Nerozumíme si s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Electrolux.1
9.2.15 10:02
@MilijonDolarBejby píše:
Clovek se casto vybarvi, az ma partnera „jisteho“

Tak proto jsem ja tak v pohode, pac me nikdo jisteho nema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.15 10:04
@Tinuvien píše:
To je u vas bezne, ze se k Tobe chova takhle? To by nemel, ani kdyz je nemocny, zakladni slusnost musi byt. Asi bych s nim nemlivila spis ja, po necem takovem. Jsi moc hodna, vis?

Jsem, ale právě asi taky málo sebevědomá, bohužel, jak už tu někdo psal.. přitom dřív to tak vůbec nebylo ale prostě asi postupem času se to najednou stalo. Nechci aby to tak bylo ale v hlavě mi běhá spoustu otázek, nevím praštit dobot a prostě vzdát to jít od něj, sebrat malým prckovi tátu… Je fakt že tohle taky nikam nevede.. bohužel starší děti už chodí do první třídy, takže se jen tak odstěhovat třeba k babičce, kde by to moožná šlo taky nemůžu, bydlí taky daleko, ale vlastně spíš by to asi nešlo, potřebuje mít klid. U našich to nejde, malý byt.. Jsem si to dobře podělala. Jenže já to prostě nechci vzdát, chci aby se probral, ale jak to udělat? Mám na něj skočit a profackovat ho? To asi ne no… Navíc já už s tím jeho přístupem bojuju fakt dlouho, hodně dlouho, třeba už rok?… Začalo to 3 měsíce po porodu malého

• Citovat
  • Upravit
7332
9.2.15 10:04

No to je k*kot že mu není rovno…
Bych se na něj vykašlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 10:05
@bamba píše:
Zkusila bych dělat, že tam není, na jeho kydy nereaguj. Zapoj ho do domácích prací a pak mu nadej do čuňat za každou prkotinu. Peskovala bych ho i za kašlání(nakazí děti)Třeba mu docvakne, že se chová jako debil.
Nedovol mu, aby s tebou takle mával, je to manipulátor, neváží si tě.

Ale já prostě nevidím důvod proč ho nějak sakrovat, já to prostě nepotřebuju víš a ani neumím, abych prostě prudila jen tak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33315
@Anonymní píše:
Jsme spolu pět let.. Jak by mě mohl „terorizovat“ člověk, který má učňák a já si dělám vejšku?? Nechci ho nějak pomlouvat, ale já jsem prostě mnohem chytřehší než on, ale jemu asi spousta věcí nedojde.. nebo jestli dojde a proto to dělá, já fakt nevím, jen prostě nechápu jak by mnou mohl manipulovat.. Jestli jako takový lidi na to mají, já myslím, že to cíleně nedělá

Jo takhle jeste…tak to si navic na tobe honi egi, protoze pro dost chlapu, obzvlaste prizemnich pitomecku, je jedina sance, jak se vyrovnat s chytrou zenskou je, ze ji srazi na kolena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@SlecnaSally „normálka“ cca rok

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.15 10:07
@Eva Sz píše:
Pochopila jsem dobre, ze normalne spolu nezijete? Psala jsi, ze nechapes, proc si dal neschopenku sem. Chapu, ze když člověku není dobre, je protivnejsi, ale tohle už je moc. Nikde není psane, ze mu musíš vařit caj a jidlo. Objasni nám vás vztah
žijeme, ale mohl si jí dát rovnou teda k rodičům, když mu je se mnou tak zle, že i přestal mluvit
  • Citovat
  • Upravit
7332
9.2.15 10:09

Bych s ním tak zametla, že by se po*ral :oops: :oops: :oops:
A když chce chcípat s rýmyčkou, tak ať chcípá a neotravuje :lol: :lol: nechala bych ho v tom a řekla mu že s ním nebudu mluvit a neuvařím mu čaj do té doby, dokud si to v hlavě neprobere a nepřijde s omluvou a tím, že tohle se už opakovat NIKDY nebude.
Pokud to ještě jednou zkusí, tak s ním končím…že takhle semnou mluvit NIKDO nebude. ŽE sice chápu, že mu není dobře, ale ale takhle si to na mě vybíjet prostě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
9.2.15 10:11
@Anonymní píše:
Ale já prostě nevidím důvod proč ho nějak sakrovat, já to prostě nepotřebuju víš a ani neumím, abych prostě prudila jen tak :nevim:

Taky bych nenadávala, snížíš se na jeho úroveň. Já bych mu oznámila, že toto chování bylo naposledy a že dokud si neuvědomí, jak se má chovat, tak to pocítí. A přestala bych mu podsluhovat, přestala bych s ním komunikovat. Mluvila bych s ním pouze věcně ohledně chodu domácnosti, nic víc. Byla bych chladná jako led, na jeho případné útoky bych reagovala ironicky zvednutým obočím a jinak vůbec, ignorace. Dát mu najevo, že si o něm myslíš, že je ale úplně de.il když se tak chová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.15 10:13
@Anonymní píše:
Jsme spolu pět let.. Jak by mě mohl „terorizovat“ člověk, který má učňák a já si dělám vejšku?? Nechci ho nějak pomlouvat, ale já jsem prostě mnohem chytřehší než on, ale jemu asi spousta věcí nedojde.. nebo jestli dojde a proto to dělá, já fakt nevím, jen prostě nechápu jak by mnou mohl manipulovat.. Jestli jako takový lidi na to mají, já myslím, že to cíleně nedělá

Taky si myslim, ze to neni uplne cilene. I kdybys mela 5 vysokych a on jen zakladku, to je jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 10:16

@bamba mluvíš trošku jako moje psycholožka, ke které jsem se rozhodla chodit. Mám strach, odejít, na druhou stranu tohle není možné. Tohle už taky nejsem já a moje děti potřebují silnou mámu. Jsou jediná moje radost co mi zbyla.. tohle taky jakobych nepsala já.. nejsem schyzofrenní, ale bohužel opravdu v tuhle chvíli cítím prázdnotu, mrzí mě to, že se takle chová, nechápu proč. Nevím, co by pomohlo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.15 10:17
@Electrolux.1 píše:
Vsechno ma svuj zacatek… pokud se utahovani sroubu nepodchyti tim telesem, ktere nosime v hlave, tak to pak takto dopada. A jeste lepsi je, kdyz nekdo privira ocicka, protoze MILUJE :zed: :zed:

To jsem delala ja, to spise zavirani oci. :? Nechtela jsem se rozejit, protoze vztah mi nevyhovoval, snazila jsem si namluvit, ze chyba je ve me. A tak jsem zacla cim dal vice ustupovat a to uz jsem mela zkusenost drivejsi s podobnym typem muze.Az v tehotenstvi jsem se zacla prosazovat. Samozrejme ted uz muj chlap spokojeny neni. Nechape ten obrat a zmenu nazoru u me.Pry ty ses zmenila, slysim porad. Zmenila jsem jen to, ze uz nezaviram oci.On totiz byl cim dal horsi.Vse se stupnovalo.Ted je klid.Ale oba navzajem se snasime.On myslel, ze jsem jina.Ja vedela jaky je, ale chtela videt to dobre.Nyni resim svoje sebevedomi s psychologem.Mam tendenci chtit menit partnery. Z pocatku vse toleruji a pak se zmenim. Anonym 123,nejsem zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
15659
@Anonymní píše:
@bamba mluvíš trošku jako moje psycholožka, ke které jsem se rozhodla chodit. Mám strach, odejít, na druhou stranu tohle není možné. Tohle už taky nejsem já a moje děti potřebují silnou mámu. Jsou jediná moje radost co mi zbyla.. tohle taky jakobych nepsala já.. nejsem schyzofrenní, ale bohužel opravdu v tuhle chvíli cítím prázdnotu, mrzí mě to, že se takle chová, nechápu proč. Nevím, co by pomohlo

Jeho nepředěláš. Musíš předělat sebe. Psycholožka je první a výborný krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Jak se tedy chovat, abych tomv naproti nesla? Po 3 letech spolecneho bydleni jsme se rozhodli pro miminko. Bohuzel ano, je pravda, ze me sebevodomi je asi v haji, ano. Jak ziskat dustojnost, nevim. Vzdy pak prisel, omluvil se a ja v ramci zachovani rodiny odpustila, na ukor sebe, mozna? Jak z toho tedy ven? Dekuji tem, kteri mi aspon trochu poradili, co by udelali, vazim si toho, protoze ja nevim. :potlesk:

Ježiš musím citovat sama sebe, ten tleskací smajlík - psala jsem to z mobu.. no spíš tam patřilo toto :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.15 10:20
@Takyjedna píše:
Prckovi tátu brát nemusíš, přece, i když mu tátu odstěhuješ. ;) Nevím sice, jaké máš možnosti, jestli jsi v této situaci schopna žít sama, jestli ne, tak si aspoň dělej rezervu na dobu, kdy ti skončí rodičák. Jestli to jde řešit hned, tak bych neváhala. Stejně to nevypadá s tím tvým „přítelem“ moc nadějně, vezmi si, že kvůli té jeho buzeraci ani pořádně nevnímáš nic okolo, na náladě to nepřidá, takže vlastně děti olupuješ o svojí účast, o kvalitně strávený čas s nima. Mě někdo otráveně mlaskat za zádama, nadávat mi, tak jsem schopná všeho, mám dojem, že by mě v tvojí situaci brzo zavřeli za vraždu :D. S jeho maminkou nic neřeš, ona už na něj páky nemá, on je dospělej, tak ať se vychovává sám.

Díky za příspěvek, dokonce vyloudil i úsměv mi na rtu, děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí