Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Zzzuuz Ja si to magnezko asi koupim. I kdyz dnes uz to neni tak sileny, tak to bude snad jen tema praskama. Doufam.
Ahoj, ano je to neurogenní tetanie mám ji taky a beru hořčík jen se chcizeptat zda se to vyléčí nebo je to natrvalo, nechci to mít ach jo když nekamjdu mám strach vlastne z ničeho ani nevím proč a začnu se třepat je to trapné ale do obchodu nebo tak se to nedeje třeba když jdu do školy na třídní schůzky tak ano
@AniNevim píše:
@Weru a jak ti je, weru?
Teda, ty jsi hodna, ze sis vzpomnela!
Uz je to dobre, byo to opravdu praskami.
A dekuji za optani
.
Buseni srdce casto zpusobuji, konzervanty a aromata pridavany do jidla. Kdyz se nejedna o vrozenou vadu nebo obdobi plny stresu a podobny veci. Uprav si jidelnicek a vic si var doma jidla, nez kupovat hotovky. Na streamu je dobry video o glutamatech…A nasledkach na zdravi.
Ahoj holky, já mám taky občas bušení srdce, na 24hod. holteru se nikdy nic nechytilo
, pak mi dali EKG kartu, kterou jsem měla půl roku a zachytila jsem arytmii:-) Teď čekám na ablaci. Taky zkuste kouknout na busenisrdce.cz, je tam něco o arytmiích, možná pomůže ![]()
Když to na mě přišlo (hned to poznám mám tep tak 160-180), tak jsem vyndala kartu, přiložila na hrudník a nahrála záznam. A lékař mi pak potvrdil, že při těch obtížích tam je nějaká arytmie. Když zadáš do googlu ekg kartička, tak ti vyjedou odkazy, co to je
Tak já mám bušení srdce od lonského listopadu, krev byla v pořádku až na to, že mám málo Draslíku, ekg bylo OK, na Holtru pár extrasystol, ale prý nejsou nebezpečné, štítná žláza Ok, oční, ušní taky OK ještě se mi k tomu bušení motá hlava, někdy mám úplné návaly srdce se splaší, začne se mi jako hůř dýchat, motá se mi hlava… ještě dodám, že mě teda trápí i krční a hrudní páteř byla jsem i na neurologii tam mi napsali rehabilitace, ale ty stejně nepomohly, záda bolí dál hlavně mezi lopatkami. To bušení mě třeba na 14 dní přejde, ale pak se zase objeví. Beru na to Egilok, ale moc nepomáhá. Už jsem z toho otrávená…Zkusím tu levanduli a meduňku nevím už kam jít snad jedině psychiatr, ale já strach ani úzkost necítím ![]()
Ahoj, ta bolest mezi lopatkami je příčina potíží ze srdcem a dechem.Je pravda, že běžná rehabka to nevyřeší. Chce to cvik, při kterém páteř zapruží a uvolní se skříplí nerv, který tyto potíže způsobuje. Toto se dá řešit i za pomocí někoho s rodiny, stačí jen vědět, jak to provést. Je to velmi snadné.
Aha a jak to tedy provést?
Dá se to nějak popsat?
Cvičím i pravidelně na velkém míči a taky nic ![]()
Ahoj, jdu se s vámi taky podělit o mé,,trápení,, Trápí mě bušení srdce začne se mi špatně dýchat a do toho návaly. Byla jsem u obvodní, která mi dělala EKG na kterém se zachytilo rychlé bušení srdce. Ihned mě poslala do nemocnice, kde mi dělali vyšetření (echo, EKG, holter, krev, moč, tlak) a vše v naprostém pořádku. Musel to prý vyvolat stres. Je pravda, že jsem v dlouhodobém stresu byla. Ale už nejsem, už je vše ok. Jenže já to bušení mám pořád, už dva měsíce.. Pořád na to myslím a tím to možná ještě zhoršuji. Zkusím si ještě koupit hořčík, třeba zabere. Nevím co by mi pomohlo.. Hrozně mě to omezuje. ![]()
Rád bych to popsal, ale to nejde napsat.Jde to jednoduše popsat po skypu s webkou. Napište mi do soukromé schránky, tady se takové údaje předávat nesmí.