Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Berousik takže odejít??? Nebo se ho nevšímat a zůstat…
ja bych s takovym clovekem nebyla. Pokud je to dlouhodobe, tak si nedelej iluze, ze se zmeni nebo si te zacne vazit. Naopak, bude vic hnusnejsi. Odesla bych a nasla si chlapa, co je chlap a ne ubozak, co si trenuje ego na zene. Zijeme jen jednou, proc nebyt stastna. O detech nemluve.
@Anonymní píše:
Zakladatelko, musis hlavne reagovat na jeho slovni utoky.Ja uz se to naucila. Nedela mi problem mu rict, at tahne, ze tamhle jsou dvere.Vim,ze neodejde. Ikdyz pokazde tvrdi, ze uz se stehuje.Jsem schopna mu vyjmenovat, co vse dela spatne atd.
A ma to nejaky smysl? Asi ne., kdyz to dela furt
@MilijonDolarBejby píše:
A ma to nejaky smysl? Asi ne., kdyz to dela furt
Ma, uz se chova lepe.Neni to idealni, ale lepsi to je.Uz jsem ho servala tak, ze se rozbrecel, driv jsem plakala ja. Casem ho opustim, ale ted na to nemam finance. Anonym 123
Vim, ze se nezmeni, potvrdil to i odbornik.Je frustrovany a zalezi jen na nem, jestli zapracuje sam na sobe.Coz odmita. Anonym 123 Ale ja nemuzu jen mlcet a skakat podle neho. Takhle se to jeho chovani alespon nezhorsuje.
@Anonymní píše:
Ma, uz se chova lepe.Neni to idealni, ale lepsi to je.Uz jsem ho servala tak, ze se rozbrecel, driv jsem plakala ja. Casem ho opustim, ale ted na to nemam finance. Anonym píše: Více
To chapu. Ja se 2 malyma detma odesla. Rodicak ma 7tisic, to dam do pujcek a zbyva mi jen doufat, ze bude platit alimenty
no nejak to dopadne
@Anonymní píše:
Jsme spolu pět let.. Jak by mě mohl „terorizovat“ člověk, který má učňák a já si dělám vejšku?? Nechci ho nějak pomlouvat, ale já jsem prostě mnohem chytřehší než on, ale jemu asi spousta věcí nedojde.. nebo jestli dojde a proto to dělá, já fakt nevím, jen prostě nechápu jak by mnou mohl manipulovat.. Jestli jako takový lidi na to mají, já myslím, že to cíleně nedělá
A o tom to je. Ví, že ho převyšuješ, tak tě musí ponižovat. Má dcera taky měla podobného manžela. Povím ti, že už z ní byla pěkná troska, bez sebevědomí. Rozhodla se odejít a pomalu nabírá sebevědomí. Každopádně jak jí, tak jejich dětem se líp žije. Jestli můžu poradit, utečod něj, zničí tě, Kdybys věděla, jaký slovník mají dcery děti. Čtyřleté klidně řeklo mámě že je pí..ať sklapne, nemele, drží hubu. Už se drobet srovnává, ale i tak je děs ty děti poslouchat třeba jen při hře. S
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 a JAK mu to nedovoli? Mám mu zalepi (obrazně řečeno) pusu?? Já samozřejmě nekoukám a nemlčím.. řeknu mu že takle se semnou bavit nebude a druhý den mi řekne ty dobytku a že jediný co umim je roztáhnout nohyJak si to nenechat líbit jinak, že se ozvu, mám ho praštit něčím po hlavě? Já totiž opravdu nevím… S tou jeho maminou, já vím, je to trapný, ale já už prostě nevěděla. Vše jsem jí samozřejmě ježíšmarjá neřekla, to bych se musela stydět, jen to že nemluví, kvůli blbosti (čaj, dřez, špatně umytý hrnec
)
Když mi poradíš jak si to nemám nechat líbit, budu ráda, já opravdu netuším, já si to přeci nechci nechat líbit
Napíšu to tvým stylem. NEROZTAHUJ NOHY.
@bamba píše:
Napíšu to tvým stylem. NEROZTAHUJ NOHY.
Máš pravdu. Mě chlap říct, že jsem dobytek a umím jen roztahovat nohy, tak to by byla opravdu konečná. Nemohla bych s ním spát. Hluboce by mě to urazilo a on by pro mě citově přestal existovat. A časem i fyzicky.
Taky ze me to ranilo.. Ted me hledala jedna z holcicek a ptala se ho, kde je maminka a on -sedmiletemu diteti odpovi - sla se obesit.. Jasne ze ve srande, ale je to normalni nebo jsem zaujata? Tak jsem na nej vyjela jak to s ni mluvi.. Prachy na jidlo po me by chtel, ale omluvit se? To ne.. Cim dal tim vic, jak o tom tak premyslim si myslim ze bych mela jit, kvuli detem. Nevim. Chova se fakt jak hulvat ktery si nevidi do pusy
@Anonymní píše:
Taky ze me to ranilo.. Ted me hledala jedna z holcicek a ptala se ho, kde je maminka a on -sedmiletemu diteti odpovi - sla se obesit.. Jasne ze ve srande, ale je to normalni nebo jsem zaujata? Tak jsem na nej vyjela jak to s ni mluvi.. Prachy na jidlo po me by chtel, ale omluvit se? To ne.. Cim dal tim vic, jak o tom tak premyslim si myslim ze bych mela jit, kvuli detem. Nevim. Chova se fakt jak hulvat ktery si nevidi do pusy
Zakladatelko, takto mluvit s dítětem není normální. Představ si jen sebe na místě tvé holčičky, jak by ti bylo. A tomu dítěti je ještě hůře, otázka je, zda ví co to je oběsit se, ale i tak… Děti tuto „srandu“ do určitého věku nechápou.
Odejit je to nejlepsi reseni. Takhle se utrapis. Ja mela doma to stejny, pak jsem tehotna a s malym synem odesla, 2 mesice jsem byla u rodicu, on brecel, sliboval j ja se k nemu vratila. Sice mi uz nenadava do pic. i kur.ev a tak, je v klidu, snazi se, ale ja s nim uz proste nemuzu byt, tak jsem po vic jak roce snahy zase odesla. Fakt se to neda
@neila píše:
Ostuda kvuli tomu, že máš vodu u drezu?holka, ty to máš taky hezky pomylene… když tohle uznas jako duvod na ostudu, pak se nediv, ze ti se na hlavu
**s tou klimatizaci jsem to nepochopila už vubec
Klimatizace odvlhcuje vzduch. Proto se zapina i v zime, aby se zevnitr nerosily skla.
@WontTell píše:
Klimatizace odvlhcuje vzduch. Proto se zapina i v zime, aby se zevnitr nerosily skla.
Děkuji ti za přednášku, tys nepochopil můj dotaz
Já jsem nepobrala, kde vůbec přišli na debatu o tom, jestli měla nebo neměla zapnutou klimu
![]()
@neila píše:
Děkuji ti za přednášku, tys nepochopil můj dotaz![]()
Já jsem nepobrala, kde vůbec přišli na debatu o tom, jestli měla nebo neměla zapnutou klimu
![]()
Tss, prej přednášku. 2 věty sem napsal ![]()
@WontTell píše:
Tss, prej přednášku. 2 věty sem napsal
Ale takové hezké, souvislé
![]()