Nepříjemné bušení srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.10.12 13:52

@Verun83 dělali mi ho na konci těhu a to jsem musela brát železo…po porodu už nic…také mě napadlo dojít k praktickému a na krev

• Citovat
  • Upravit
Verun83
24.10.12 13:58

Ono příčin může být opravdu víc, já měla 2 roky tachykardii i s bušením srdce, měla jsem taky všechna vyšetření. na nic se nepřišlo. asi dlouhodobý stres :nevim:
samo mě to pak přešlo. ale chodila jsem na mobilizace, cvičila na mojžíšovku. přešlo mě to asi po 3 mobilizacích… tak těžko říct z čeho to bylo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.12 14:00

@Verun83 já to právě mívám už léta a někdy více, někdy méně často…ale 3× za 14 dní, to jsem snad ještě neměla…snad to nebude nic vážného :roll:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
24.10.12 14:06
@Anonymní píše:
@Verun83 já to právě mívám už léta a někdy více, někdy méně často…ale 3× za 14 dní, to jsem snad ještě neměla…snad to nebude nic vážného :roll:

jestli ekg a tyhle věci jsou ok, tak neboj, dojdi si na krev, ale ať ti udělají pořádný rozbor. a když to bude ok, tak zajdi nějak k fyzioterapeutovi, a´t ti koukne na páteř a udělá mobilizaci… asi možná stačí pootočená žebra, skřípne ti to nějakej nerv a je to…
a zkus i popíjet tu meduňku, jestli zabere meduňka, tak to je od nervů… kdyby nezabrala, tak to bude něco jinýho…

• Citovat
  • Upravit
2892
24.10.12 14:16

Ano, to může být také, když je v těle málo hořčíku, jsou také problémy s bušením, to je fakt, to jsem měla také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bambulka59
31.8.13 19:33

Ahojki, prosím poraďtě, mám takový problém. Stává se mi, že se v noci normálně vzbudím s pocitem, že se mi chce čůrat, musím se ale doslova vykoulet z postele, protože mě strašně bolí kříže-bohužel jen ve v noci, ale to už neřeším. pak si zajdu na záchod a ulehnu zase do postele a v tu chvíli se mi strašně rozbuší srdce, že jsem strašně jako zadýchaná a musím to rychle zaspat, jako když utíkáte a pak si lehnete na zem…ráno jak se vzbudím, tak už se nic takového neděje, jen uprostřed noci. Na vyšetření srdce jsem byla před půl rokem-ultrazvuk, ekg, odběry a v pohodě. Nevít čím to je? děkuji

• Citovat
  • Upravit
700
31.8.13 19:36

No, asi aritmie…me to taky dela často v noci, ale ja mam vadu na srdci…tak nedelej prudke pohyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
31.8.13 19:37
@Bambulka59 píše:
Ahojki, prosím poraďtě, mám takový problém. Stává se mi, že se v noci normálně vzbudím s pocitem, že se mi chce čůrat, musím se ale doslova vykoulet z postele, protože mě strašně bolí kříže-bohužel jen ve v noci, ale to už neřeším. pak si zajdu na záchod a ulehnu zase do postele a v tu chvíli se mi strašně rozbuší srdce, že jsem strašně jako zadýchaná a musím to rychle zaspat, jako když utíkáte a pak si lehnete na zem…ráno jak se vzbudím, tak už se nic takového neděje, jen uprostřed noci. Na vyšetření srdce jsem byla před půl rokem-ultrazvuk, ekg, odběry a v pohodě. Nevít čím to je? děkuji

nechybinti draslik? Nedostatek zpusobuje arytmie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bambulka59
31.8.13 19:41

Aha, ale jedině nějaká co není brána jako vada na srdci, to by myslím ultrazvuk odhalil. Ale je to strašné, protože mě přepadne hned strašná panika,

• Citovat
  • Upravit
3987
31.8.13 19:49

Vydupej si holter, spesl pristor, ktery nosis cely den a noc a jakoukoli aktivitu si musis zapsat…dr pak zaznam vyhodnoti…ja dva roky chodila na ekg, utz, doktori si mysleli, ze kecam a nakonec po 2letech uznali, ze je potreba specializovane centrum..drzim peste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bambulka59
31.8.13 19:59
@Zuzza0 píše:
Vydupej si holter, spesl pristor, ktery nosis cely den a noc a jakoukoli aktivitu si musis zapsat…dr pak zaznam vyhodnoti…ja dva roky chodila na ekg, utz, doktori si mysleli, ze kecam a nakonec po 2letech uznali, ze je potreba specializovane centrum..drzim peste

Já měla holter už 3× celý den a celou noc a výsledek je, že v průměru mám tlak 120/80 a v noci během spánkku klesá hodně nízko, že mám ráno velmi pomalu vstávat abych neomdlela a že se mám hodit do klidu psychicky To je vše. Mě to ale dělá asi týden..každou noc

• Citovat
  • Upravit
1952
31.8.13 20:28

Zeptám se, bereš antikoncepci? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
31.8.13 20:38

To jsem mela v tehotenstvi, ze zacatku. Tachykardie. a vysoky tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bambulka59
31.8.13 20:45
@MonikaN.89 píše:
Zeptám se, bereš antikoncepci? ;)

Už 2 roky neberu.

• Citovat
  • Upravit
1952
31.8.13 22:45
@Bambulka59 píše:
Už 2 roky neberu.

aha…já měla přesně tyto stavy, co popisuješ…několikrát jsem v noci jela na pohotovost…myslela jsem, že mám snad infarkt…nikdy mi nic nenašli…až po vysazení HA mě vše ustoupilo, ale to asi není tvůj případ…co zablokovaná krční páteř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí