Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ono příčin může být opravdu víc, já měla 2 roky tachykardii i s bušením srdce, měla jsem taky všechna vyšetření. na nic se nepřišlo. asi dlouhodobý stres ![]()
samo mě to pak přešlo. ale chodila jsem na mobilizace, cvičila na mojžíšovku. přešlo mě to asi po 3 mobilizacích… tak těžko říct z čeho to bylo.
@Verun83 já to právě mívám už léta a někdy více, někdy méně často…ale 3× za 14 dní, to jsem snad ještě neměla…snad to nebude nic vážného ![]()
@Anonymní píše:
@Verun83 já to právě mívám už léta a někdy více, někdy méně často…ale 3× za 14 dní, to jsem snad ještě neměla…snad to nebude nic vážného
jestli ekg a tyhle věci jsou ok, tak neboj, dojdi si na krev, ale ať ti udělají pořádný rozbor. a když to bude ok, tak zajdi nějak k fyzioterapeutovi, a´t ti koukne na páteř a udělá mobilizaci… asi možná stačí pootočená žebra, skřípne ti to nějakej nerv a je to…
a zkus i popíjet tu meduňku, jestli zabere meduňka, tak to je od nervů… kdyby nezabrala, tak to bude něco jinýho…
Ano, to může být také, když je v těle málo hořčíku, jsou také problémy s bušením, to je fakt, to jsem měla také
Ahojki, prosím poraďtě, mám takový problém. Stává se mi, že se v noci normálně vzbudím s pocitem, že se mi chce čůrat, musím se ale doslova vykoulet z postele, protože mě strašně bolí kříže-bohužel jen ve v noci, ale to už neřeším. pak si zajdu na záchod a ulehnu zase do postele a v tu chvíli se mi strašně rozbuší srdce, že jsem strašně jako zadýchaná a musím to rychle zaspat, jako když utíkáte a pak si lehnete na zem…ráno jak se vzbudím, tak už se nic takového neděje, jen uprostřed noci. Na vyšetření srdce jsem byla před půl rokem-ultrazvuk, ekg, odběry a v pohodě. Nevít čím to je? děkuji
No, asi aritmie…me to taky dela často v noci, ale ja mam vadu na srdci…tak nedelej prudke pohyby…
@Bambulka59 píše:
Ahojki, prosím poraďtě, mám takový problém. Stává se mi, že se v noci normálně vzbudím s pocitem, že se mi chce čůrat, musím se ale doslova vykoulet z postele, protože mě strašně bolí kříže-bohužel jen ve v noci, ale to už neřeším. pak si zajdu na záchod a ulehnu zase do postele a v tu chvíli se mi strašně rozbuší srdce, že jsem strašně jako zadýchaná a musím to rychle zaspat, jako když utíkáte a pak si lehnete na zem…ráno jak se vzbudím, tak už se nic takového neděje, jen uprostřed noci. Na vyšetření srdce jsem byla před půl rokem-ultrazvuk, ekg, odběry a v pohodě. Nevít čím to je? děkuji
nechybinti draslik? Nedostatek zpusobuje arytmie
Aha, ale jedině nějaká co není brána jako vada na srdci, to by myslím ultrazvuk odhalil. Ale je to strašné, protože mě přepadne hned strašná panika,
Vydupej si holter, spesl pristor, ktery nosis cely den a noc a jakoukoli aktivitu si musis zapsat…dr pak zaznam vyhodnoti…ja dva roky chodila na ekg, utz, doktori si mysleli, ze kecam a nakonec po 2letech uznali, ze je potreba specializovane centrum..drzim peste
@Zuzza0 píše:
Vydupej si holter, spesl pristor, ktery nosis cely den a noc a jakoukoli aktivitu si musis zapsat…dr pak zaznam vyhodnoti…ja dva roky chodila na ekg, utz, doktori si mysleli, ze kecam a nakonec po 2letech uznali, ze je potreba specializovane centrum..drzim peste
Já měla holter už 3× celý den a celou noc a výsledek je, že v průměru mám tlak 120/80 a v noci během spánkku klesá hodně nízko, že mám ráno velmi pomalu vstávat abych neomdlela a že se mám hodit do klidu psychicky To je vše. Mě to ale dělá asi týden..každou noc
To jsem mela v tehotenstvi, ze zacatku. Tachykardie. a vysoky tlak.
@Bambulka59 píše:
Už 2 roky neberu.
aha…já měla přesně tyto stavy, co popisuješ…několikrát jsem v noci jela na pohotovost…myslela jsem, že mám snad infarkt…nikdy mi nic nenašli…až po vysazení HA mě vše ustoupilo, ale to asi není tvůj případ…co zablokovaná krční páteř?
@Verun83 dělali mi ho na konci těhu a to jsem musela brát železo…po porodu už nic…také mě napadlo dojít k praktickému a na krev