Nerozumíme si s přítelem

151
2.3.14 10:19

nerozumíme si..

Krásný den potřebuji pomoct, poradit, podpořit… S přítelem bydlím 3 roky a máme 1,5 staré dítě ale vůbec si už nerozumíme. Neni mezi námi žádná komunikace, kvuli každé hlouposti se hádáme. Intimní život už v podstatě taky žádný neni. Skoro pořád je v práci a když už je doma tak je klid, nedokážeme se spolu o ničem bavit a poslední týden je naprosté ticho. Když odchází neřekne ani ahoj a při příchodu taky nic. Příjde mě že mezi námi už nic neni kromě dcery. Nevím co mám dělat zůstat v takovém vztahu nebo jít?? Ale co bude dál?? Nemám nic, všechno patří příteli. Nevím jak dál, nemám se ani komu svěřit, ským se poradit. Co jsem se s přítelem odstěhovala nemám žádné přátele, nikoho kdo by mě poradil. Tak prosím o radu tady, co dál dělat…jsem zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35774
2.3.14 10:21

Proc jste.si udelali ditetak brzy, kdyz jste se skoro neznali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
2.3.14 10:25

No asi jit nebo chces takhle prozit cely zivot? Nema viditelne zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
2.3.14 10:26

A co zkusit ten vztah nejdřív zachránit, než hned uvažovat o rozchodu jako o jediné možnosti? V klidu (až malá bude třeba spát) si s přítelem promluvte. Řekni mu, co se ti nelíbí, jak bys to chtěla řešit, a hlavně, že ho máš pořád ráda a chceš aby váš vztah byl jako dřív. Taky existují partnerské poradny, kde by vám s tím mohli pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
2.3.14 10:27

Na to už je pozdě, řešit proč jste si pořídili dítě a ted vám to neklape :( takovej lidí je, co jdou do toho po hlavě, někdy je to i lepší, jsou lidi co jsou spolu pět let, nemají rodinu a pak se to stejně rozpadá, určitě si s přítelem promluv, musíte to vzládnout spolu, jak se chová k dítěti? Má zájem? Pokud by zájem neměl, s tím něco dělat, tak se budeš snažit zbytečně, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.3.14 10:28

@pikola tři roky spolu bydlíme, nepsala jsem nic o tom jak dlouho jsme byli spolu než si dítě pořídili. Než jsme spolu začali bydlet ve svém, chodili jsme spolu dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
2.3.14 10:29
@Daduka píše:
A co zkusit ten vztah nejdřív zachránit, než hned uvažovat o rozchodu jako o jediné možnosti? V klidu (až malá bude třeba spát) si s přítelem promluvte. Řekni mu, co se ti nelíbí, jak bys to chtěla řešit, a hlavně, že ho máš pořád ráda a chceš aby váš vztah byl jako dřív. Taky existují partnerské poradny, kde by vám s tím mohli pomoci.

ja myslim, ze takove chovani je jasna znamka, ze minimalne z jedne strany je neco spatne… nevim, co se na tom da vyresit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
2.3.14 10:29
@Aviciii píše:
@pikola tři roky spolu bydlíme, nepsala jsem nic o tom jak dlouho jsme byli spolu než si dítě pořídili. Než jsme spolu začali bydlet ve svém, chodili jsme spolu dva roky.

a co jste udělali proto, aby to bylo jinak? co se stane, když na něj promluvíš, když chceš třeba sex. trochu málo informací k posouzení

• Citovat
  • Upravit
69235
2.3.14 10:32
@pikola píše:
Proc jste.si udelali ditetak brzy, kdyz jste se skoro neznali?

to je fakt dobrá rada, to jsi poradila, že teď už bude vědět, co má dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.3.14 10:32

Problém je že my spolu nedokážeme vůbec mluvit, už jsem se o to snažila několikrát. Dítě bylo chtěné a oba máme dceru moc rádi. V nejhorším případě rozchodu by jsme se o dítě soudili, to už dávno vím, on by se dcery nevzdal a já taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
2.3.14 10:33
@Aviciii píše:
Problém je že my spolu nedokážeme vůbec mluvit, už jsem se o to snažila několikrát. Dítě bylo chtěné a oba máme dceru moc rádi. V nejhorším případě rozchodu by jsme se o dítě soudili, to už dávno vím, on by se dcery nevzdal a já taky ne.

jak přesně ses snažila a jak reagoval? to mlčel, nebo šel pryč? nebo se hádáte,

• Citovat
  • Upravit
151
2.3.14 10:35

@G12 vždycky se pohádáme a skončí to mlčením…a tak je to pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895

Když to tak čtu, tak o čem spolu vlastně chcete běžně komunikovat, když jsi jenom doma s dítětem. Tedy podle popisu to tak působí.
Jak ten vztah vypadal, když jste normálně fungovali a klapalo to?
A jak to, že jste spolu 5 let a kromě dítěte si nic nepořizujete společně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
@Venetia píše:
ja myslim, ze takove chovani je jasna znamka, ze minimalne z jedne strany je neco spatne… nevim, co se na tom da vyresit

To souhlasím, že je něco špatně, ale ani jedna z nás neví co. Já neříkám, že se má snažit jen zakladatelka. Ale má si s ním promluvit a říct mu, že ona o to vyřešení stojí. A pokud o to budou oba stát (o to aby jejich vztah pokračoval), budou se muset snažit oba. Ale pokud se to bude řešit jen tak že on se semnou nebaví, tak seberu děcko a půjdu pryč :nevim: On může mít stejné poctiy jako ona - příjdu z práce, doma se semnou nikdo nebaví,… To je pak začarovaný kruh. A někdo musí udělat ten první krok a aspoň se pokusit tu komunikaci zlapšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849

@Aviciii Zkousela sis s nim o tom promluvit? Problem evidentne mate, kdyz spolu nekomunikujete, ale kde ten problem je, to zjistis jenom kdyz si promluvis s nim. Proste si s nim sedni, az bude doma klid a rekni, ze Te tahle situace trapi a ze ji chces vyresit. A nenech se odbejt, proste dokud Ti nerekne, co se deje, tak do nej huc.

Mimochodem napsat nekomu, kdo tu zada o podporu a radu: Proc si udelali dite tak brzy je fakt trochu zcestny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí