Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aviciii píše:
Problém je že my spolu nedokážeme vůbec mluvit, už jsem se o to snažila několikrát. Dítě bylo chtěné a oba máme dceru moc rádi. V nejhorším případě rozchodu by jsme se o dítě soudili, to už dávno vím, on by se dcery nevzdal a já taky ne.
Tak zkus prijit na to, kdy se situace zmenila… jestli se tak zacal chovat po nejake hadce nebo jine udalosti?
@Daduka píše:
To souhlasím, že je něco špatně, ale ani jedna z nás neví co. Já neříkám, že se má snažit jen zakladatelka. Ale má si s ním promluvit a říct mu, že ona o to vyřešení stojí. A pokud o to budou oba stát (o to aby jejich vztah pokračoval), budou se muset snažit oba. Ale pokud se to bude řešit jen tak že on se semnou nebaví, tak seberu děcko a půjdu pryčOn může mít stejné poctiy jako ona - příjdu z práce, doma se semnou nikdo nebaví,… To je pak začarovaný kruh. A někdo musí udělat ten první krok a aspoň se pokusit tu komunikaci zlapšit.
jj, presne jak pises, promluvit si, ale mela by to dobre promyslet, aby v tu chvili byla rozhodnuta v pripade negativniho vztah ukoncit
Zkuste manželskou poradnu, jinak těžko říci, opadla zamilovanost a nastala krutá realita běžného života, na to dojede hodně párů ![]()
Nejprve bych to zkusila zachránit. promluvit si o tom, zkusit najít řešení. rozchod až pokud by to nepomohlo.
Když se zapřemýšlím hodně se změnilo několik měsíců po narození dcery. Předtím jsme měli společné zájmy, sportovali jsme spolu, šli třeba jen tak na procházku a tak různě, ted se mu nic nechce sedí jen doma u počítače, televize nebo je v práci. Když někam chci jít tak řekne jen proč by někam měl chodit? Bavili jsme se o různých všechních věcech ale mluvili jsme spolu ted už ne, nemyslím že by jsme se něměli o čem bavit, já s dcerou doma nesedím, chodíme všude možně..ale sami.
@Aviciii udelej dobre jidlo, piti a zkus se ho zeptat, jak to vidi dal a zda mu to tak vyhovuje… jestli by treba kvuli dceri nechtel se pokusit to mezi vami zachranit.
@Aviciii píše:
Když se zapřemýšlím hodně se změnilo několik měsíců po narození dcery. Předtím jsme měli společné zájmy, sportovali jsme spolu, šli třeba jen tak na procházku a tak různě, ted se mu nic nechce sedí jen doma u počítače, televize nebo je v práci. Když někam chci jít tak řekne jen proč by někam měl chodit? Bavili jsme se o různých všechních věcech ale mluvili jsme spolu ted už ne, nemyslím že by jsme se něměli o čem bavit, já s dcerou doma nesedím, chodíme všude možně..ale sami.
A o víkendech a dovolené?
@Aviciii
jako samY s dcerou myslíš? tak jestli chodí večer z práce, tak to se zase nelze divit, že se mu třeba nikam nechce ![]()
@AniNevim píše:
@Aviciii udelej dobre jidlo, piti a zkus se ho zeptat, jak to vidi dal a zda mu to tak vyhovuje… jestli by treba kvuli dceri nechtel se pokusit to mezi vami zachranit.
nebo mu to napis… jestli se s nim tezko komunikuje
@Aviciii to je mi líto
,ale kvůli čemu se pořád hádáte???
A nevim víc podrobností, ale nepomohla by vám třeba poradna? Tedy pokud i on chce vztah zachránit.
@Venetia píše:
nebo mu to napis… jestli se s nim tezko komunikuje
jo, to byva snadnejsi a lze to korigovat a vyndat z toho zbytecne emoce a podrazdenost, ktera ocividne u nich pri kazdem rozhovoru vede k hadkam.
Víkendy pracuje, je doma jen některé dny. Nechci po něm nikdy nic po práci, jen když je opravdu doma. Sms jsem zkoušela zrovna dnes, jednou odepsal, podruhé už ne, konec psaní…
@Aviciii píše:
Víkendy pracuje, je doma jen některé dny. Nechci po něm nikdy nic po práci, jen když je opravdu doma. Sms jsem zkoušela zrovna dnes, jednou odepsal, podruhé už ne, konec psaní…
tak sms je asi blbý způsob…