Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
26.8.20 17:12

V žádné jiné zemi nemají matky tak štědrou podporu státu a tak dlouhou placenou rodičovskou dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
26.8.20 17:17

Můj velmi nepopulární názor je, že pokud někdo nemůže pocit dítě přirozenou cestou, tak asi příroda ví proč. Je mi jasné, že je tu určitě někdo, kdo má peripetie s umělým oplodnenim za sebou, tak se omlouvám, ale já si to prostě tak myslím. A pak si ještě myslim, že zlepšující se lékařská péče a s ní se pojící prodlužování života není vždy to nejlepší pro lidi ani pro planetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.20 17:18

@Ackm moc pekne vyjadreno. Ja mam proste pocit, ze je prirozeny mit vic deti. Sourozencu mam 6, polorodejch, s dvema jsem vyrustala a penize jsme moc nemeli. Proste bych nemenila, bylo a je to pestry a pomahame si. Sourozenci muzou bejt spojenci. Jsem rada, ze je mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
26.8.20 17:18

Že drtivá většina ženských vypadá s alespoň minimálním make-upem lépe než bez něj a ty co nejvíc křičí že ne, tak zrovna ty to většinou potřebují jako prase drbání.

Že většina lidí (na výjimky samozřejmě) si za svoje žití může jen a pouze sama, proto netřeba nikoho moc litovat.

Že být jedináčkem je super, nemusíme být nutně rozmazlení osamělí asociálové, jak se nám společnost snaží vnutit. Ti nejotravnější lidé, které jsem za svůj život poznala, měli vždycky nějakého sourozence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
26.8.20 17:19

Jejej, tohle by mohlo být celé o mně. :-D Jsem divná v názorech snad, krom pár dobrých přátel, pro všechny.

Za volantem se má dodržovat rychlost a pak nemusím řešit, kde a jaký je radar.

Člověk, který denně popíjí alkohol ( třeba i 3-4 piva) je alkoholik.

Pravidla se mají dodržovat.

Kuřáci jsou nezodpovědní a netolerantní zvířátka, kterým je zcela jedno, že svým zlozvykem mohou a ohrožují zdraví všech okolo nich ( myslím kouření na veřejnosti).

Češi jsou jako národ věční stěžovatelé a věční nespokojenci.

Ať se nařídí cokoliv, tak hledají způsob jak to obejít, nebo jak dokázat, že to není správné ( i kdyby to nakrásně správné bylo)

Česká republika není jenom Praha a pokračuje i za Vysočinou směrem na východ - a pořád je to jeden stát. ( Morava a Slezsko opravdu není Polsko)

A ještě spousta a spousta dalších názorů. Pravda, nedávám je úplně denně k dobru :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
26.8.20 17:20

Dítě se správně vyvíjí i bez 3lete rodičovské.

Zena, ktera nechce děti, není divná.

Mít dítě během zamilovanosti (tj. první dva roky) není rozumne.

Mít děti s vícero partnery mi nepřijde v pořádku (beru ještě 2, ale mít 3 děti s 3 různými otci /matkami je pro mě úlet).

Říct o někom, kdo má obezitu, že je tlustý, není fat shaming.

Příspěvek upraven 26.08.20 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
26.8.20 17:25

Že ten trend, kdy dneska může modelku (i u Victoria´s Secret) dělat i holka, co má kožní onemocnění, nadváhu či Downův syndrom, je fakt úplně na hlavu. Nic proti takovým lidem, ale k některým povoláním člověk holt musí mít vrozené nějaké dispozice. Žokej taky nemůže mít 2 metry a 90 kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
26.8.20 17:26

Ze bych zkrátila/zrusila rodicovskou dovolenou, protoze to je pro stat neunosne, aby mu zeny v produktuvnim veku „sedely“ doma.. Za tento to hodne schytavam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.8.20 17:29

Vetsina mych nazoru jde proti obvyklostem ve spolecnosti - ze si za nimi plne stojim je mozna duvod, ze nemam jediny duvod si na neco v zivote stezovat bo vse je tak jak ma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32112

@nonina asi budeme divné dvě, protože já s tebou ve všech bodech souhlasím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
@kyticka86 píše:
Ze bych zkrátila/zrusila rodicovskou dovolenou, protoze to je pro stat neunosne, aby mu zeny v produktuvnim veku „sedely“ doma.. Za tento to hodne schytavam..

Souhlasim. Navíc je to vyhazování peněz z oken i co se vzdělání žen týče. Vystuduji VŠ nebo SŠ, a pak co se během školy a práce naučily, to je během 6 let doma (beru ten průměr 2 děti a s každým 3 roky doma) pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32112
26.8.20 17:31

@kyticka86 no tak já bych to předně nechala na těch samotných ženách jak která chce být doma se svým dítětem…a to, že sedí doma v produktivním věku je k diskuzi, když je na pracáku mrtě nezaměstnaných na dávkách, to je mi fuk…ty by měli nahnat třeba na úklid města nebo kamkoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
26.8.20 17:33
@Magika VonCary píše: Že ten trend, kdy dneska může modelku (i u Victoria´s Secret) dělat i holka, co má kožní onemocnění, nadváhu či Downův syndrom, je fakt úplně na hlavu. Nic proti takovým lidem, ale k některým povoláním člověk holt musí mít vrozené nějaké dispozice. Žokej taky nemůže mít 2 metry a 90 kilo…

Ale kdyby si třeba osedlal slona, nebo žirafu, tak přece může. Lidem se nemá v rozletu bránit, když někdo něco chce, tak mu společnost nesmí házet klacky pod nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.8.20 17:36
@Wani píše:
Souhlasim. Navíc je to vyhazování peněz z oken i co se vzdělání žen týče. Vystuduji VŠ nebo SŠ, a pak co se během školy a práce naučily, to je během 6 let doma (beru ten průměr 2 děti a s každým 3 roky doma) pryč.

wow, tak tohle je hodne mimo misu, ty asi nemas zadne vzdelani, coz? napadlo te treba, ze ty zeny s VS maji mnohdy vetsi plat nez ten tvuj Lojza a ze na danich a odvodum daji statu nasledne mnohem vice, nez Lojza co nosi domu minimalni vyplatu :lol: ostatne plno zen s VS pracuje i pri rodicaku bo jim to jejich vzdelani dovoluje? ja treba pro sveho zamestnavatele pracovala i pri rodicaku bo o me nechtel prijit. pochybuji, ze to same se stalo tobe… tvuj nazor ti samozrejme neberu, jen jsem ti chtela ukazat, ze na problematiku vzdelani zen se da divat i z jine strany (tech s VS)

Příspěvek upraven 26.08.20 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
26.8.20 17:38

@Wani @Monchichik

Souhlasim, ze by mela byt asi moznost volby. Ale bez toho příspěvku.. Kdo chce být doma, at je za sve nebo s nejakym minimem (ja 10tis mesicne za minimum nepovažuji). Ale uznavam, ze ja se pohybuju ve skupine velmi vzdělaných zen, ktere na rodicovske nebyvaji dele jak do 1 roku ditete a pak se castecne (i zcela) vraci.

Ale vim, ze muj nazor vyvolava diskuze.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová