Nerozumíme si s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
2.3.14 19:02
@Kachničkaa píše:
Já tedy nevím, já kdyby jsem si nerozuměla s partnerem v tolika věcech, tak se s ním jednoduše rozejdu. To že někdo musí zůstat s partnerem kvůli tomu, že by s dítětem nepřežil bez fin. pomoci ex partnera beru jako výmluvu.

Krom financni zavislosti jeste existuje zavislost a potreba ditete vazana na toho druheho rodice, se stejnymi pravy, jak je zvykem zapominat. Zena uz nerozhoduje o sobe, o svem pohodli, nude, smutku… ale take o diteti. Drzi v rukou jeho city a pocity a hlavne zivotni predpoklady.
 Hej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
2.3.14 19:12
@AniNevim píše:
Krom financni zavislosti jeste existuje zavislost a potreba ditete vazana na toho druheho rodice, se stejnymi pravy, jak je zvykem zapominat. Zena uz nerozhoduje o sobe, o svem pohodli, nude, smutku… ale take o diteti. Drzi v rukou jeho city a pocity a hlavne zivotni predpoklady.
Hej…

takze ma zit takovy zivot, jak popisuje zakladatelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
2.3.14 19:25
@Venetia píše:
takze ma zit takovy zivot, jak popisuje zakladatelka?

ne, to ne… ale zabojovat… pozdeji si byt jista, ze to bylo jedine mozne reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
2.3.14 19:28
@AniNevim píše:
ne, to ne… ale zabojovat… pozdeji si byt jista, ze to bylo jedine mozne reseni.

a jak ma zabojovat.. kdyz pise, ze pritel na ni totalne kasle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
2.3.14 19:33
@Venetia píše:
a jak ma zabojovat.. kdyz pise, ze pritel na ni totalne kasle?

vzdyt jsme se celkem shodly v rade zakladatelce, tak nevim, co bychom ted, bez jeji dalsiho vyjadreni, mely resit…
Jinak z niceho nic nevznika, tak je treba zapatrat, stejne tak po jeho stanovisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
2.3.14 19:36
@pikola píše:
Proc jste.si udelali ditet Tak skoro neznali?

Tvl neni to jedno?!?! Asi trochu pozde bycha honit. Boze za tuty komentare bych zabijela. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
2.3.14 19:39
@Anonymní píše:
Zakladatelko mám naprosto to samé, jen dceři je 2 a půl a jejího otce nemůžu ani cítit, jsem ráda, když je v práci a nikdo mě nesere..
přijde z práce vzbudí se dítě, on usedá ke kompu, spí v obýváku.. nemluví na mě, neřeší a nezajímá ho nic, ohledně dcery a rodiny..
mluvit můžu horem dolem, můžu na nej řvát, říkat mu to v klidu, nic nezabere..řáno, když je doma si narazí komp na péro a civí na seriály a smrdí na gauči celý den.. :pocitac: :pocitac:
Půjdem od sebe, jakmile půjde malá do školky a já do práce.Mám hroznej pocit selhání..je mi to fakt líto, ale když se snaží jenom jeden, tak to nemá smysl..

:mrgreen: narazi comp na pero. :lol: :mrgreen: promiň, ja vim, ze je to na.prd, ale pobavila jsi me ukrutne, uplne ho vidiim :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
2.3.14 19:39

Ouu, to vypadá na mrtvý bod a to je horší, než mít doma itálii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.14 09:21

Ahoj holky, v první řadě se Vám chci omluvit za anonym a děkuji za zachování, chodí sem i rodina.
Prosím o názor.. jsem vyčerpaná, jelikož jsem o drána do večera sama na miminko, mám ještě dvě děti starší. Přítel má dost práce takže jezdí až večer. Tu práci dělá pro nás to vím, ale někdy prostě má času dost, neříká kdy příjde, ještě se naštve, když se ho na to zeptám kdy asi dorazí domů. Je tohle normální nebo opravdu nejsem normální já, když se ho ptám kdy asi dorazí?.. On mi na to odpoví většinou až přijedu tak přijedu :zed: Ale prostě mimčo teď špatně spí, cca 3 měsíce, vstávám k němu já, když je u něj přes noc jednou za čas přítel a nosí mi ho na kojení a já ho pak tedy nosím zpátky do postýlky aby už nemusel znovu vstávat, 0tak když potřebuji ještě jednu noc tak držkuje, že je pak unavený a že si potřebuje odpočinout… Že chodí do práce, a že když to nezvládám, tak jsem si dítě neměla pořizovat :pocitac: Tím mě teda včera pěkně na.ral, protože já mu říkám jen když už opravdu padám na pusu, jiank se snažím to zmáknout sama. Včera po dloouhé době neměl udělanou večeři, právě jsem měla krizi a to bylo hned jak to nezvládám, jak jiní to všechno zvládnou a prostě naváží se do mě :( Místo aby mě podržel. Když mu říkám ať se prosím nikde nezdržuje, tak mi včera vyčte, že mu pořád říkám aby chvátal, že je to nebezpečný a prostě vyčte co může! Ale holky tak to fakt není, prostě nechápu proč se po mě vozí.. a vážně mě nebaví se pořád jen obhajovat. Nevím co dělat, aby si mě začal vážit, aby do bylo lepší.. Já to přeci nemyslím zle, jen jsem byla strašně unavená a potřebuji pomoct, je to přeci i jeho dítě. Navíc poslední dobou je to chvilku v pohodě a pak vůbec nevím, co si mám myslet, začně se chovat panovačně, dává rozkazy, mluví se mnou jako bych pro něj nic neznamenala. Nepomůžem jen přijede, pomuchluje se s malým, mě - když nejsme rozhádání dá tedy pusu, jde se najíst vykoupat a zasedne k televizi..
Nechci si střěžovat, ale chci tohle změnit, jen nevim prostě jak :nevim: Holky, fakt to všechny tak dáváte, já už totiž prostě opravdu nevím, jestli jsem tak neschopná a nebo to jsou jen kecy. Děkuju všem, že jsem se mohla vypovídat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25123
6.11.14 09:24

To je klasická krize po narození dítěte, navíc hormonny seš citlivější to co jindy by tě nechalo chladnou tě ted´rozhodí..to přejde…neřeš ho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.11.14 09:31

Ja myslim, ze tohle neni o tobe, ale o chlapovi a jeho pristupu. Dite si nemal porizovat on, kdyz neni ochotny a schopny podilet se na jeho vychove ;) a takhle bych mu to i rekla.
Tihle pani tvorstva, co argumentuji tim, jak chodi do prace, me opravdu dojimaji :zed:
Nicmene, kdyz uz, tak minimalne slusne jednani je na miste a nic nestoji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.14 09:32

@brumdinka no snad jo.. včera mě tím fakt vytočil. Hormony nevím, miminko už má deset měsíců :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.14 09:38

@neila jj.. já jako chápu, že se má starat hlavně mamina, ale myslím si, že být na to pořád sama, je prostě záhul a nemůže čekat že vždycky bude uvařeno, naklizeno, děti obsarané, vykoupané a doma se na něj bude usmívat žena, bude mu podstrojovat a povídat mu jak je úžasný, že přijel domu už v půl osmý a ať se dobře vyspí, protože ráno přeci vstává do práce.. :zed: no já se omlouvám za tu aroganci, ale opravdu mě včera prostě vytočil. Za celou dobu malého koupal jednou!! Jinak koupu já, vlastně všechno dělám já a on mi pak říká, co dělám špatně, co bych mohla dělat líp, co určitě jiný dělaj líp… no a to je pak konečná

• Citovat
  • Upravit
2655
6.11.14 09:49

Ja bych chtela videt chlapce, jak by Oni byli aktivni doma, kdyby se meli starat cely den o 3 deti. Nekdy bych mu nechala vsechny na cely den od rana do vecera a nechala ho delat Vse kolem deti a domacnosti (od prebalovani plinek, po vareni obeda).. treba pak zacne byt chapavejsi.

@Anonymní píše:
@brumdinka no snad jo.. včera mě tím fakt vytočil. Hormony nevím, miminko už má deset měsíců :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.11.14 09:50

Reknu ti to asi takhle, muj manzel chodi taky do prace, kde ma obrovskou zodpovednost a dovolim si tvrdit, ze rodinu zabezpecuje nadstandartne. Navzdory tomu se netvari jak mistr sveta a v podstate po jeho prichodu domu nevim, ze mam dite :nevim: navecerime se a on bere maleho, pohrajou si, vykoupe ho + vsechno kolem a taky ho jde ulozit. Pres vikend se mu venuje v podstate porad, ja varim, krmim, delam si svoje, venuji se starsi nebo jdeme spolecne na vylet :jazyk: ja si ani nedovedu predstavit, ze by to melo byt jinak :nevim: vzdyt je to jeho syn, miluje ho a cas s nim si vylozene uziva :palec: ke mne se chova hezky, jo, jsem to ja kdo se v noci nevyspi, ale treba o vikendu s nim rano vstava manzel, abych se mohla trochu vyspat. Bere me jako parnerku, ne otrokyni. Co tak ctu, tak to neni moc obvykle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí