Neposílají děti do školy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36009
26.9.19 18:50
@StaráPuška píše:
Ano. A o tyrane deti socialka. Ale mnohdy to tak neni.

Ale v tý škole evidují docházku :nevim:

• načítám...
pattybouvier
26.9.19 18:51

Pokud to jsou úplně cizi děti, nemělo by tě to zajímat. Škola to zjisti, budou mít buď neomlouvené hodiny, a nebo jim je maminka omluví. Je to jejich věc, ne tvoje

• Upravit
lucenka
26.9.19 18:53
@StaráPuška píše:
@lucenka píše:
ty se znáš osobně s rodiči a řešila jsi s nimi školní docházku, že jsi si tak jistá? :think: [/citace
Pochopitelně :mrgreen: Hele, nepusobis hloupě, jen te baví rejpat. Chapu.
Někdo tu psal, ze me socky neposilajici deti do skoly maji nechat v klidu. Tak ok. Beztak by to nic nevyřešilo.

Nerejpu. Jen mi vadí lidi jako jsi ty, co strkají nos do věcí, do kterých jim nic není. Fakt jsem ráda za naše sousedy, že nejsou aktivní práskači a neřešili, proč kluk v červnu nechodí do školy a jde třeba sám do obchodu.

• Upravit
102087
26.9.19 18:54

@StaráPuška Třeba maji vsi… To je infekcni onemocnění a do skoly se s tim nesmi :mrgreen:

• načítám...
27767
26.9.19 18:55
@pattybouvier píše:
Pokud to jsou úplně cizi děti, nemělo by tě to zajímat. Škola to zjisti, budou mít buď neomlouvené hodiny, a nebo jim je maminka omluví. Je to jejich věc, ne tvoje

u nás může rodič omluvit tři dny

• načítám...
jahuhudka
26.9.19 18:56

@lucenka No myslim, obzvlas u deti a senioru, ze je dulezite se plest do cizich veci, pokud mam dojem ze je neco v neporadku! To neni praskactvi, je to povinnost a to dokonce zakonna.

• Upravit
StaráPuška
@alimdar píše:
@StaráPuška „dospělí nemakaji, klasika“, to snad ne. Neznám nikoho, kdo by nemakal. Takže za mě je klasika být zaměstnaný. A co děláš ty, že máš čas je pozorovat a víš o každém jejich kroku? Buď klasicky nemakáš nebo se nestaráš o dítě. Takže buď víc za sebe a nehraj si na moralistku

Tak ja teda napíšu vše, je to rodina cikanu a žijí tak, jak je všeobecně známo. Ze nemakaji je podle mych zkušenosti klasika, ja jsem na md, tak jsem doma; sorry, ze je vidím, když jdou třikrát za dopoledne okolo nasi zahrady, kde s pupkem sedim a hlídám tříletého syna, co si hraje. Snad jsem toho zas tolik nerekla, když mě jen zajímalo, jestli to má někoho zajimat. Ale možná se pletu a jejich sotva se motajici matka je doma učí a pracovat jezdí v noci, kdyz bonzaci jako já spí 😁

• Upravit
9148

@StaráPuška netrapila bych se tim. Uprimne, tady tem proletarskejm deckam stejne neni asi pomoci, nebejvaj uplne chytry, nic moc lepsiho nez z rodicu z nich s vysokou pravdepodobnosti nebude.

• načítám...
jahuhudka
26.9.19 18:57
@ka2ka píše:
u nás může rodič omluvit tři dny

V tom neni zadna zakonna opora pro skolu. Nesmi te nutit mit lekarske potvrzeni.

• Upravit
PaníKadrnožková
26.9.19 18:57

Me nevadi, ze jsou lidi, kteri se divaji okolo sebe a snazi se svet zlepsit. V tomto pripade maji ale devcata pravdu, zrovna skolni dochazka je zachycena dukazne velmi dobře. Sleduj je a hlas, kdyby se delo neco jako tyrani nebo tak. Tady bys na sebe pritahla pozornost a jedte uplne zbytecne :nevim:

• Upravit
lucenka
26.9.19 18:58
@jahuhudka píše:
@lucenka No myslim, obzvlas u deti a senioru, ze je dulezite se plest do cizich veci, pokud mam dojem ze je neco v neporadku! To neni praskactvi, je to povinnost a to dokonce zakonna.

Tohle je ale věc, kterou si vyřeší škola. A ne někdo z ulice, kdo se jen nudí a vymýšlí blbosti.

• Upravit
StaráPuška
26.9.19 18:58
@lucenka píše:
Nerejpu. Jen mi vadí lidi jako jsi ty, co strkají nos do věcí, do kterých jim nic není. Fakt jsem ráda za naše sousedy, že nejsou aktivní práskači a neřešili, proč kluk v červnu nechodí do školy a jde třeba sám do obchodu.

To sis říkala i v případě toho utyraneho chlapecka z Ústí? Ze zaplatpanbuh za okoli, co se neplete do cizích věci? Však pokud je to omyl, nic se nestane, ne?

• Upravit
24379
26.9.19 18:59
@StaráPuška píše:
Panebože, ja vim jistě, ze jsou za školou.

Ze se na to nevys… :jazyk:.O tyrani nejde a jako zanedbavani to neberou.do budoucna to jejich pristup nezmeni.No nevim, mne to prijde zbytecne. Nejsem pro, zavirat oci pred problemy, ale toto mi prijde, jako jeden pripad z mnoha, kdy to stejne nespasi ani ty deti a uz vubec rodice.Jsou to romska, socialni rodina, nebo tak neco, ze?

• načítám...
StaráPuška
26.9.19 19:00
@Kačus82 píše:
Me nevadi, ze jsou lidi, kteri se divaji okolo sebe a snazi se svet zlepsit. V tomto pripade maji ale devcata pravdu, zrovna skolni dochazka je zachycena dukazne velmi dobře. Sleduj je a hlas, kdyby se delo neco jako tyrani nebo tak. Tady bys na sebe pritahla pozornost a jedte uplne zbytecne :nevim:

To asi jo…

• Upravit
34473
26.9.19 19:00
@StaráPuška píše:
Tak ja teda napíšu vše, je to rodina cikanu a žijí tak, jak je všeobecně známo. Ze nemakaji je podle mych zkušenosti klasika, ja jsem na md, tak jsem doma; sorry, ze je vidím, když jdou třikrát za dopoledne okolo nasi zahrady, kde s pupkem sedim a hlídám tříletého syna, co si hraje. Snad jsem toho zas tolik nerekla, když mě jen zajímalo, jestli to má někoho zajimat. Ale možná se pletu a jejich sotva se motajici matka je doma učí a pracovat jezdí v noci, kdyz bonzaci jako já spí 😁

No a co si jako pomůžeš? Myslíš si, že jim sociálka přijde udělat tytyty, oni začnou zpytovat svědomí a jejich děti poté, co vyjdou ze šesté třídy se zapojí do výzkumu jaderné fyziky a změní svět? Nebo jim to bude u zadele a děti skončí stejně, jako jejich rodiče? Co myslíš? :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m