Nepůjde do školky :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mooona
19.4.13 12:37
@karolínka12 píše:
Proč máš tolik dětí, že je nezvládáš? nenaučila jsi dítě mluvit? a přesně, u tebe je to, že si ulevíš a školka vyřeší problém, který si ty nezvládla; nač mít tolik dětí, když se jim nedokážeš věnovat? já chci děti dvě a víc ne, protože vím, že by to bylo moc

Hele já to začínám pomalu chápat-ty tu kopeš za trolling viď?? :lol:

• Citovat
  • Upravit
20296
19.4.13 12:38
@karolínka12 píše:
Proč máš tolik dětí, že je nezvládáš? nenaučila jsi dítě mluvit? a přesně, u tebe je to, že si ulevíš a školka vyřeší problém, který si ty nezvládla; nač mít tolik dětí, když se jim nedokážeš věnovat? já chci děti dvě a víc ne, protože vím, že by to bylo moc

Nenaučila jsi dítě mluvit :mrgreen: Haha no ono je to vlastně jen o tom, to je jedno, jakou má dítě povahu a jaký je důvod nemluvení - sveďme to na neschopnou uhoněnou matku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
@karolínka12 píše:
Tak třeba znám ty, které daly dítě do školky a nepracují…

Hele a řekni mi jednu věc-co když oba, nebo někdo z rodičů během roku přijdou o práci? To jako teda to dítě mají pak ze školky vít protože nemají nárok?

• Citovat
  • Upravit
12272
@karolínka12 píše:
Tak třeba znám ty, které daly dítě do školky a nepracují…

No a co? Takže na vzdělávání a socializaci nemají nárok děti lidí, co nepracují? Naše malá je jedináček a paní učitelka mi říkala, ať dávám malou do školky co nejvíce. Strašně se do školky těší na děti a já jsem moc ráda. Nejde o výchovu, ale jde o získávání sociálních dovedností! Fakt nechápu o co se ti jedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
19.4.13 12:39
@karolínka12 píše:

tak tymto si ma dorazila, fakt vidiet ze mas jedno male dieta co este nemoze mat nejaky problem vo vyvoji, pokecame za 3-4 roky jo? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
@karolínka12 píše:

Fuj, ty jsi ale zlá! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
@mooona píše:
Hele ale ty motá opravdu páté přes deváté! jako rodiče pracujcí čtou dětem pohádky a ty co jsou na MD ne? To si vyhrabala kde? :potlesk: Víš a asi by ses divila, ale syn byl mezi jedinýma kdo adaptaci ve školce zvládl na jedničku-nebrečel nikdy-jo to bude asi tím, že už se těšil, že konečně bude něco dělat viď? Se mnou si toho moc neužil-jak můžeš posuzovat něčí povahu-jsi psycholog? Ty víš jak to všechny děti mají???Ty víš, čím si třeba ty děti prošli? Víš pěkný kulový a kážeš tu pomalu jak Ježíš-opravdu se prober

Nase mala taky a dodneska nechce chodit dom. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
@mooona píše:
Hele já to začínám pomalu chápat-ty tu kopeš za trolling viď?? :lol:
:mrgreen: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
19.4.13 12:41
@kattkka píše:
Nase mala taky a dodneska nechce chodit dom. :lol: :lol:

Styď se, to je známka toho, že jsi se jí dostatečně nevěnovala a nechce k tobě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12658
19.4.13 12:41

@MisaHanuska tak pozeram ze mame podobny osud, neschopne naucit mluvit dite, a vela deti mame aby sme ich mohli frknut do skolky a mali klid.. sa tu dozviem dnes veci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.4.13 12:44
@karolínka12 píše:

Proč máme tolik dětí? Protože jsme s mužem oba vyrostli jako jedináčci a nikomu to nepřejeme. Ukaž mi matku, která se věnuje dítěti tak, aby mu poskytla to, co vzdělávací instituce a já ti zatleskám (pominuli samozřejmě maminky povoláním učitelky). Myslíš, že jsme to synkovo nemluvení neřešili? Že jsme nečetli, neukazovali, nevysvětlovali…ani návštěva logopeda nepomohla tolik, kolik kolektiv stejně starých dětí. A tohle ti potvrdí ne jeden lékař, prostě to tak některé děti mají, takže to vůbec není výchovou. Co se týká druhorozené holčičky, ta mluví lépe než brácha už teď.
Jak říkám školkou jsem si já neulevila. Teď jsem měla 14 dní doma všechy děti v důsledku neštovic a v pohodě jsme to zvládli. Ale to nadšení se kterým chodí syn ze školky mu fakt já doma neposkytnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.4.13 12:54
@mooona píše:
Styď se, to je známka toho, že jsi se jí dostatečně nevěnovala a nechce k tobě :mrgreen:
:oops: :oops: ( :lol: :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.4.13 12:56
@karolínka12 píše:
Já nic prošetřovat nebudu, navíc takový prošetřování jsou na nic, stačí se obrátit na čoi, která má prošetřovat a odpoví mi, že se mám obrátit na soud…; navíc o mš, které nevzdělávají tu psal někdo jiný, já o kvalitě jednotlivých školek nemám tuchy

To je asi jádro pudla. Píšeš o věcech, o kterých nemáš ani tuchy, tak tím se to všechno vysvětluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.13 12:57

@MisaHanuska Hele a i kdyby sis školkou ulevila tak co jako? malýmu už 3 jsou ne? Jako tohle mě fakt vždycky vytáčí, tady v cizině chodí děti do školky v průměru od 9měsíců, /někdo od 6, jíný od 12měsíců) a mě se každej divý, když jsme kluka dali tedka „až“ v necelých 2, že je to strašně pozdě. a já jsem ráda, aztím si práci hledám, takže jsem několik týdnů doma a dítě ve školce ajsem fakt ráda, udělám co je doma potřeba, malej kolektiv miluje a i kvůli mluvení, u nás teda hl. kvůli cizímu jazyku je to jen ku prospěchu.
takže nechápu reakci @karolínka12 . Je něco jinýho když maj lidi 5, 13dětí jen kvůli penězům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
19.4.13 12:58

Nechápu ty kecy: dítě doroste psychicky fo věku, kdy se těší do kolektivu s paní učitelka je více než máma. Tak si kecy o tom jaká je kdo máma nechej od cesty. Tvoje děti to budou dělat taky. Fakt miluju chytrý matky, jejichž děti umí vše předčasně a jsou to dokonalé matky. Mimochodem i moje 2 letá dcers nemluví a roční syn kecá a pusu nezavř. Tak a to mi chytrá horákyně vysvětlí jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin