Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kyticka86 já vím, že je to mnohdy jediné řešení…ale je mi těch dětí prostě líto, jsou moc malé, měly by být s jedním z rodičů nebo třeba prarodičů…
@Wani píše:
Prosím?! Já mám dva magisterské tituly, 3 roky jsem na RD nebyla ani s jedním dítětem. Já I manžel máme nadprůměrné platy, na daních odvádíme hodně, tak si tyto soudy o nějakých Lojzech nech na koledu.Příspěvek upraven 26.08.20 v 17:44
Ja si taky rozumove myslim, ze jit treba v roce do skolky diteti neuskodi. No stejne jsem to orvala
, kdyz jsem daval dceru v roce a pul (ja teda pracovala z domu uz snad od dvou mesicu, ale v tom roce a pul to s ni neslo). Nakonec, kdyz se s ni uz dalo lip domluvit, byla zase doma a chodila jen obcas.
Ja v tomhle nesoudim nikoho, kazdy to ma, jak to sam potrebuje nebo citi.
A zalezi dost na diteti.
@markytka3 Cože? Kde brojim proti vzdělávání žen? Vůbec si ten prispevek nepochopila, ale hned si otevřeš hubu a začneš mě a mého manžela urážet.
Nepopulární názory, ženy po cca 42 by měly být babičky a ne matky novorozenců, žena která má 160cm a 90 kilo je tlustá a ne roztomilá baculka, každá žena vypadá lépe s trochou decentniho makeupu než bez něj, v 50 nemá nikdo víc sil než ve 20, fakt nikdo nevypadá ve 40 na 25,i když si to řada lidi ráda mysli…
Můj nepopulární názor je, že mít dítě a nebýt vdaná je hazard. A že je to pohodlnost chlapa.
@Wani píše:
Mně by se líbilo mít větší slevy na daních, případně aspon dostupné školky a jesle. A také školky, ktere mají delší otvírací dobu než 4 hodiny.
Tak to tu mam. A skolka je do sesti. ![]()
@Lenka_Hal píše:
Tak to tu mam. A skolka je do sesti.
To je super, ale v Americe je to celkem běžné, ne?
@Monchichik píše:… tak treba v tomto pripade bych si dovolila oponovat, me ditko snad od roku a pul basnilo o skolce, k zapisu jsme sli na plenach a s dudlikem. po zapisu, kdy ji pani ucitelka rekla, ze se na ni moc po prazdninach tesi, ale ze deti do skolky s plenkama a dudlikem nechodi, tak do tydne byla odplenkovana a hned rano „dala dudlik ptackum“
@kyticka86 já zase vidím vyhozené peníze jinde…a je mi líto dětí, které se dávají třeba ve dvou letech do školky, protože podle mě jsou to ještě mimina, která potřebují mámu…a to jsem jinak dost přísná matka
@Kosopemi jenze velkou cast tech postizenych tvori deti s autismem. To se zjisti az okolo tretiho roku. Tam zadnou volbu nemas.
Doktor není pan Bůh a měl by dodržovat ordinační hodiny, bo objednavat lidí od 8 a přijít s úsměvem v půl desáté je na pěst
@Tarjei to chapu, ale to beru jako ty, u kterych ta volba nebyla dopredu mozna.
@LaPaloma píše:
Spíše bys měla mít v souvislosti s obědy názor na rodiče než konkrétně směrem na sourozence. Leda, že by ti ten oběd sežrali.
Rodiče si pořídili dítě a pak neměli na zaplacení obědu na SŠ, protože přišla krize, co je na tom k nepochopení?
@markytka3 tak to je super…to je fakt šikovná…tohle je naprosto individuální…můj nechtěl ani ve 3 letech, psycholožka řekla, že potřebuje mámu a ne kolektiv…ten vydržel řvát tak dlouho jak dlouho jsem ho tam nechala…takže jsem ho musela na radu psycholožky a v zájmu duševního zdraví učitelek, stáhnout a šel až ve 4 letech…prostě se mi povedlo porodit malou přísavku ![]()
@markytka3 hele ja mam ten prispevek na bydleni. Ptz syn je postizeny a nejsem schopna sehnat praci od osmi do jedny, tady nejsou castecny uvazky. Mam bc, paradoxne jsem to dodelavala kdyz jsem cekala tohohle syna. Ono se to leckdy v zivote proste blbe sejde no…