefalitidu? Je to dost mizivé procento rizika a právě u dětí 1-10 let je toto riziko nejnižší. Apropo riziko encefalitidy je u více věcí, např. u herpesového viru. O tom se už ale jaksi mlčí a nikoho to příliš netankuje.

Netankuje? 8o herpeticka encefalitida je masakr, doktori se ji pravem boji, vcetne me. Bohuzel neni prevence, takze srovnavas nesrovnatelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
24.6.14 23:05

@DeTer
Diky. To jsou vsechno volne dohledatelne veci, jen se holt musi chtit hledat, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
24.6.14 23:08

Pokud by po ockovani priorixem bylo 250 vaznych nezadoucich ucinku, bylo by to k zamysleni, ale tech deti s postvakcinacnimi problemy je mnohem vice. Bohuzel.
Mi rodice meli spalnicky.
Zda se mi ze se onemocnenim velmi strasi a bagatelizuji se nezadouci ucinky vakcin.
Nase dcera mela nezadouci ucinky, ktere se projevily patologicky casem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
24.6.14 23:09

@BellinkaX Tohle je hrozně spletitá věc. Hlavně jde o názor. I když jsi vyloženě názor nevyřkla, tak podáváš jasné informace. Mám pocit že jsi lékařka :nevim: Jájdu ve stopě očkování, i když ted po posledním měl nehezkou reakci, ale je statečný a zvládl to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
24.6.14 23:10

@Bubiii Můžu se zeptat jak se projeví následky očkování časem? Bez rýpání, jen se ptám. Slušně. Radši píšu, tady člověk nikdy neví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
24.6.14 23:20

@DeTer ruzne,
u nasi starsi byly problemy spadajici do poruch autistickeho spektra. Tyto problemy vyrazne zmirnila detoxikace pomoci preparatu Joalis, ktere byly zacileny na detoxikaci po ockovani. Pokud by ockovani bylo bez viny, problemy by zustaly, ale po zahajeni detoxikace se napr prestala budit s silenym krikem, prestala mit zachvaty neutisitelneho kriku, pred detoxikaci takto plakavala i hodinu v kuse, nekdy to bylo i 6×. Mnohe ji delalo zle, rychle sla di zachvatu.
Nastesti se i upravila rec a muze chodit do skolky. Pred detoxem jedine specialka a nebo s asistentem, pokud by ji vubec do klasicke ms prijali.
Je to beh na dlouhou trat, vim, co jsem mohla udelat jinak, aby byla po ockovani mentalne vyvojove v poradku. Pokud bych tedy ockovala, ale tehdy jsem duverovala pediatricce. To byla osudova chyba. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
24.6.14 23:22

@Bubiii děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
24.6.14 23:31
@BellinkaX píše:
Netankuje? 8o herpeticka encefalitida je masakr, doktori se ji pravem boji, vcetne me. Bohuzel neni prevence, takze srovnavas nesrovnatelne.

Jestli jsi zdravotník, tak o tom asi přemýšlíš a bojíš se, ale koho by jako laika napadlo, že může dostat encefalitidu z blbýho oparu? A tak to bychom se museli zbláznit, bát se takhle všeho.
Encefalopatie či encefalitida ale může bohužel nastat i po očkování samotném, takže to by do toho seznamu strachů mělo ale taky přibýt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
24.6.14 23:42

@Evulina presne tak. Navic vakcinacni hlinik se 100% vstreba a putuje napr. do jater a mozku a vylucuje se 5-10 let. V podstate do dalsiho ockovani. Takze dite zapoli s adjuvanty, se znecistenim z prostredi (strava, vzduch) a poletujicimi nemocemi. Neni pak vhodnejsi tu naloz diteti eliminovat aspon ubranim tech vakcinacnich chemikalii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
24.6.14 23:43

Ktere mimojine pusobi i na DNA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
24.6.14 23:55
@DeTer píše:
@Bubiii děkuju
:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.14 00:08
@Bubiii píše:
Holky ta BCG vakcina proti tbc byla málo účinná a měla vážné nežádoucí účinky. Naštěstí uz se plošně neockuje.

Vazne nasledky mala ked bola nespravne pichnuta, nie sama o sebe. A zrovna TBC sa ja bojim, a vadi mi, ze mladsia ockovana nie je.
Mozno je to len mnou, ale ja sa este pamatam ake halo robili komunisti ked som bola este na zakladke, a kamoska mala spatny test na protilatky, komplet celu rodinu preliecili a sledovali hadam pol roka. Plus moja mama ako ucitelka musela povinne na stitkovanie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
25.6.14 00:11

http://www.vakciny.net/…_2011_31.htm
@Bubiii
100%?
Osobne lobuji za cisty vzduch a vodu :andel: to je podstatnejsi a celozivotni, nez obsese vakcinami :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
25.6.14 00:16

@Bábi Zlopočasná
Presne tak, jde o techniku. Ono zkus se trefit jehlou do hrany papiru :think: proste blby a chce to hodne cvik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.6.14 00:22
@Althya píše:
Neni to blbost, opravdu zdrave dite s velmi dobrou imunitou ma dost malou sanci chytit zaskrt - nemluve o tom, ze toto onemocneni se zde nevyskytlo uz desitky let. Nic proti, uz jsem tady psat nechtela, ale mela by ses zeptat sveho lekare, jaka je realna sance, ze se ty nebo tve dite nakazite nekterou z tech nemoci

A nebude to právě tím, že v roce 1946 bylo zavedeno celoplošné, povinné očkování proti záškrtu a onemocnění téměř vymizelo? S imunitou to podle mého nemá co společného :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek