Nerozumíme si s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30098
24.2.15 13:32
@jdukolem píše:
podle mě jde o rovnováhu, o to aby to vyhovovalo oběma, ve chvíli kdy se ten jeden začne ptát je toto ještě v pořádku tak je to první signál v tom že to v pořádku prostě není a že se musí něco stát…

Tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
24.2.15 13:33
@jdukolem píše:
bratránek neumí naložit s tím že by měl být dospělý ve vztahu
on se choval jako závislé dítě - nechal sebou vláčet a ted se chová jako malé dítě co se dostalo k moci a neumí s ní zacházet…on by měl dospět jinak si namele pusu ještě mockrát

Tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
24.2.15 13:39
@Anonymní píše:
@Honza 12 no ty bláho, a jaký typ by k sobě tedy potřebovala? To je divný ne, jen kvůli tomu, že je někdo hodnej tak ay se ten druhý po něm vozil..

Tak k druhýmu se chováš jen tak jak on ti sám dovolí. a když ti bude ženská poslouchat, si chlap zvikne na full servis. Je macho. To je krůček do průšvihu. Já doufám, že mám v sobě tu hranici sám od sebe, abych se po druhým nevozil.. Ale říkám mé drahé. Neobskakuj mě. Aď si na to nezvyknu. Pak až budem mět děti, tak by to nedělalo dobrotu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 14:11

@Honza 12 :D Opravdu jí tohle říkáš??
A jinak, druhý se chová tak, co mu dovolíme… já mu to ale nedovoluju, mně se to nelíbí, jak mu to mám zakázat tedy aby se tak nechoval? Tohle už jsem s někým řešila, s nějakou maminkou a docela jsme se nasmály, protože ta maminka říkala: „to ho mám jako kopnout ze schodů?“ :-D Berme samozřejmě s nadsázkou, ale jak tedy mu to nedovolit. Jako já jenom nekoukám, když se po mě vozí…
Ale full servis má, to je fakt a ještě si stěžuje :cert: no a běda jak se ozvu…

• Citovat
  • Upravit
49159
24.2.15 14:15
@Anonymní píše:
A jinak, druhý se chová tak, co mu dovolíme… já mu to ale nedovoluju, mně se to nelíbí, jak mu to mám zakázat tedy aby se tak nechoval? Tohle už jsem s někým řešila, s nějakou maminkou a docela jsme se nasmály, protože ta maminka říkala: „to ho mám jako kopnout ze schodů?“ :-D Berme samozřejmě s nadsázkou, ale jak tedy mu to nedovolit. Jako já jenom nekoukám, když se po mě vozí…
Ale full servis má, to je fakt a ještě si stěžuje :cert: no a běda jak se ozvu…

otázka zní jinak..jak on si může dovolit se po tobě vozit? jak se stane to že se dostaneš do pozice té co si musí hájit hranice? tady je to.. ne jak reagovat, ale proč si myslí že se takto chovat může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
24.2.15 14:43
@Anonymní píše:

Tak zakázat mu to nemůžeš, donutit ho taky né. Předělat ho nemůžeš. Když partner překračuje hranice toho co je jak to říct přijatelné, tak ho upozorním. Buď to vezme v potaz že zrovna tohle mě vadí.. Když né tak mám já možnost odejí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
24.2.15 14:49
@jdukolem píše:
otázka zní jinak..jak on si může dovolit se po tobě vozit? jak se stane to že se dostaneš do pozice té co si musí hájit hranice? tady je to.. ne jak reagovat, ale proč si myslí že se takto chovat může

To mě taky zajímá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
24.2.15 14:51
@Anonymní píše:

Já nějak nechápu jak a proč by někdo měl být s někým, který nezohledňuje můj názor? To pak není partnerství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.2.15 14:53

Nemohlo by to být tím, že v tom třeba od mala vyrůstal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 14:55

@Honza 12 moc teď nechápu na co reaguješ? Ale chápu co si tou větou chtěl říct

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.15 14:56

@serson nene, tak to rozhodně ne. ROdiče, i sourozence má normální, fakt, tam myslím chyba není, sice tatínek je trochu bručoun, ale to co si dovolí můj chlap ke mě, by si nikdy jeho otec k mámě nedovolil

• Citovat
  • Upravit
49159
24.2.15 14:56
@serson píše:
Nemohlo by to být tím, že v tom třeba od mala vyrůstal?

ale ted je dospělý ne, čili ten vzorec chování co pochytil doma je špatný a on by s tím měl něco dělat ale je pravdaže pocit - mohu být hrubý, vulgární, mohu smýkat partnerkou až má modřiny může být naučený z původní rodiny, nicméně to není omluvenka pokud je dospělý a svéprávný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 14:58

@jdukolem to já sama nevím, nevím co ho k tomu vedlo aby se takle začal chovat.. tebe něco napadá? Vždyť to přece MUSÍ vidět, že se chová jako hulvát, že to nikdy takle nebude mezi náma dobrý..

• Citovat
  • Upravit
49159
24.2.15 15:00
@Anonymní píše:
@jdukolem to já sama nevím, nevím co ho k tomu vedlo aby se takle začal chovat.. tebe něco napadá? Vždyť to přece MUSÍ vidět, že se chová jako hulvát, že to nikdy takle nebude mezi náma dobrý..

ne on to nemusí vědět jinak by to nedělal, spíš mu to přijde jako normální, protože proč? protože v jeho očíchsi to zasloužíš a je to tvá vina a on má právo dělat to co dělá když ty nejsi „hodná“.. a kruh se uzavírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 15:09

@jdukolem tak je ale přeci úplně mimo 8o Včera příjde domu, je uvařeno, uklizené nádobí, když se navečeřela rodina, dali mi do dřezu nádobí, pak mi začne říkat tady je borddel 8o :evil: a já jako co? Když si přišel domu, bylo tu uklizeno, to je nádobí od večeře, prý no to jo, ale fakt uklizeno bylo :cert: Nebo tuhle jsme něco objednávali, u potvrzení mu přišlo že je objednaný něco jinýho, začal jak jsem neschopná, že objednám něco jinýho, tak mi to nedalo a podívala jsem se, zvrtali to tam v tý firmě, moje objednávka byla správně, no samozřejmě že se mi ani neomluvil, tak jsem chtěla do tý firmy napsat, když jsem měla už rozepsaný meil, tak mi řekl, hele radši to ještě zkontroluj, jestli to nebude to samý pod jiným názvem a zítra tam můžeš zavolat.. no tak jsem to skoukla, no samozřejmě že to nebylo to samý, dál jsem to neřešila s tím, že tam zítra zavolám a za chvilku mi jako vyčte, proč jsem tam neposlala ten email, že nic nedokončim :zed: :zed: Ty jo, tak jsem to letadlo já? Pak něco nemohl najít na emailu, za to jsem hned mohla taky určitě já, blbost, samozřejmě že to pak našel.. prostě pořád něco. Jak si může myslet, že jsem takový lempl? :cert: Sakra já to nechápu a fakt mě nebaví se pořád obhajovat, včera už jsem taky pak na něj vyjela a on, že to nebude poslouchat, baví se se mnou tonem jakoby on byl šéf a já nic,.. a nakonec když se chci obhájit a řeknu mu že mi křivdí, že proč se takle chová, že to akorát bude jen a jen horší, on na to, že mu je to jedno a já chci doříxt větu proč tedy nejde, když mu je to tak jedno, tak si v jeho očích zasloužim aby mi řekl a´t jsem zticha nebo mi dá takovou že si dám druhou o zeď? Jestli si myslí že si tohle zasloužim, tak je to prostě asi v háji.. To byl jen jeden příklad

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky