Nepříjemné bušení srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bambulka59
1.9.13 07:52
@MonikaN.89 píše:
aha…já měla přesně tyto stavy, co popisuješ…několikrát jsem v noci jela na pohotovost…myslela jsem, že mám snad infarkt…nikdy mi nic nenašli…až po vysazení HA mě vše ustoupilo, ale to asi není tvůj případ…co zablokovaná krční páteř?

Tak ta bloklá je, s tím mám problémy neustále, ale krom bolesti a velmi častých silných motáků jsem neměla nic. Cítím, že i hrudní je k. o. a o bederní ani nemluvím, na to kolik je mi let, jsem po ránu jako 80 letá babka. ale nevím nerozumím tomu, ale že by to bušení způsobovala páteř?

• Citovat
  • Upravit
3987
1.9.13 09:25

Dojdi k jinymu dr…ja jim dam, at se hodis do klidu. debilove. jednou at si to zazijou a pochopi:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bambulka59
1.9.13 10:43
@Zuzza0 píše:
Dojdi k jinymu dr…ja jim dam, at se hodis do klidu. debilove. jednou at si to zazijou a pochopi:-(

To máš pravdu, komu to řeknu se jen směje, že jsem snad labilní…kdo nezažil, nepochopí. Možná to za pár dní pomine, třeba je to skřípnutým nervem od zad nebo jsem prostě zase ve stresu, jako normálně. měla jsem diagnostikovanou úzkostnou poruchu, ale takové potíže se „srdcem“ mi to teda nečinilo. :?: :|

• Citovat
  • Upravit
46867
25.11.13 01:50

Dobre rano :mrgreen:,

Mam dotaz ohledne buseni srdce.
14 dni beru prasky na vyssi tlak, nevim zda to ma souvislost.
Poslendi cca 4 dny mi busi srdce, hodne silne parkrat " bouchne", ale zpomalene.
Pulzovani mi jde do krku a nekdy mam tlak v hlave. Deje se to treba i pul dne.
Kdyz si merim tep, tak mi jakoby vynechava, anebo zpomali.
Tlak jsem naposledy mela 123/94 a puls vzdy okolo 62.
Nevite co to muze byt? Muze to mit souvislost s temi prasky?
( Dnes jsem prasek nemela a stav stejny. )
Dekuji za odpoved. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.13 02:06

@Weru Ahoj, měla jsem něco takového a mám stále. Jsou to extrasystoly a v mém případě jsou neškodné. Ale asi tu nebude kardiolog, který ti vyvěští z netu diagnózu. Zašla bych si na tvém místě na kardiologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.11.13 02:38

@Weru urcite zajdi k doktoru, popis mu tyhle stavy, zrejme ti nesedi prasky a prijde mi to jako popis arytmie :-( Davej na sebe pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
25.11.13 06:17

Já to taky zazivala. Nekolikrat jsem byla na EKG a vsechno bylo v pohode. U me to nakonec byl projev tetanie a nedostatek horciku. Zlepsilo se to. Ale i tak to na me obcas prijde, hlavne vecer. Ale uz jsem se s tim naucila zit.

• Citovat
  • Upravit
9022
25.11.13 06:22

@Weru : zajdi k lékaři. Nejlepší by bylo 24 hod EKG (=EKG Holter) a tam se uvidí, co ty nepravidelnosti tepu znamenají. Od léků to nejspíš nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.11.13 06:26

Ahojky, taky to občas mívám, je to dost nepříjemné, ale bylo mi řečeno, že je to všechno stres a trpí tím skoro každý..jestli je ale více příznaků, taky bych neváhala a zašla k doktorovi..mě se nedávno stalo, že jsem se probudila, šílené bušení srdce, dokonce mě i hrozně bolelo na srdci a nemohla jsem popadnout dech..lítala jsem na EKG, na plicní a nevím, co všechno a nakonec se zjistilo, že mám zablokovaná žebra :roll: :zed:,ortopedka mě prokřupla a do dvou dnů bylo po všem :D..držím palečky, aby vše bylo v pořádku ;)

Příspěvek upraven 26.11.13 v 08:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
25.11.13 07:24

@Weru
Zajdi si k DR, můžou ti nesedět léky na tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuria
25.11.13 08:12

Tak určitě zajdi k doktorovi. Já mám bušení už kolik let, vždy ale spíš v klidu, ale vždy jen chvíli a né půl dne. Dělali mi kolikrát EKG a pak jsem měla i holtra a vše funguje, jak má. Kardiolog mi vysvětloval, že je to celkem normální jev.

• Citovat
  • Upravit
46867
25.11.13 08:26

Vsem dekuji mockrat za odpoved :hug: :kytka:.
@AniNevim @VílaZvonilka myslite, ze to muze byt vazne praskama?
@Pavlačová drbna @cell tak o EKG si tady ( v Holandsku) muzu nevhat zdat. Nechci podcenit meho lekare, i zazraky se deji. :mrgreen: urcite k nemu zajdu, ale nejdriv musi shledat opodstatneny duvod k nemu zajit :D.
Po 3 letech, co mam normalni tlak 160/ 116, mi napsal prasky.
Ale jak je vidno, tak mi bez nich bylo asi lip.
@Zzzuuz nad tim sem taky premyslela. Mozny to je. Nevis, jestli je pri tetanii mozne, abych to buseni mela pul dne, nebo i cely den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
25.11.13 08:29

@Weru Švagrová bere léky na vysoký tlak, a často jí bušilo srdce, léky jí DR měnil asi 3×, než našel lék, který jí sedí, takže asi ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.11.13 09:29
@VílaZvonilka píše:
@Weru Švagrová bere léky na vysoký tlak, a často jí bušilo srdce, léky jí DR měnil asi 3×, než našel lék, který jí sedí, takže asi ano.

Tak jsi me potesila! Dekuji za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
25.11.13 10:31
@Weru
@Zzzuuz nad tim sem taky premyslela. Mozny to je. Nevis, jestli je pri tetanii mozne, abych to buseni mela pul dne, nebo i cely den?

Ano při tetanii je to možné. Často mě to trápilo na večer, nemohla jsem vůbec spát, ale stávalo se, že to začalo hned od rána nebo přes den. A bohužel svůj velký podíl na tom měl i stres. Když jsem byla opravdu v nějaké vypjatější situaci, tak mi ani ten hořčík nepomáhal :-( Ale na mateřské se mi to krásně uklidnilo. Navíc než mi doktoři zjistili příčinu, tak jsem kvůli tetanii trpěla i úzkostí, dušností a jedno s druhým. Naštěstí jsem se to časem naučila ovládat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex