Neplodnost manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.9.11 16:39

nerviku Ano mám na mysli to centrum IVF mi zavedly embrya co se již neměli zavádět byly velice špatné a stimulace na IVF jen kontrola sonem a hned po odběru vajíček jsem za 10 hodin skončila v nemocnici a za neschopenku více jak 10 dní žádná koruna. Pak mi jeden dr. něco slíbil a za 14 dní zase obrat a lhaní nám do očí s manželem . Některé lži se dají ,ale slušně ověřit.Takže lež je ověřená a udělal jí ten největší šef . Takže děkuji už více nikdy nechci . A až se za dlouho vzmužem na další pokus tak někde jinde.

• Citovat
  • Upravit
LENKACAR
19.9.11 18:30
PavJu píše:
Ahojky všem,jsem tu nová a zárověň se omlouvám že zakládám nové téma.S manželem jsme spolu asi 10 let (4 roky manželé) je nám oběma 28 let o miminko se pokoušíme dlouho ale pořád nic,tak jsme šli na vyšetření na kliniku do Brna do Repromedy,jsou tam mooc hodní lidi,po všech vyšetřeních které jsme prodělali zjistili že manžel má velký problém a to že se mu netvoří spermije,jsme z toho moc špatní,miminko by jsme chtěli ALE:Řekli nám že umělé oplodnění by stálo 100 000 kč a není jistota že se to na poprvé podaří nebo si zažádat o miminko z koj.ust.Máme ale obavu aby nebylo nějaké postižené nebo nějak jinak nemocné,máte některá z Vás takovéto podobné problémi jako my?Budu mooc ráda když napíšete děkuji.P.

zítra ti zjistim od kamarádky co měli mesa/tese kolik to stálo u nás v car

• Citovat
  • Upravit
1917
20.9.11 08:24

No to je mi líto Anonymku,že ti tam udělali tak zle. mě připadne,že na každém car si člověk najde nějakej takovej podraz. Já mám svoji zkušenost a ty svoji. Pro mě je rozdíl dát 40 tis a 7 tisíc jako doplatek za IVF a s úplně stejným výsledkem. Tak budu držet pěsti,aby ti to vyšlo už brzy v jiném car, naštěstí v Brně jich je fakt hafo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
20.9.11 10:18

icsi 8000 Kč
mesa/tese – laboratoř 12000 Kč
mesa/tese – androlog 10000 Kč
narkóza dohromady 3000 kč
zamražení embryí 2500 Kč

• léky na stimulaci,to je kolem 7tis, odhadem.

Č.B. ART

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.11 10:23

čusík!ráda přispěji.U mého přítele byla zjištěna azoospermie. Dali nam na výběr. 1) operace-která tady byla již zmíněna. 2)dárce.
Přítel o další operaci nechtěl ani slyšet! Tak jsme si vybrali možnost 2).
Takže mě čekalo IUI s dárcem. A podařilo se napoprvé!
Myslím si,že když přítel to bere jak ten můj,tak není problém.
Spíš jsem měla problém já.
Ale dětátko si přejeme a když je to jedina možnost!a hlavně.Není otec ten co dítě splodil ale ten co mu dá lásku a vychová ho :palec:

• Citovat
  • Upravit
1917
20.9.11 10:39

PŘESNĚ TAK ANONYMKU!!! :palec: :palec: :palec: . Seš holka statečná a gratuju k takovému rychlému úspěchu a skvělému příteli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.9.11 19:21

ANONYMNÍ:A neměla jsi strach před umělím oplodněním dárcem že může být miminko nemocné?Vždyť normální člověk přece darovat spermie nejde?Ne?Jen nějaký s prominutím feťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
20.9.11 19:36

Nedá mi to nereagovat Pavju ježiš proč by mělo být dítě nemocný…a proč by dárcem nebyl normální člověk :pocitac:
naopak při výběru dárců mají prý dost vysoký nároky na člověka i co se týše vzdělání,musí to být min. středoškolák ne-li vysokoškolák,musí být absolutně zdráv apod. takže nevím proč tady strašíš anonymku :zed:
a navíc vždycky mají foto dárce a páru vyberou dárce,který je co nejvíc podobný manželovi..at už se jedná o výšku,barvu očí,vlasů.....no apak nad kočárkem každý říká,že dítě je celej tatínek :lol:

taky jsem chodila do Reprofitu a ikdyž se nepodařilo,myslíš že je to super CAR :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
20.9.11 19:46
PavJu píše:
ANONYMNÍ:A neměla jsi strach před umělím oplodněním dárcem že může být miminko nemocné?Vždyť normální člověk přece darovat spermie nejde?Ne?Jen nějaký s prominutím feťák.

souhlasím z luckou,mají opravdu velké nároky na dárce ..jak zdravotní, tak věk a vzdělání hraje velkou roli ..opravdu si můžeš přát barvu očí a vlasů..myslim ,že vůbec nemusíš mít strach ,pokud to miminko někdo chce a chlap se s tím smíří ,tak je tohle ta nejle šance.Znám holku co si 2krát schválně šoupla s požehnáním chlapa mimo domov ,aby se dočkala a opravdu má dětičky ,ale tohle nedokáže každej ..sice ušetřili ,ale anonymně je to podle mě lepší ,nikdo z nich ho nezná a nemůže tě nikdo vydírat a obtěžovat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.11 20:12
PavJu píše:
ANONYMNÍ:A neměla jsi strach před umělím oplodněním dárcem že může být miminko nemocné?Vždyť normální člověk přece darovat spermie nejde?Ne?Jen nějaký s prominutím feťák.

takže mi chceš říct,že ženská která daruje vajíčka je fetačka??to tu urazíš spoustu holek!
Jde vidět, že jste tuto možnost dárce vůbec neprobírali!protože tenhle názor jsem neměla aniž bych věděla,že přítel má azoo.
Jak píšou holky, v caru si vybírají. A jako promin, nemyslím,že by nějakého vyfetováného fetáka tam pustili a natož mu vzali vzorek!
A navíc, dělají se jim testy! zda je on zdravej! Pochybuju,že by fetak prošel :palec:
však změníš nazor, pokud vám to nepůjde normálně.......a jestli fakt dítě chceš… :palec:

• Citovat
  • Upravit
21
20.9.11 20:12

Omlouvám se nechtěla jsem nikoho strašit,jen tohle je jedna z věcí které Nám v Repromedě říkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.9.11 20:17

Netvrdím že žena která dává vajíčka je feťačka,jen že neznám chlapa který by šel na takový odběr dobrovolně jen tak,moje sestra jak studovala vysoké školy tak říkala že kluci co potřebovali prašulky chodívali darovat sperma a na copak potřebovali peníze na dr…,nevím no,jak jsem koupila tak prodávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.11 20:35

PavJu, dárci i dárkyně musí projít genetickými a jinými testy. Určitě neberou všechno, nemusíš mít strach :wink:

• Citovat
  • Upravit
21
20.9.11 20:48

Ok,děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
20.9.11 21:38

To mi neříkej,že v Repromedě říkali..tak jediná vaše možnost je IVF s dárcem avšak nezaručujeme,že dítě bude zdravý,jako dárci k nám chodí i fetáci apod. ..to asi ne,že ......
Myslím,že určitě není čeho se bát a když je to jediná možnost nebo jedna z malá tak proč ne..jen s tím musí být oba smířený …všem co tím procházejí držím moc pěsti..jsou to nervy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí