Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Salvaje píše:
My taky nejsme manželé, ale malé bude mít trvalý pobyt u mého přítele.
Možná trochu OT, ale dítě bude mít trvalý pobyt tam, kde ho máš ty… aspoň před dvěma lety to tak bylo ![]()
Salvaje píše:kate02 píše:To pro mě by bylo taky. Jenže jsem bohužel v situaci, kdy by byla doslova každá kačka dobrá. A jak jsem už psala, taky bych byla radši doma s prckem 4 roky, kdybych nemusela řešit výši rodičáku…rejžička píše:A asi budu za blázna, ale pro mě je teda větší štěstí mít příjem takovej, že nějaký příspěvky od státu nemusím řešit…
Já bych to viděla taky na přídavky na dítě nebo na bydlení, tím se dá dostat docela na vysokou částku. A spravedlnost v tom nehledej - je to hlavně o štěstí, jak jsou zrovna postavené zákony..![]()
No jo, ale ona není na 4 letým rodičáku, že by chtěla, jí prostě nic jinýho nezbývá
A nebude dostávat celý 4 roky 8200 (nebo 8100, na kolik to vychází s těma 7600), ale po 9 měsících jí to spadne na 4300 a pak za rok, pokud její přítel bude vydělávat dost, třeba taky na těch 3800 a ňáký drobný…
Já v tom teda výhodu nevidím ![]()
A to, že někdo má bohatý rodiče, to tak hold prostě je, taky můžu nadávat, že někdo dostane od rodičů byt a my se plácáme po podnájmech, ale co mi to pomůže? ![]()