Nepochopení textu v písničce

98
19.3.22 00:06

nepochopení textu v písničce

Ať si to pustím kolikrát chci, tak stále nemůžu pochopit text v písničce Dívka s perlami ve vlasech. Asi jsem trochu zabržděněj ale dokázal by mi to někdo přelouskat? Kdyžtak příhoďte taky písničky, kde nechápete texty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
19.3.22 00:25

Máš málo alkoholu v krvi….. ;)
Já si třeba otevřu láhev červenýho, pustím si Rubikon od Krajča a jak mi to začne dávat smysl, vím, že mám dost….

• Citovat
  • Upravit
6956
19.3.22 00:26
@Autař píše:
Ať si to pustím kolikrát chci, tak stále nemůžu pochopit text v písničce Dívka s perlami ve vlasech. Asi jsem trochu zabržděněj ale dokázal by mi to někdo přelouskat? Kdyžtak příhoďte taky písničky, kde nechápete texty.

Ta, si myslím, že ani moc žádný smysl nemá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.3.22 00:27
@Janli píše:
Já si třeba otevřu láhev červenýho, pustím si Rubikon od Krajča a jak mi to začne dávat smysl, vím, že mám dost….

Cokoli od Krajča bude dávat smysl až po požití. Akorát mně by na to asi nestačil alkohol, u Kryštofů bych musa zvolit aspoň halucinogeny :mrgreen: a ještě bych se bála, jestli to bude stačit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.3.22 00:41
@Autař píše:
Ať si to pustím kolikrát chci, tak stále nemůžu pochopit text v písničce Dívka s perlami ve vlasech. Asi jsem trochu zabržděněj ale dokázal by mi to někdo přelouskat? Kdyžtak příhoďte taky písničky, kde nechápete texty.

No ze ona chtěla někoho bohatého a i tak lituje, že nešla za srdcem a nevybrala si jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
19.3.22 00:57
@Janli píše:
Já si třeba otevřu láhev červenýho, pustím si Rubikon od Krajča a jak mi to začne dávat smysl, vím, že mám dost….
:potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
19.3.22 00:58

Rozhřešení. Všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
19.3.22 01:14
@Janli píše:

No, jo, když Krajčův textařský mustr je : „Kočka leze dírou, pes oknem, pes oknem, nebude-li pršet, nezmoknem.“ Rubikon to dokonce přímo parafrázuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15244
19.3.22 07:14

@Autař Dívka opustíla svého chudého přítele, kvůli jinému a teď je jí to líto.. Text o nešťastné lásce, takových je plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
19.3.22 07:49

Co na tom nechápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie