Nerozumíme si s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
7.11.14 16:28
@neila píše:
@šmoulinka71 ale ona řeší zásadní změnu v chování svého chlapa, s práci to nijak nesouvisí :nevim:

vždycky jsou na všechno dva.

• Citovat
  • Upravit
16186
7.11.14 16:35

@šmoulinka71 chápu jak to myslíš, ale vždycky to tak určitě není… Někdy jsou i tři ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
7.11.14 16:36
@neila píše:
@šmoulinka71 chápu jak to myslíš, ale vždycky to tak určitě není… Někdy jsou i tři ;) :jazyk:

to jo. :kytka: ;)

• Citovat
  • Upravit
3509
7.11.14 16:53

Já si taky myslim, že zakladatelce to už leze na mozek a moc si to doma neužívá. :nevim: Ten chlap jí nepomůže s ničim, to je pak těžký, dělat něco s radostí no. Jééé, já kdybych mohla, tak jsem na MD deset let. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.11.14 17:27
@neila píše:
@šmoulinka71 ale ona řeší zásadní změnu v chování svého chlapa, s práci to nijak nesouvisí :nevim:

Souvisí to hodně. Jak jinak asi dojde takovému chlapovi, že je třeba přiložit ruku k dílu a s dětmi vypomoci. Váš partner to chápe jako samozřejmost, někdo jiný potřebuje školu života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 17:39
@šmoulinka71 píše:
Tak můžeš si to s přítelem vyměnit a jít do práce, makat od rána do večera, proč nejdeš? Nebo si vzít chůvu na hlídání.

Proč nejdu? Protože vím, jak je to náročný a vím, že by to prostě líp než já nezvládl. Možná to bude znít namistrovaně, ale já mám zkušenosti s dětma, vím jaký je to záhul zkloubit domácnost, děti a vaření dohromady (jako kterákoliv maminka tady) a myslím, že prostě málokterý chlap by tohle dal. Prostě si myslím, že by to bylo z bláta do louže, protože by byl nespokojený a nervozní stejněa já bych mu stejně pomáhala, protože bych neměla to srdce se chovat jako on…

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
7.11.14 17:44
@Anonymní píše:
Proč nejdu? Protože vím, jak je to náročný a vím, že by to prostě líp než já nezvládl. Možná to bude znít namistrovaně, ale já mám zkušenosti s dětma, vím jaký je to záhul zkloubit domácnost, děti a vaření dohromady (jako kterákoliv maminka tady) a myslím, že prostě málokterý chlap by tohle dal. Prostě si myslím, že by to bylo z bláta do louže, protože by byl nespokojený a nervozní stejněa já bych mu stejně pomáhala, protože bych neměla to srdce se chovat jako on…

Tak urciteeeeeeeeeeeeeeee :P :P :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 17:50
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Tak urciteeeeeeeeeeeeeeee :P :P :P

To bezpečně :*

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
7.11.14 17:52
@Anonymní píše:
Proč nejdu? Protože vím, jak je to náročný a vím, že by to prostě líp než já nezvládl. Možná to bude znít namistrovaně, ale já mám zkušenosti s dětma, vím jaký je to záhul zkloubit domácnost, děti a vaření dohromady (jako kterákoliv maminka tady) a myslím, že prostě málokterý chlap by tohle dal. Prostě si myslím, že by to bylo z bláta do louže, protože by byl nespokojený a nervozní stejněa já bych mu stejně pomáhala, protože bych neměla to srdce se chovat jako on…

Nedelejme z muzu neschopne blbecky.Muj muz zvladl na urcitou dobu mimino, k tomu prvnaka i domacnost a nehroutil se, ani nebyl doma bugr. A jeste u toho zvladal, kdyz dite spalo, pracovat. V nasem okoli nebyl prvni ani posledni.
Zenska neni doma nenahraditelna a pokud to o sobe tvrdi, citim tam spis neochotu vratit se do prace. A pokud je pan manzel a otec deti opravdu tak neschopny, premyslim, proc si s takovym exemplarem porizovat deti.

• Citovat
  • Upravit
3509
7.11.14 17:54

Dělal by asi spoustu věcí jinak, nicméně si taky myslím, že je miminku líp s maminkou. :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
7.11.14 17:55
@Anonymní píše:

No a v čem je problém? Když by to snad nezvládl, tak by si uvědomil, jaký je to těžký.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
7.11.14 17:57
@Pincenza píše:
Dělal by asi spoustu věcí jinak, nicméně si taky myslím, že je miminku líp s maminkou. :srdce: :mrgreen:

Jinak ale jeste neznamena hure.

• Citovat
  • Upravit
3509
7.11.14 17:58

@Chocoloco No však to neřikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 18:01
@Chocoloco píše:
Nedelejme z muzu neschopne blbecky.Muj muz zvladl na urcitou dobu mimino, k tomu prvnaka i domacnost a nehroutil se, ani nebyl doma bugr. A jeste u toho zvladal, kdyz dite spalo, pracovat. V nasem okoli nebyl prvni ani posledni.
Zenska neni doma nenahraditelna a pokud to o sobe tvrdi, citim tam spis neochotu vratit se do prace. A pokud je pan manzel a otec deti opravdu tak neschopny, premyslim, proc si s takovym exemplarem porizovat deti.

Tak to fakt ne :-D do práce já se těším…
Pan manžel není neschopný, to jsem nepsala, ale prostě péči o děti zvládám lépe já. Co je na tom divnýho nabo nepochopitelného nebo špatného? Že jsem otevřeně řekla, že to zvládnu lépe já? Tak to pardon. Jinak on dělá zase jiné práci lépe, to je asi normální ne.. :think: Mně jde o to věčné navážení se do mě… a o to proč tomu tak je..

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
7.11.14 18:58
@Anonymní píše:
Tak to fakt ne :-D do práce já se těším…
Pan manžel není neschopný, to jsem nepsala, ale prostě péči o děti zvládám lépe já. Co je na tom divnýho nabo nepochopitelného nebo špatného? Že jsem otevřeně řekla, že to zvládnu lépe já? Tak to pardon. Jinak on dělá zase jiné práci lépe, to je asi normální ne.. :think: Mně jde o to věčné navážení se do mě… a o to proč tomu tak je..
Že lépe zvládáš děti je snad pochopitelné, když jsi s nima pořád. Ale o tom se tady nebavíme, bavíme se o tom, že aby si uvědomil, jak je to náročné na mateřský, tak by si to měl zkusit a ty si to hned bereš osobně. Tady něco nehraje. Nejsi vztahovačná?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky