Nepořádek v pokoji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Machstep
2.1.20 17:45
@Gaia246 píše:
Mam 13 leteho syna. V jeho pojí je takový nepořádek jaký svět ještě neviděl když mu řeknu ať si jde uklidit tak jeho odpověď zní takhle : mám si trapná. A s těmito slovy si sedne na sedačku se sluchatkama v usich nevím co dál zkoušela jsem tryky se stenicema i snížení kapesneho nic nezabírá :zed:

Já si pamatuju jak máma nám furt říkala - Dámy, já se jednou naštvu a budete se divit co vám v tom pokoji zbyde. Jednou jsme přišli ze školy. A vyjma věcí do školy, jsme tam fakt nic neměli. Vzala nám i peřiny.. prostě vše. Za pár dní nám to vrátila..samozřejmne ze nam nerekla ze ma ty veci schovane v pytli ve sklepe. Ale nam to stacilo :D..

• Citovat
  • Upravit
53518
2.1.20 17:46

Když jsem vyrůstala, za trest byl zarach. V televizi nic a internet nebyl. Když byl v pokoji nepořádek, v neděli večer jsem v pokoji našla uprostřed hromadu. Mohla jsem říct mámě, že prudí, jen jednou. To bych to schytala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
2.1.20 19:35

Otevřít okno a vycházet to z okna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.20 20:55

Mám doma něco podobného. Ne, že by robátka držkovala, po přímém rozkazu si pokoj „uklidí“, ale během chvíle to tam opět vypadá jako po výbuchu. Motivovat k udržení pořádku moc nefunguje - na TV nekoukají, na zákaz PC jen pokrčí rameny a zalezou ke knížce, při zabavení knížky si hrajou a povídají a dělají další nepořádek. :nevim: Tak nějak doufám, že jednoho krásného dne jim to začne aspoň trochu vadit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML