Nerozumíme si s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.11.14 21:18

@šmoulinka71 ne, ale vytrháváš věci z kontextu, píše sem více lidí a každý svojí myšlenku formuluje jinak, já citovanou zprávou odpovídala někomu jinému.. takže tak. přesně tak, tady ani tak nejde o to, kdo co zvládá líp, ale spíš o krizi, kterou teď máme z určitého důvodu.. a na který jsem bohužel ještě nepřišla… that´s all…

• Citovat
  • Upravit
16186
8.11.14 20:19
@blecha72 píše:
Souvisí to hodně. Jak jinak asi dojde takovému chlapovi, že je třeba přiložit ruku k dílu a s dětmi vypomoci. Váš partner to chápe jako samozřejmost, někdo jiný potřebuje školu života.

stejne si nemyslim, ze by to neco zmenilo na jeho obcasnem buranskem chovani :nevim: po navratu z prace by zakladatelku cekala dalsi sichta a k tomu nervni chlap, ktery zjistil, ze materska opravdu casto neni dovolena a do sbirky by si tim pridal dalsi komplex :nevim: ;)
Nerikam, ze to tak musi byt, ale je to pravdepodobne :nevim: osobne bych toto riziko nepodstoupila, nemluve o tom, ze mi prijde opravdu scestni, aby chlap k vazeni si zeny potreboval prozrit timhle zpusobem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
14.11.14 22:44

Me prijde ze se tahle diskuse trosku zvrhava jinym smerem nez puvodne :-) holky ja nechapu proc se tu vlastne resi partneri podle me stejne ni, do nemuze byt objektivni a poradit tak aby to fungovalo. Ted nic proti nikomu ale nezname partnera a nezname ani zakladatelku navic zname problem z jedne strany ne z obou. Nic proti zakladatelce :-) ale stejne ji nepomuzeme ani jedna z nas :-( chovani manzela pokud je to opravdu tak jak se pise v zadnem pripade neni v poradku ale… kazdopadne at je to jak chce preju aby vsechno zvladli a meli spokojeny vztah :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 15:56
@klmartina píše:
Me prijde ze se tahle diskuse trosku zvrhava jinym smerem nez puvodne :-) holky ja nechapu proc se tu vlastne resi partneri podle me stejne ni, do nemuze byt objektivni a poradit tak aby to fungovalo. Ted nic proti nikomu ale nezname partnera a nezname ani zakladatelku navic zname problem z jedne strany ne z obou. Nic proti zakladatelce :-) ale stejne ji nepomuzeme ani jedna z nas :-( chovani manzela pokud je to opravdu tak jak se pise v zadnem pripade neni v poradku ale… kazdopadne at je to jak chce preju aby vsechno zvladli a meli spokojeny vztah :-) :mavam:

To bych si taky přála… ani nevíš jak. Jinak nemám potřebu lhát o tom jak to je, pravda vidím to ze svého pohledu, ale snažím se situaci oppsat tak jak to opravdu je.. jinak bych byla sama proti sobě, když opravdu potřebuji poradit. Na vztahu mi záleží, proto sem píšu a doufám v tom, že někdo zažil něco podobnýho, s partnerem to spravili a mě poradí jak na to :andel: Hrozně moc mi z jeho strany chybí jakékoliv uznání, podpora, láska… člověk pak přemýšlí nad takovýma blbostma jako někoho si najít, ale prostě tohle mu udělat nechci a neudělám, to s ním raději nebudu, ale prostě už to fakt nedávám :,(

• Citovat
  • Upravit
13021
15.11.14 18:26
@Anonymní píše:
To bych si taky přála… ani nevíš jak. Jinak nemám potřebu lhát o tom jak to je, pravda vidím to ze svého pohledu, ale snažím se situaci oppsat tak jak to opravdu je.. jinak bych byla sama proti sobě, když opravdu potřebuji poradit. Na vztahu mi záleží, proto sem píšu a doufám v tom, že někdo zažil něco podobnýho, s partnerem to spravili a mě poradí jak na to :andel: Hrozně moc mi z jeho strany chybí jakékoliv uznání, podpora, láska… člověk pak přemýšlí nad takovýma blbostma jako někoho si najít, ale prostě tohle mu udělat nechci a neudělám, to s ním raději nebudu, ale prostě už to fakt nedávám :,(

Nečetla jsem kde je přesně problém-v tom "neuznávání tě???Zkusili jste poradnu? Šel by tam s tebou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.14 10:18

@ametyst to by nikdy nešel, myslí si, že psycholog je jen pro blázny.. Je to takový ten typ chlapa, co si řekne já jsem chlap a tohle nemám zapotřebí :roll:

• Citovat
  • Upravit
3232
16.11.14 12:26
@Anonymní píše: :andel: Hrozně moc mi z jeho strany chybí jakékoliv uznání, podpora, láska… :,(

chlapi jsou casto divni, tohle co pises, tak nejak nedavaji nebo neumi davat spravne najevo, ne, ze by nemilovali, ne, ze by nepodporovali, ale proste neni jim vlastni zpusob, jakym to zena vyzaduje a ocekava, pokud ho mas rada, podivej se ne to z jine strany, jak jsem nekde cetl rady nejakeho sexuloga, odbornika na vztahy, zena tohle vyjadruje slovy, city, muz to stejne vyjadruje ciny, starosti o rodinu, vydelavanim penez, venuje se domu a podobne, zkus si porovnat jeho ciny, ne slova ci navenek viditelne city s jeho ostatnimi prinosy domu a do vztahu, pokud zjistis, ze se skutecne zabyva jen a vyhradne sam sebou a zije pro sebe, pak uz neni mnoho o cem diskutovat, pokud zjistis, ze je z jeho strany mnoho jeho aktivit, cinu a podpory smerovano k tobe, k rodine, pak asi jde jen o komunikacni problem na strane chlapa, s nim toho asi mnoho nenadelas, proste nejake citove vylevy, okate a okazale davani lasky najevo, ze te miluje mnoho chlapu proste neovlada, nejsou jim vlastni, mohl mit z minulosti nejakou spatnou zkusenost s vyjadrovanim svych citu, tak je proste v tomto mnohem uzavrenejsi a tezko ho donutis, aby se sveril nebo dokonce otevrel smerem k tobe a vyjadroval co nekde vnitrne ma ukryto v sobe, to, pokud mas zajem a energii muzes zkusit v nem objevit sama a pokusit se to znovu probudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
16.11.14 12:29
@Anonymní píše:
@ametyst to by nikdy nešel, myslí si, že psycholog je jen pro blázny.. Je to takový ten typ chlapa, co si řekne já jsem chlap a tohle nemám zapotřebí :roll:

Mám doma podobného chlapa a až když to bylo na hraně tak sám souhlasil že do poradny půjdem. Jestli chceš napiš mi SZ, nechci psát podrobnosti.Ale je to taky přesně ten typ chlapa"já nikam nejdu, vyřešíme si to sami nebo to nemá smysl :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.11.14 12:32

Upřímně já bych do poradny taky nešla, a to jsem ženská…prostě bud´to funguje nebo to nefunguje a když to nefunguje vyřešíme si to sami doma, tak aby to fungovalo nebo půjdeme od sebe…nikomu cizímu do toho, jak to my máme nebo nemáme doma nic neni… prostě aby to fungovalo musí chtít oba, když jeden nechce je to o ničem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
16.11.14 12:40
@brumdinka píše:
nikomu cizímu do toho, jak to my máme nebo nemáme doma nic neni… prostě aby to fungovalo musí chtít oba, když jeden nechce je to o ničem…

presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.14 15:31

@Pesimista děkuju… to bylo hezky napsáno. Akorát si jen příkám, tak proč to dřív šlo a teď to nejde.. Dřív ke mne mluvil hezky, zapaloval svíčky, růže do koupele.. všechno možné.. Proč to dřív šlo, být pozorný a milý a te´d ne.. Je pravda, taky jsem se změnila, protože jsem mu přestala tolik důvěřovat. Už nejsem tak spontánní a veselá a milá asi málo kdy, to je pravda.. Ale to prostě pramení z té nedůvěry, to vím. Nechci si s ním ale už promlouvat, aby nebyl otrávený, takže mi ale asi nezbyde nic jinýho než to v sobě dusit, což je strašně těžký a rozhodně mi to nepřidá.
Jinak ano, dělá věci pro rodinu, to ano, ale moc si nedokážu vybavit co dělá vyloženě pro mě… Ale děkuji za přínosný názor, i kdyby do budoucna

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.14 15:35
@brumdinka píše:
Upřímně já bych do poradny taky nešla, a to jsem ženská…prostě bud´to funguje nebo to nefunguje a když to nefunguje vyřešíme si to sami doma, tak aby to fungovalo nebo půjdeme od sebe…nikomu cizímu do toho, jak to my máme nebo nemáme doma nic neni… prostě aby to fungovalo musí chtít oba, když jeden nechce je to o ničem…

Souhlas, ale když se nechce vyjádřit? Nebo když řekne že chce zůstat, ale chová se úúplně jinak? Nechci brát rodině tátu, ale nechci se trápit. A takynechci odejít od člověka kterýho miluje a který třeba i miluje mně a jen si prostě nerozumíme, je rpoblém v komunikaci. Já ho ale nedokopu promluvit si, nevím jak to udělat, aby se hned neurazil a neposlal mě někam, že ho to nezajímá… to je ono, tohle když mi řekně, tak mě vždycky napadne, jestli teda ho vůbec zajímáme my dva..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.14 15:35
@brumdinka píše:

Souhlas, ale když se nechce vyjádřit? Nebo když řekne že chce zůstat, ale chová se úúplně jinak? Nechci brát rodině tátu, ale nechci se trápit. A takynechci odejít od člověka kterýho miluje a který třeba i miluje mně a jen si prostě nerozumíme, je rpoblém v komunikaci. Já ho ale nedokopu promluvit si, nevím jak to udělat, aby se hned neurazil a neposlal mě někam, že ho to nezajímá… to je ono, tohle když mi řekně, tak mě vždycky napadne, jestli teda ho vůbec zajímáme my dva..

• Citovat
  • Upravit
3232
16.11.14 16:32
@Anonymní píše:
Jinak ano, dělá věci pro rodinu, to ano, ale moc si nedokážu vybavit co dělá vyloženě pro mě…

tak to vidim tak, ze driv jsio byla jedina, dnes ma tebe, dite, rodinu a proste jen presmeroval svuj zajem a pozornost na rodinu, ty jsi tim zustala nekde na okraji, ale jen asi zdanlive, vzdyt je to take pro tebe, jak to citim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
16.11.14 18:04

@brumdinka tak to je dost staromódní názor. Poradna může hodně pomoct. My sami jsme si prostě poradit nedokázali, a až když jsme začali chodit do poradny tak se věci konečně začaly měnit…Neodsuzovala bych poradny. Někdy si ti dva opravdu neumí poradit-třeba neumí komunikovat a když to sami nezvládnou tak se mají raději hned rozvést než aby šli někam pro pomoc :nevim:. Podle mě to za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí