Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
26.8.20 17:38
@Altavista píše:
Mám sourozence 3 ;) obří rodinu a udělám pro ně cokoliv, ale k názoru mám důvody.

Spíše bys měla mít v souvislosti s obědy názor na rodiče než konkrétně směrem na sourozence. Leda, že by ti ten oběd sežrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
26.8.20 17:39
@markytka3 píše:
wow, tak tohle je hodne mimo misu, ty asi nemas zadne vzdelani, coz? napadlo te treba, ze ty zeny s VS maji mnohdy vetsi plat nez ten tvuj Lojza a ze na danich a odvodum daji statu nasledne mnohem vice, nez Lojza co nosi domu minimalni vyplatu :lol: ostatne plno zen s VS pracuje i pri rodicaku bo jim to jejich vzdelani dovoluje? ja treba pro sveho zamestnavatele pracovala i pri rodicaku bo o me nechtel prijit. pochybuji, ze to same se stalo tobe…

Prosím?! Já mám dva magisterské tituly, 3 roky jsem na RD nebyla ani s jedním dítětem. Já I manžel máme nadprůměrné platy, na daních odvádíme hodně, tak si tyto soudy o nějakých Lojzech nech na koledu.

Příspěvek upraven 26.08.20 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
26.8.20 17:39
@Monchichik píše:
@kyticka86 no tak já bych to předně nechala na těch samotných ženách jak která chce být doma se svým dítětem…a to, že sedí doma v produktivním věku je k diskuzi, když je na pracáku mrtě nezaměstnaných na dávkách, to je mi fuk…ty by měli nahnat třeba na úklid města nebo kamkoliv…

Spravne, davky podminit alespon nejakou praci. Ale zase jen ty, co sosaji, jsou tam i zeny, ktere na nic krome podpory nedosahnou, protoze manzele maji prijem. Udelat to aspon nejak spravedlive. O porodnem nemluvim, to je davka jedine k vzteku, ne k uzitku :D

Edit. Nejen zeny, i muzi samozrejme.

Příspěvek upraven 26.08.20 v 17:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
26.8.20 17:41

Ja bych ty penize za rodicaky dala spis lidem s nejakym handicapem, kteri je opravdu potrebuji a rodice se musi skladat treba na pomucky v různých sbirkach. Nebo rodicum onkologickych deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203

Můj nepopulární názor je ten, že bych nechtěla být dítětem, které vychovávají dvě ženy nebo dva muži. Hlavně, když jsi vzpomenu, jací byly děti na ZŠ, to bylo vcelku peklo i na věcech, které nejsou až tak vyčnívající. Každopádně se vždy setkám s názorem a argumentem, že je to lepší, než když dítě vychovávají dva alkáči a násilníci /hetero/. Jako souhlasím, ale nechápu, proč by mezi homosexuály nemohly být též alkáči a třeba gambleři. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
@kyticka86 píše:
@Wani @Monchichik

Souhlasim, ze by mela byt asi moznost volby. Ale bez toho příspěvku.. Kdo chce být doma, at je za sve nebo s nejakym minimem (ja 10tis mesicne za minimum nepovažuji). Ale uznavam, ze ja se pohybuju ve skupine velmi vzdělaných zen, ktere na rodicovske nebyvaji dele jak do 1 roku ditete a pak se castecne (i zcela) vraci.

Ale vim, ze muj nazor vyvolava diskuze.. :kytka:

ostatne, kdo pobira porodne, prisevky na bydleni, aj. - vesmes zeny s minimalnim vzdelanim, ja bych naopak pridavky na dite davala dle zasluh, kolik ktera matka odvedla do socialniho systemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
26.8.20 17:42

@kyticka86 já zase vidím vyhozené peníze jinde :mrgreen:…a je mi líto dětí, které se dávají třeba ve dvou letech do školky, protože podle mě jsou to ještě mimina, která potřebují mámu…a to jsem jinak dost přísná matka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
26.8.20 17:42

A omlouvam se, zas virim diskuzi svym nazorem.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
26.8.20 17:43
@kyticka86 píše:
Ja bych ty penize za rodicaky dala spis lidem s nejakym handicapem, kteri je opravdu potrebuji a rodice se musi skladat treba na pomucky v různých sbirkach. Nebo rodicum onkologickych deti.

Mně by se líbilo mít větší slevy na daních, případně aspon dostupné školky a jesle. A také školky, ktere mají delší otvírací dobu než 4 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
26.8.20 17:43
@markytka3 píše:
ostatne, kdo pobira porodne, prisevky na bydleni, aj. - vesmes zeny s minimalnim vzdelanim, ja bych naopak pridavky na dite davala dle zasluh, kolik ktera matka odvedla do socialniho systemu…

S tim souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
26.8.20 17:44
@Wani píše:
Mně by se líbilo mít větší slevy na daních, případně aspon dostupné školky a jesle. A také školky, ktere mají delší otvírací dobu než 4 hodiny.

Tento nazor se mi taky libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
26.8.20 17:44

@kyticka86 proč se omlouváš, od toho je diskuze, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
26.8.20 17:46

Mam jeste jeden velmi kontroverzni a nepopularni nazor. Pokud vim dopredu, ze moje dite bude tezce postizene (vim, ze doktori se mohou plest) a necham si ho (coz je pravo vsech rodicu), musim byt zabezpecena dost na to, abych se o nej zvladla postarat nebo mu zajistit peci a ne pak plakat do televize, ze nemam. Netyka se to deti, u kterych to nikdo nepredpokladal, meli uraz a tak podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
26.8.20 17:46
@Monchichik píše:
@kyticka86 já zase vidím vyhozené peníze jinde :mrgreen:…a je mi líto dětí, které se dávají třeba ve dvou letech do školky, protože podle mě jsou to ještě mimina, která potřebují mámu…a to jsem jinak dost přísná matka :mrgreen:

Me deti v jeslich nebyly. Nastesti zvladame s muzem neco jako stridavou peci. Ale jesle nezatracuji. Pro mnoho zen, co chteji do prace, jsou jedinym resenim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.8.20 17:48
@Wani píše:
Prosím?! Já mám dva magisterské tituly, 3 roky jsem na RD nebyla ani s jedním dítětem. Já I manžel máme nadprůměrné platy, na daních odvádí hodně, tak si tyto soudy o nějakých Louzech nech na koledu.

ty mas dva tituly a pritom „brojis“ proti vzdelavani zen?… jedine co me napada, ze pak byl tvuj prispevek myslen ironicky a ja to nepochopila… pro me treba vzdelani znamena svobodu, mam rovnez 2 VS (ing a mgr) a diky tomu si mohu svobodne vybirat povolani, mohla jsem byt s detma 9 let „doma“, mohu ted podnikat a pritom byt cele prazdniny s detma, proste delat v zivote fakt jen to, co me bavi. pochybuji, ze se zakladnim vzdelanim by mi toto bylo umozneno, ledaze bych byla na soc. davkach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová