Neočkované děti - jak postupovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6726
26.6.14 06:56

@BellinkaX fakt ti je mám z té ppt prezentace sem vypisovat? :think: má to smysl? a kde jsem psala, že vakcinologové popírají existenci nonresponderů?… jen mi nejde do hlavy ta urputná snaha o co nejvyšší procento proočkovanosti kvůli zachování kolektivní imunity, když se zpětně nezjištuje kolika dětem, lidem se skutečně protilátky vytvořily, kdo už je nemá… zdá se mi, že teorie kolektivní imunity stojí na pěkně hluboké vodě :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
26.6.14 14:54
@BellinkaX píše:
@zolycka
Ktere studie Elekova cituje? Co jsem videla posledni debatu s Cabr, tak necitovala nic. A s Prymulou me konsternovala, jak tam placala o krivce vyskytu onemocneni a dolozila se grafy umrtnosti… :roll: jako pokud ji toto splyva, tak radsi nic…
Strunecka… misto uceni mame cerpat kosmickou energii, dech se meni na svetlo, teple vibrace mezi homosexualy, rady ohledne telepatie apod… tuhletu myslis? Jedovku jsem cetla a potom zdarma darovala, ja takovy skvar doma nesnesu. :oops:

8o 8o Cetla jsem od Strunecke knihu Varovne signaly ockovani a nic o kosmicke energii nebo teplych vibracich mezi homosexualy tam fakt nebylo! Asi si to s nekym pletes…nebo uz nemas argumenty, tak si tady vymyslis nesmysly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
26.6.14 15:04

@Althya Vymýšlí si pomluvy. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.6.14 15:05

@Althya
Integrativni fyziologie cloveka pro prirodovedce. :lol: nebo tak nejak, to uz dohledas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.6.14 15:09
@Bubiii píše:

To JA zapotrebi nemam. Nesud me podle sebe, dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.6.14 15:13
@BellinkaX píše:
@zolycka
Ktere studie Elekova cituje? Co jsem videla posledni debatu s Cabr, tak necitovala nic. A s Prymulou me konsternovala, jak tam placala o krivce vyskytu onemocneni a dolozila se grafy umrtnosti… :roll: jako pokud ji toto splyva, tak radsi nic…
Strunecka… misto uceni mame cerpat kosmickou energii, dech se meni na svetlo, teple vibrace mezi homosexualy, rady ohledne telepatie apod… tuhletu myslis? Jedovku jsem cetla a potom zdarma darovala, ja takovy skvar doma nesnesu. :oops:

Muzu se zeptat, co to bylo za debatu a zda je dostupna online? Ja jsem videla jen asi 5 min cehosi na youtube a bylo to plne polopravd az nesmyslu a demagogie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.6.14 15:14
@Bubiii píše:

lzes a krive obvinujes, mela by ses omluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.6.14 15:16
@magistra K píše:
Muzu se zeptat, co to bylo za debatu a zda je dostupna online? Ja jsem videla jen asi 5 min cehosi na youtube a bylo to plne polopravd az nesmyslu a demagogie…

na to ani nekoukej :roll: Elekova tam zas placa ty nesmysly o snizeni umrtnosti kojencu v Japonsku,,,studie" srovnavajici zdravi ocko a neockovanych deti - to bude nejspis ten dotaznik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.6.14 15:19

@Baba Ztrata casu asi, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.6.14 15:23

http://video.aktualne.cz/…025900fea04/
@magistra K
To japonsko, ukazka manipulace… zbytek ani nekomentuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.6.14 15:23
@magistra K píše:
@Baba Ztrata casu asi, co…

Posud sama. Fakt strasny. Spoleha asi na to, ze si to nikdo overovat nebude. Udelala ze sebe akorat saska pred vsemi, co o ockovani neco vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.6.14 15:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.6.14 15:30

@magistra K
Neni zac. Az to rozdychas, napis nazor. Ja nevedela, jestli mam brecet nebo se smat. Podotykam, ze jsem do toho sla s neutralnim pocitem vuci obema, ptz cabr nemusim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.6.14 15:56

@BellinkaX Urcite se k tomu vyjadrim, az dokoukam, mozna spise az zitra, protoze musim za chvili vyrazit pro synacka do jesli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
26.6.14 16:01
@Baba píše:
Posud sama. Fakt strasny. Spoleha asi na to, ze si to nikdo overovat nebude. Udelala ze sebe akorat saska pred vsemi, co o ockovani neco vi.
:? :?
Já paní Elekovou nechápu, opravdu ne.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek