Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ať si to pustím kolikrát chci, tak stále nemůžu pochopit text v písničce Dívka s perlami ve vlasech. Asi jsem trochu zabržděněj ale dokázal by mi to někdo přelouskat? Kdyžtak příhoďte taky písničky, kde nechápete texty.
Máš málo alkoholu v krvi….. ![]()
Já si třeba otevřu láhev červenýho, pustím si Rubikon od Krajča a jak mi to začne dávat smysl, vím, že mám dost….
@Autař píše:
Ať si to pustím kolikrát chci, tak stále nemůžu pochopit text v písničce Dívka s perlami ve vlasech. Asi jsem trochu zabržděněj ale dokázal by mi to někdo přelouskat? Kdyžtak příhoďte taky písničky, kde nechápete texty.
Ta, si myslím, že ani moc žádný smysl nemá ![]()
@Janli píše:
Máš málo alkoholu v krvi…..
Já si třeba otevřu láhev červenýho, pustím si Rubikon od Krajča a jak mi to začne dávat smysl, vím, že mám dost….
Cokoli od Krajča bude dávat smysl až po požití. Akorát mně by na to asi nestačil alkohol, u Kryštofů bych musa zvolit aspoň halucinogeny
a ještě bych se bála, jestli to bude stačit…
@Autař píše:
No ze ona chtěla někoho bohatého a i tak lituje, že nešla za srdcem a nevybrala si jeho.
@Janli píše:
@Janli píše:
No, jo, když Krajčův textařský mustr je : „Kočka leze dírou, pes oknem, pes oknem, nebude-li pršet, nezmoknem.“ Rubikon to dokonce přímo parafrázuje. ![]()
@Autař Dívka opustíla svého chudého přítele, kvůli jinému a teď je jí to líto.. Text o nešťastné lásce, takových je plno.