Neposílají děti do školy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
65678
28.9.19 10:39
@j.a.n.i1 píše:
@StaráPuška Samozrejme, ze ho do spadove skoly vezmou, musi. A ze ti na to nikdo neodpovedel, no nejspis nikdo neveril tomu, ze se na to fakt ptas 8o

To jako že vážně někdo ptá, jestli musí někdo vzít dítě do školy? Že by třeba zůstalo doma? Jinak spádová vzít nemusí, pokud má naplněnou kapacitu. Ale město (vesnice) má povinnost sehnat místo jinde.

• načítám...
56334
28.9.19 10:45
@StaráPuška píše:
Tvl mě to jenom zajímá, ne kvůli těm lidem, ale abych to prostě věděla, takže diky, nevím nic, jen jste mi zase nandaly ze jsem zhrzená a kdovíco. Asi používám malo smajlicku, ne? Ja nechci nic řešit, jen vedet. To je jako kdyz prijdu na urad, zeptám se na neco, a oni mi odpoví na něco jinyho (viz domaci vzdělávání, na který jsem se ale vůbec neptala), nebome začnou rozebírat, proč me to zajímá a ze by me to zajimat nemelo, a jestli nechci zavolat rychlou. Opravdu jak slepice, tak holt sorry, ze žiju, ale nevěděla jsem, ze mam napřed založit téma „myslite, ze se tady na epipi můžu milostivych zeptat na tuhle vec, abych naaaahodou někoho netlacila k tomu, aby udelal psycho rozbor moji osoby?“ Protože otazka zněla :je-li předškolní rok povinný a dítě ho neodchodi, vezmou ho pak normálně do školy, když ta je povinná?
Odpovědi : nebuď zhrzená, řešíš kraviny, případně - může se učit doma.
Tak ja uz nevím, kdo tady má problém, já žádnej necítím. :zed:

Klid, s tou skolkou, zazobani rodice a princezna. To je usmevny.

• načítám...
StaráPuška
28.9.19 11:58
@j.a.n.i1 píše:
@StaráPuška Samozrejme, ze ho do spadove skoly vezmou, musi. A ze ti na to nikdo neodpovedel, no nejspis nikdo neveril tomu, ze se na to fakt ptas 8o

Spíš jsem myslela, jestli někdo řeší, zda dítě absolvovalo ten předškolní rok. Pokid ne, pak nechápu, proč to je zavedene.

• Upravit
StaráPuška
28.9.19 12:01
@jkra píše:
Klid, s tou skolkou, zazobani rodice a princezna. To je usmevny.

Jsem rada, ze jsem te pobavila. Je to jen popis stavu. Jsem úplně v klidu, jen nikdy nepochopím systém konkrétní otazka, odpověď na něco úplně jiného. Téma zavírám, vše bylo řečeno. Papalala.
@admin prosím uzavřít téma, vyčerpáno. Děkuji.

• Upravit
5711
28.9.19 13:14
@StaráPuška píše:
Jsem rada, ze jsem te pobavila. Je to jen popis stavu. Jsem úplně v klidu, jen nikdy nepochopím systém konkrétní otazka, odpověď na něco úplně jiného. Téma zavírám, vše bylo řečeno. Papalala.
@admin prosím uzavřít téma, vyčerpáno. Děkuji.

Ty mluvis o ostatnich jen pejorativne a resis veci, co nejsou tvoje starost a u kterych neznas podrobnosti, nejradsi bys nekam jine udavala, i kdyz o dobro deti samotnych ti vubec nejde, a nekdo ti napise, ze jsi zapskla, a ty hned zaviras tema. Ze by to byla nakonec pravda, co? :think:

• načítám...
StaráPuška
28.9.19 16:57

😁 tak určitě…

• Upravit
20916
28.9.19 17:42

Dobrý deň,

diskusiu zamykám na žiadosť zakladateľky.

Ďakujem za pochopenie,
Kristína :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML