Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pomme píše:
A ještě s tou karmou a přejícností, dary od boha pro hodné a podobné nesmysli, … představte si, že potkáte těhotnou v min.v osmém měsíci, jak se před nádražím válí na lavičce s lahváčem v jedné a cigaretou v druhé ruce ve zjevně podnapilém stavu. Myslíte si že v ženské, co se snaží roky o dítě, má bezvadného chlapa, vlastní bydlení, finanční zajištění, nepije a nekouří, dítěti by dala vše co potřebuje, to vyvolá pocit, že si to ta paní na lavičce zaslouží víc?
PS: vlastní opakovaná zkušenost a ano, v těchto případech jsem byla i závistivá a nestydím se za to.
bohužel, tato spodina umí zabřeznout jedna dvě ![]()
Jo, jsi zla, hnusna, nevychovana a neprejici a ze nemůžeš otěhotnět, za to si můžeš JEDINE TY sama. Nemáš NIKDY nárok na negativní emoce, musíš být vždy na 110% pozitivní a rozdávat duhu. Musíš na to přestat myslet a až to budeš nejmíň čekat, tak to přijde! Ja jsem vždy na 120% pozitivní, nikdy by mě jiná než hezká myšlenka ani ve snu nenapadla a to jsem si taky prošla hodně trapenim, cely půlrok nám to neslo. A ani kdyby to rok neslo, byla bych naprosto v pohodě, tím jsem si jistá!
A samozřejmě jsem četla první odstavec, ale stejně jsem si nemohla pomoct a ten svůj názor jsem proste musela vyjádřit!
![]()
@malá_holka píše:
ona jí to řekla osobně?
Ne, jen se kravila do telefonu a ta dotyčná jí slyšela. Sama to napsala.
je to jako jít na úřad, tam se nepohodnout s úřednící a na odchodu někomu hned volat a a sdělit, že je to k****. Ať mě všichni slyší a hlavně ta úřednice. Kdyby jí předběhla netěhotná, tak by zřejmě ani necekla, ale takto? Musela si chladit žáhu. ![]()
@Verun83 píše:
Negativni emoce zpusobi jen negativni reakci. Je dospela, je nutne napadat slovne nekoho ciziho? Kohokoli? Navic nekoho, kdo ji nic neudelal. Myslim, ze neni. Je to jen projev nevyzralosti. Normalni to neni, to pak bude ucit svoje decko, ze je normalni slovne napadat cizi lidi. At je jeji situace jakakoli, ma se ovladat a svou nenavist ventilovat jinak.
My se snazili 1,5r. Doma jsem bulela jak zelva. A nikdy by me tohle nenapadlo.A ja teda dost verim tomu, ze to co clovek vysila, to dostava. Proste zakon pritazlivosti.
i vyzralej clovek muze mit psychicke problemy
mimochodem ja zase za projev nevyzralosti povazuji, kdyz si nekdo o sobe mysli, ze vi, jak by se v kazde myslitelne situaci zachoval (ze on by nikdy…)
@Anonymní píše:
Jo, jsi zla, hnusna, nevychovana a neprejici a ze nemůžeš otěhotnět, za to si můžeš JEDINE TY sama. Nemáš NIKDY nárok na negativní emoce, musíš být vždy na 110% pozitivní a rozdávat duhu. Musíš na to přestat myslet a až to budeš nejmíň čekat, tak to přijde! Ja jsem vždy na 120% pozitivní, nikdy by mě jiná než hezká myšlenka ani ve snu nenapadla a to jsem si taky prošla hodně trapenim, cely půlrok nám to neslo. A ani kdyby to rok neslo, byla bych naprosto v pohodě, tím jsem si jistá!
A samozřejmě jsem četla první odstavec, ale stejně jsem si nemohla pomoct a ten svůj názor jsem proste musela vyjádřit!![]()
![]()
@Anonymní píše:
A samozřejmě jsem četla první odstavec, ale stejně jsem si nemohla pomoct a ten svůj názor jsem proste musela vyjádřit!![]()
![]()
celý půlrok?
to nemyslíš vážně, jinak vůbec nechápu, jestli je tenhle příspěvek míněný vážně nebo je to ironie?
@stinga píše:
celý půlrok?![]()
![]()
to nemyslíš vážně, jinak vůbec nechápu, jestli je tenhle příspěvek míněný vážně nebo je to ironie?
Si taky říkám.
Asi nějaký dvacetiletý tele, celý půlrok strašně trpěla ![]()
@Pudloslava píše:
i vyzralej clovek muze mit psychicke problemymimochodem ja zase za projev nevyzralosti povazuji, kdyz si nekdo o sobe mysli, ze vi, jak by se v kazde myslitelne situaci zachoval (ze on by nikdy…)
Kazdy mame vice mene psychicke problemy, ale jak by to tu vypadalo, kdybysme si vsichni ty sve problemy vylejvali na lidech, kteri s tim nemaji nic spolecneho. Predstav si, ze mi taky neni do zpevu, a rozhodne nestekam po lidech v obchodacich.
@Anonymní píše:
![]()
no ty chudinko, cely pulrok, jezisi
jako vtip dobry ![]()
@stinga píše:
@Zoe1 určitě nikdo nechce „mít najednou druhé dítě“ proto, aby tě naštval, dítě přece není jen chvíli miminko, je to závazek na 18-26 let minimálně a stojí spoustu peněz a nervů, takže asi se rozhodli jít do druhého, ale těžko proto, aby tě naštvali
Tak to mi je jasný, mě tím ani naštvat nemůžou, já jsem ráda, že budou mít ještě jedno, jen je zajímavý jak se daly věci rychle do pohybu.
Nechápu, proč po ní tak jedete. Ale když už se chytáte situace v kuch. studiu, tak bylo přinejmenším velmi neslušné od těhotné zákaznice a personálu studia, že jí nic neřekli, omluvu, cokoliv… Co kdyby byla taky těhotná? Mně bylo nejvíc zle, když to na mně ještě nebylo vidět, tehdy bych velmi ocenila nějaké ohledy. Pak mi to už bylo jedno.
Chápu tě, vím, že je to těžké a taky nespravedlivé. ![]()
Ale nejlepší jsou stejně příspěvky…já sice otěhotněla na první dobrou, ale nikdy bych… ![]()
@Anonymní píše:
![]()
Jo koukám, že tady je to zase jedna dokonalá lidská bytost a neposkvrněná duše vedle druhý, které citovaný příspěvek naprosto vystihuje. Ale to je v pohodě, každý má přece nárok vyjádřit svůj názor. To nevadí, že těmito příspěvky kopou do utrápené zakladatelky. Bylo totiž fakt hnusné a opovrženíhodné, jak se zakladatelka opřela do těhotné zákaznice v kuch. studiu. To je totiž něco úplně jiného. Tady je to anonymní, bez tváře, takže se to může a je to v pořádku ![]()
@Verun83 píše:
Kazdy mame vice mene psychicke problemy, ale jak by to tu vypadalo, kdybysme si vsichni ty sve problemy vylejvali na lidech, kteri s tim nemaji nic spolecneho. Predstav si, ze mi taky neni do zpevu, a rozhodne nestekam po lidech v obchodacich.
takze ti jeste neni tak zle, abys to delala
bohuzel nejsi nadana empatii natolik, abys pochopila, ze nekomu tak zle byt muze
@stinga @S.Berankinová @debra.morgan holky vzdyt je to sranda evidentni - prispevek prave nastavuje tem zlym prispevatelkam zrcadlo
zeditujte si sve reakce, at nemate ostudu