Vyšší PPM na 4 roky než já na 3 roky - je to možné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
31.1.12 16:16
Salvaje píše:
My taky nejsme manželé, ale malé bude mít trvalý pobyt u mého přítele.

Možná trochu OT, ale dítě bude mít trvalý pobyt tam, kde ho máš ty… aspoň před dvěma lety to tak bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.1.12 16:21
Salvaje píše:
kate02 píše:
rejžička píše:
Já bych to viděla taky na přídavky na dítě nebo na bydlení, tím se dá dostat docela na vysokou částku. A spravedlnost v tom nehledej - je to hlavně o štěstí, jak jsou zrovna postavené zákony.. :roll:
A asi budu za blázna, ale pro mě je teda větší štěstí mít příjem takovej, že nějaký příspěvky od státu nemusím řešit… :oops: :mrgreen:
To pro mě by bylo taky. Jenže jsem bohužel v situaci, kdy by byla doslova každá kačka dobrá. A jak jsem už psala, taky bych byla radši doma s prckem 4 roky, kdybych nemusela řešit výši rodičáku… :zed:

No jo, ale ona není na 4 letým rodičáku, že by chtěla, jí prostě nic jinýho nezbývá :nevim: A nebude dostávat celý 4 roky 8200 (nebo 8100, na kolik to vychází s těma 7600), ale po 9 měsících jí to spadne na 4300 a pak za rok, pokud její přítel bude vydělávat dost, třeba taky na těch 3800 a ňáký drobný… :nevim: Já v tom teda výhodu nevidím :-)

A to, že někdo má bohatý rodiče, to tak hold prostě je, taky můžu nadávat, že někdo dostane od rodičů byt a my se plácáme po podnájmech, ale co mi to pomůže? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová