Nepůjde do školky :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karolínka12
19.4.13 13:17

Víte co krafejte si tu o tom, jak vaše děti, které nic neumí potřebují školku víc než dítě pracujícího, ona vám ta školka ty problémy vyřeší a vy se o nic nemusíte starat; udělejte si kupu dětí, ono je přece hezké mít velkou rodinu, a pak je odložte do školky, abyste to všechno stihli, je toho pak přece moc… tohle je fakt neskutečný

@mooona píše:
co to meleš??tím chceš říct, že matka samoživitelka nemůže chodit s dítětem na hřiště nebo do kolektivu? Může stejně tak, jako může ta mamina na MD. Může své dítě učit stejně tak jako mamina na MD.No vidiš to a ta mamina co má těch víc dětí je na rozdíl od tebe vyzrálejší a má na to ;) Takže tady vidíš že to tovje tabulkování nelpatí jak na děti tak ani na dospělé-protože pokud ano-tak bys ses nad sebou měla tedy opravdu vážně zamyslet, proč nezvládneš víc dětí
  • Citovat
  • Upravit
17124
19.4.13 13:19

@karolínka12 Chápu asi co tím vším myslíš, ale zrovna já jsem psala, že vím, že tím že mi syna do školky nepřijmou a bude se mnou a bráškou doma, rozhodně nijak trpět nebude(max já :jazyk: )!!!A také jsem psala, že moje děti uměly před nástupem do školky dobře mluvit(přestože jsem -oooo -ta hrůza 8o nikdy nečetla pohádku miminku, ale až batoleti) a básničky a písničky znají. A stejně tak nemůže být u nás řeč, o nějaké sociální izolaci-spíš naopak :jazyk: A přesto bych ho klidně do školky dala, ovšem bude se mnou doma a nic se neděje. Ovšem nechápu proč se navážíš do mamin, co tam dítě z nějakého důvodu dají??? 8o :roll: :nevim:

Příspěvek upraven 19.04.13 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
19.4.13 13:20

@karolínka12 pozeram ze mas vystudovanu min psychologiu co? :-) a vies viac ako lekari ktori doporucuju skolku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.4.13 13:21

@karolínka12 odložit děti do školky :lol: :lol: Ono to s tou školkou taky není kdoví jaká výhra, protože to, že dítě vodíš do školky, na sebe nabaluje spoustu jiných povinností, které by jsi mít nemusela, kdyby sis válela šunky s dětmi doma. Jasně že jsou děti, které do školky šli pozdě nebo vůbec (já a můj bratr), které se bez újmy dožili dospělosti, ale pokud tu možnost mám, nevím, proč bych jí nevyužila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
19.4.13 13:23

@karolínka12 a este pre tvoju info, ja som do skolky nechodila, som celiak a na malom meste mi nedokazali navarit stravu co by som mohla.. mama sa mi veneovala, chodila so mnou medzi deti - teta je ucitelka v ms takze aj tam ma bravali a vies co? pocitovala som ako velke minus ze tam nemozem kazdy den medzi deti, ze som len s mamou, aj ked mi denne vymyslala zabavu.. nie je to to same..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
19.4.13 13:24

Teda, jak to tady čtu, tak začínám mít pocit, že ta včerejší diskuze o snědení půlky rohlíku před jeho zaplacením byla přínosnější :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.4.13 13:26
@j.a.n.i1 píše:
Teda, jak to tady čtu, tak začínám mít pocit, že ta včerejší diskuze o snědení půlky rohlíku před jeho zaplacením byla přínosnější :zed: :zed: :zed:
:lol: tak tu jsem prošvihla. Asi naštěstí, protože děti taky jedí rohlíky před zaplacením :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.4.13 13:26
@karolínka12 píše:
Víte co krafejte si tu o tom, jak vaše děti, které nic neumí potřebují školku víc než dítě pracujícího, ona vám ta školka ty problémy vyřeší a vy se o nic nemusíte starat; udělejte si kupu dětí, ono je přece hezké mít velkou rodinu, a pak je odložte do školky, abyste to všechno stihli, je toho pak přece moc… tohle je fakt neskutečný

Tak mě třeba paní ředitelka ze školky upozornila na to, že malá má velký talent na zpěv. Já bych si toho nevšimla, protože asi taky zpívám docela dobře, jen mi to samotné nepřišlo. Šly jsme tedy do sboru a paní sbormistrině mi to potvrdila. Né každý je talentovaný na vše a tak se mi líbí, že ve školce se naučí i třeba to, co já jí nenaučím, ale ty jsi zřejmě mistr světa, tebe se to netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
19.4.13 13:27
@karolínka12 píše:

koukám že jsem se tě asi dotkla-ale mě fakt neurazíš-já vím svoje, vím že moje děti zanedbané nejsou a určitě mě neurazí někdo, kdo má doma teprve batole a o výchově ví opravdu kulový ;) ty víš prd, proč některé děti jsou takové jaké jsou. Opravdu neodsuzuj, na to nemáš vůbec žádné právo-svět je v tomhle spravedlivý-přej a bude ti přáno a naopak, takže být tebou, přehodnotím své myšlení jaké teď máš ;)

• Citovat
  • Upravit
12658
19.4.13 13:27
@j.a.n.i1 píše:
Teda, jak to tady čtu, tak začínám mít pocit, že ta včerejší diskuze o snědení půlky rohlíku před jeho zaplacením byla přínosnější :zed: :zed: :zed:

tu som premeskala, kurna mohla som sa dozvediet ze som blba ked malemu dietatu dam kusok rohliku aby nervalo v obchode.. :zed: :zed: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.4.13 13:28
@karolínka12 píše:

Kdyz ses tak chytra tak i tve dite by mohlo zacit mluvit i prestoze na nej mluvite trema jazykama.To je jenom kec ze deti ktere mluvi trema jazykama mluvi pozdeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.4.13 13:29
@kattkka píše:
Kdyz ses tak chytra tak i tve dite by mohlo zacit mluvit i prestoze na nej mluvite trema jazykama.To je jenom kec ze deti ktere mluvi trema jazykama mluvi pozdeji…

Kdyby byla tak přísná na sebe, jako je na druhé, tak už její dítě musí i číst. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.4.13 13:36
@karolínka12 píše:

Neskutečný je především to, jak ty umíš vše překroutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.4.13 13:51
@kolozubka píše:
Kdyby byla tak přísná na sebe, jako je na druhé, tak už její dítě musí i číst. :mrgreen:

Treba i scitat a odcitat. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.4.13 14:00
@j.a.n.i1 píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin