Neposlouchá mě a tátu jo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
22.12.15 08:03
@marki05 píše:
Je to fakt šílený…mě je z toho hrozný smutno, teď už ho skoro dvě hodiny uspávám a stále nic…manžel mu řeknu, pšt jde se spinkat a on lehne a usne…já s ním můžu dělat všechno a on stejně neposlechne

moc to řešíš.. proč uspáváš? já dám prcka do postýlky, zhasnu a nazdar.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
22.12.15 10:24

Po rok a pul starem diteti chces, aby poslouchalo? a myslis, ze si vynutis respekt, kdyz mu das na zadek? kdepak-to se te bude v tom horsim pripade bat, v tom lepsim mu budes pro smich. Tak na to pozor. :kytka:. Zkousela jsi zjistit, proc reaguje pozitivne na otce? Jaky je rozdil v jeho „jdeme spat“ a v tvem „jdeme spat“? Ja si myslim, ze v roce a pul neposloucha zadne dite NIKOHO a pokud nekoho tzv. poslechne, tak vlastne „jen“ pozitivne reaguje. :lol:
zkus to bez povelu, vic davej navrhy, delej z toho hru. Misto „tak sup-dones si boty“ zkus „pujdeme papa, ano? nakrmit kacenky?…a kdepak jsou boticky (nahod vyraz jsemcvokcoFAKTnevikdetybotyjsou :mrgreen: ) a kdyz je dite donese, tak tleskat a "slava, slava, mame boty! ". ja kdyz malou oblikam a obouvam, tak musim furt mlet nejake rikacky typu huhu, ruka jede v tunelu atd. Rict ji "dej mi ruku, at te oblecu“,tak nepochodim.teda pochodim, ale musim to rict nalezite nadsene. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
753
22.12.15 10:54

No u nás neposlouchá tátu ani nikoho, já jsme nekompromisní :D takže když zařvu stojí v lajně i děti od sousedů :D a dcera kmitá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.12.15 12:13

@martina.se do teď to u nás taky tak fungovalo, ale já když ho dám do postýlky a odejdu tak brečí a brečí…odpoledne to nedělá, to mi zamává a sám usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.12.15 12:21

@brko díky zkusím něco vymyslet…malej je strašný éro…i když mu nadšeně řeknu ať mi donese botičky tak to on mi je donese, já ho pochválím, raduju se a on šup už zdrhá pryč a nedostanu ho k oblíkání ničím…já vím, že je ještě strašně malinkej aby poslouchal, to ani po něm nechci…zkusím být víc nadšená a víc ho k tomu motivovat aby se mu to líbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
22.12.15 12:24
@marki05 píše:
@brko díky zkusím něco vymyslet…malej je strašný éro…i když mu nadšeně řeknu ať mi donese botičky tak to on mi je donese, já ho pochválím, raduju se a on šup už zdrhá pryč a nedostanu ho k oblíkání ničím…já vím, že je ještě strašně malinkej aby poslouchal, to ani po něm nechci…zkusím být víc nadšená a víc ho k tomu motivovat aby se mu to líbilo…

presne :hug: hele, autoritativnim pristupem nikdy nic neziskas- ja treba mam i vzdy casovou rezervu, kdyz mame nekam jit, protoze bvim, ze mala pochopí vyzvu k oblekani jako povel pro honicku po byte :lol:.

• Citovat
  • Upravit
brko
22.12.15 12:26
@martina.se píše:
moc to řešíš.. proč uspáváš? já dám prcka do postýlky, zhasnu a nazdar.. :think:

tak treba ji prcek breci..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí