Jaký máte nepopulární názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32115
26.8.20 17:48

@kyticka86 já vím, že je to mnohdy jediné řešení…ale je mi těch dětí prostě líto, jsou moc malé, měly by být s jedním z rodičů nebo třeba prarodičů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
26.8.20 17:49
@Wani píše:
Prosím?! Já mám dva magisterské tituly, 3 roky jsem na RD nebyla ani s jedním dítětem. Já I manžel máme nadprůměrné platy, na daních odvádíme hodně, tak si tyto soudy o nějakých Lojzech nech na koledu.Příspěvek upraven 26.08.20 v 17:44

Ja si taky rozumove myslim, ze jit treba v roce do skolky diteti neuskodi. No stejne jsem to orvala :mrgreen:, kdyz jsem daval dceru v roce a pul (ja teda pracovala z domu uz snad od dvou mesicu, ale v tom roce a pul to s ni neslo). Nakonec, kdyz se s ni uz dalo lip domluvit, byla zase doma a chodila jen obcas.
Ja v tomhle nesoudim nikoho, kazdy to ma, jak to sam potrebuje nebo citi. :nevim: A zalezi dost na diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
26.8.20 17:50

@markytka3 Cože? Kde brojim proti vzdělávání žen? Vůbec si ten prispevek nepochopila, ale hned si otevřeš hubu a začneš mě a mého manžela urážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15145
26.8.20 17:52

Nepopulární názory, ženy po cca 42 by měly být babičky a ne matky novorozenců, žena která má 160cm a 90 kilo je tlustá a ne roztomilá baculka, každá žena vypadá lépe s trochou decentniho makeupu než bez něj, v 50 nemá nikdo víc sil než ve 20, fakt nikdo nevypadá ve 40 na 25,i když si to řada lidi ráda mysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
26.8.20 17:52

Můj nepopulární názor je, že mít dítě a nebýt vdaná je hazard. A že je to pohodlnost chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
26.8.20 17:53
@Wani píše:
Mně by se líbilo mít větší slevy na daních, případně aspon dostupné školky a jesle. A také školky, ktere mají delší otvírací dobu než 4 hodiny.

Tak to tu mam. A skolka je do sesti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
26.8.20 17:54
@Lenka_Hal píše:
Tak to tu mam. A skolka je do sesti. :D

To je super, ale v Americe je to celkem běžné, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.8.20 17:54
@Monchichik píše:
@kyticka86 já zase vidím vyhozené peníze jinde :mrgreen:…a je mi líto dětí, které se dávají třeba ve dvou letech do školky, protože podle mě jsou to ještě mimina, která potřebují mámu…a to jsem jinak dost přísná matka :mrgreen:
… tak treba v tomto pripade bych si dovolila oponovat, me ditko snad od roku a pul basnilo o skolce, k zapisu jsme sli na plenach a s dudlikem. po zapisu, kdy ji pani ucitelka rekla, ze se na ni moc po prazdninach tesi, ale ze deti do skolky s plenkama a dudlikem nechodi, tak do tydne byla odplenkovana a hned rano „dala dudlik ptackum“ :-) nastupovala 2 roky 2 mesice a hned tam chtela spat. podotykam, ze jsem byla jeste dalsi rok „doma“ na RD… je teda fakt, ze jsem si pro ni nechodila v 17 hod, ale hned po odpolednim spanku… a takovychto deti dalsi rok chodilo vice… byly jsme teda vesnicka skolka, kde kazdy kazdeho zna…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.20 17:55

@Kosopemi jenze velkou cast tech postizenych tvori deti s autismem. To se zjisti az okolo tretiho roku. Tam zadnou volbu nemas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.8.20 17:56

Doktor není pan Bůh a měl by dodržovat ordinační hodiny, bo objednavat lidí od 8 a přijít s úsměvem v půl desáté je na pěst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
26.8.20 17:56

@Tarjei to chapu, ale to beru jako ty, u kterych ta volba nebyla dopredu mozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
26.8.20 17:57
@LaPaloma píše:
Spíše bys měla mít v souvislosti s obědy názor na rodiče než konkrétně směrem na sourozence. Leda, že by ti ten oběd sežrali.

Rodiče si pořídili dítě a pak neměli na zaplacení obědu na SŠ, protože přišla krize, co je na tom k nepochopení?

• Citovat
  • Upravit
32115
26.8.20 17:58

@markytka3 tak to je super…to je fakt šikovná…tohle je naprosto individuální…můj nechtěl ani ve 3 letech, psycholožka řekla, že potřebuje mámu a ne kolektiv…ten vydržel řvát tak dlouho jak dlouho jsem ho tam nechala…takže jsem ho musela na radu psycholožky a v zájmu duševního zdraví učitelek, stáhnout a šel až ve 4 letech…prostě se mi povedlo porodit malou přísavku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.8.20 17:59

@markytka3 hele ja mam ten prispevek na bydleni. Ptz syn je postizeny a nejsem schopna sehnat praci od osmi do jedny, tady nejsou castecny uvazky. Mam bc, paradoxne jsem to dodelavala kdyz jsem cekala tohohle syna. Ono se to leckdy v zivote proste blbe sejde no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
26.8.20 17:59

Zlatí Komunisti :) ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat