Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@šmoulinka71 chápu jak to myslíš, ale vždycky to tak určitě není… Někdy jsou i tři
![]()
@neila píše:
@šmoulinka71 chápu jak to myslíš, ale vždycky to tak určitě není… Někdy jsou i tři![]()
to jo.
![]()
Já si taky myslim, že zakladatelce to už leze na mozek a moc si to doma neužívá.
Ten chlap jí nepomůže s ničim, to je pak těžký, dělat něco s radostí no. Jééé, já kdybych mohla, tak jsem na MD deset let.
![]()
@neila píše:
@šmoulinka71 ale ona řeší zásadní změnu v chování svého chlapa, s práci to nijak nesouvisí
Souvisí to hodně. Jak jinak asi dojde takovému chlapovi, že je třeba přiložit ruku k dílu a s dětmi vypomoci. Váš partner to chápe jako samozřejmost, někdo jiný potřebuje školu života.
@šmoulinka71 píše:
Tak můžeš si to s přítelem vyměnit a jít do práce, makat od rána do večera, proč nejdeš? Nebo si vzít chůvu na hlídání.
Proč nejdu? Protože vím, jak je to náročný a vím, že by to prostě líp než já nezvládl. Možná to bude znít namistrovaně, ale já mám zkušenosti s dětma, vím jaký je to záhul zkloubit domácnost, děti a vaření dohromady (jako kterákoliv maminka tady) a myslím, že prostě málokterý chlap by tohle dal. Prostě si myslím, že by to bylo z bláta do louže, protože by byl nespokojený a nervozní stejněa já bych mu stejně pomáhala, protože bych neměla to srdce se chovat jako on…
@Anonymní píše:
Proč nejdu? Protože vím, jak je to náročný a vím, že by to prostě líp než já nezvládl. Možná to bude znít namistrovaně, ale já mám zkušenosti s dětma, vím jaký je to záhul zkloubit domácnost, děti a vaření dohromady (jako kterákoliv maminka tady) a myslím, že prostě málokterý chlap by tohle dal. Prostě si myslím, že by to bylo z bláta do louže, protože by byl nespokojený a nervozní stejněa já bych mu stejně pomáhala, protože bych neměla to srdce se chovat jako on…
Tak urciteeeeeeeeeeeeeeee
![]()
@Anonymní píše:
Nedelejme z muzu neschopne blbecky.Muj muz zvladl na urcitou dobu mimino, k tomu prvnaka i domacnost a nehroutil se, ani nebyl doma bugr. A jeste u toho zvladal, kdyz dite spalo, pracovat. V nasem okoli nebyl prvni ani posledni.
Zenska neni doma nenahraditelna a pokud to o sobe tvrdi, citim tam spis neochotu vratit se do prace. A pokud je pan manzel a otec deti opravdu tak neschopny, premyslim, proc si s takovym exemplarem porizovat deti.
Dělal by asi spoustu věcí jinak, nicméně si taky myslím, že je miminku líp s maminkou.
![]()
@Anonymní píše:
No a v čem je problém? Když by to snad nezvládl, tak by si uvědomil, jaký je to těžký.
@Pincenza píše:
Dělal by asi spoustu věcí jinak, nicméně si taky myslím, že je miminku líp s maminkou.![]()
Jinak ale jeste neznamena hure.
@Chocoloco píše:
Nedelejme z muzu neschopne blbecky.Muj muz zvladl na urcitou dobu mimino, k tomu prvnaka i domacnost a nehroutil se, ani nebyl doma bugr. A jeste u toho zvladal, kdyz dite spalo, pracovat. V nasem okoli nebyl prvni ani posledni.
Zenska neni doma nenahraditelna a pokud to o sobe tvrdi, citim tam spis neochotu vratit se do prace. A pokud je pan manzel a otec deti opravdu tak neschopny, premyslim, proc si s takovym exemplarem porizovat deti.
Tak to fakt ne
do práce já se těším…
Pan manžel není neschopný, to jsem nepsala, ale prostě péči o děti zvládám lépe já. Co je na tom divnýho nabo nepochopitelného nebo špatného? Že jsem otevřeně řekla, že to zvládnu lépe já? Tak to pardon. Jinak on dělá zase jiné práci lépe, to je asi normální ne..
Mně jde o to věčné navážení se do mě… a o to proč tomu tak je..
@Anonymní píše:Že lépe zvládáš děti je snad pochopitelné, když jsi s nima pořád. Ale o tom se tady nebavíme, bavíme se o tom, že aby si uvědomil, jak je to náročné na mateřský, tak by si to měl zkusit a ty si to hned bereš osobně. Tady něco nehraje. Nejsi vztahovačná?
Tak to fakt nedo práce já se těším…
Pan manžel není neschopný, to jsem nepsala, ale prostě péči o děti zvládám lépe já. Co je na tom divnýho nabo nepochopitelného nebo špatného? Že jsem otevřeně řekla, že to zvládnu lépe já? Tak to pardon. Jinak on dělá zase jiné práci lépe, to je asi normální ne..Mně jde o to věčné navážení se do mě… a o to proč tomu tak je..
vždycky jsou na všechno dva.