Nerozumíme si s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.2.15 08:06

@jdukolem to je :? Naposledy se vrátím k té větě, ++to bylo v hádce, když mi nadával, když mi říkal jak mu jsem jedno, tenkrát jsem mu řekla proč se mnou jsi a on že ani nevím a já proč tedy neodejde a on a proč tedy neodejdeš ty (s dětma..) tak jsem mu řekla tohle. Konkrétně tuto větu jsem řekla jednou, připadá mi, jakoby jste na to měly díky takové větě názor, že si tedy za to vlastně můžu sama, čemuž nerozumím :nevim: Jasné, nežijete tady s námi, ale co já si všechno vyslechla před tím, po tom.. to se Vám vážně NIKDY nestalo že jste vypustily z pusy něco co jste tak nemyslely a za co jste se následně omluvily?? No jestli ne tak klobou dolů.
Nicméně ten vztah je celkově na houby a lepší to asi nebude, včera opět stejný scénář, sebrala jsem děti ještě večer a šla k našim, to je ale jen dočasný, než vymyslím, kde můžeme být jinde. Byť třeba jen dočasně :?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
27.2.15 08:54
@Anonymní píše:
@jdukolem to je :? Naposledy se vrátím k té větě, ++to bylo v hádce, když mi nadával, když mi říkal jak mu jsem jedno, tenkrát jsem mu řekla proč se mnou jsi a on že ani nevím a já proč tedy neodejde a on a proč tedy neodejdeš ty (s dětma..) tak jsem mu řekla tohle. Konkrétně tuto větu jsem řekla jednou, připadá mi, jakoby jste na to měly díky takové větě názor, že si tedy za to vlastně můžu sama, čemuž nerozumím :nevim: Jasné, nežijete tady s námi, ale co já si všechno vyslechla před tím, po tom.. to se Vám vážně NIKDY nestalo že jste vypustily z pusy něco co jste tak nemyslely a za co jste se následně omluvily?? No jestli ne tak klobou dolů.
Nicméně ten vztah je celkově na houby a lepší to asi nebude, včera opět stejný scénář, sebrala jsem děti ještě večer a šla k našim, to je ale jen dočasný, než vymyslím, kde můžeme být jinde. Byť třeba jen dočasně :?

Ty vaše věty jsou toho druhu, že se přes ně dá těžko něco řešit. A jste oba stejní, alespoň mi to tak připadá. Odejít by měl ten, kdo bydlí v cizím bytě. Nevím, jak je to u vás. Já radím odborníka, někoho, kdo vás naučí normálně spolu komunikovat jako dospělí lidé a ne jako uražené děti. Musíš sama vědět, jestli to stojí za to udržet. Jestli ne, tak jednej. Od něj se ničeho nedočkáš, protože řešení problémů je pro chlapy sprosté slovo. Tedy pokud nemají kam hupsnout a i tak čekají, až je žena vyhodí, aby to nebylo na nich. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.15 09:15

@Kobliha51 asi jo.. myslím, že tady je to prostě konečná bohužel, protože ho přes to všechno mám ráda. K odborníkovi já chodím, k psycholožce.. to je pro něj taky „sprosté slovo“ protože on probém nemá. Nicméně asi je to tak, že je tady protože nechce vypadat ve špatným světle, že opustil rodinu, navíc tady má pohodlí. No byt není ani jednoho, stavíme barák a te´d jsme v pronájmu :? platíme nájem napůl… on neodejde, radši řekne a´t odejdu já. Nevím jestli stojí za to to udržet, protože ani nevím jestli on chce něco udržet. Řekne něco, pak řekne že to tak nemyslel a další den mi povíopět že už dlouho ho nezajímám, tak co si mám z toho vzít. Tohle asi nemá řešení :? Opravdu by mě zajímalo jak by si tedy v tomhle případě počínala sebevědomá ženská, která už má se životem víc zkušeností.. Protože mně je 2/8 let a prostě fakt se v tom absolutně plácám :( Jinak děkuju za názor

• Citovat
  • Upravit
66815
27.2.15 09:19

Vy spolu stavíte barák? No to je taky nápor na psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.2.15 09:28
@blecha72 píše:
Vy spolu stavíte barák? No to je taky nápor na psychiku.
T
@Anonymní píše:
@Kobliha51 asi jo.. myslím, že tady je to prostě konečná bohužel, protože ho přes to všechno mám ráda. K odborníkovi já chodím, k psycholožce.. to je pro něj taky „sprosté slovo“ protože on probém nemá. Nicméně asi je to tak, že je tady protože nechce vypadat ve špatným světle, že opustil rodinu, navíc tady má pohodlí. No byt není ani jednoho, stavíme barák a te´d jsme v pronájmu :? platíme nájem napůl… on neodejde, radši řekne a´t odejdu já. Nevím jestli stojí za to to udržet, protože ani nevím jestli on chce něco udržet. Řekne něco, pak řekne že to tak nemyslel a další den mi povíopět že už dlouho ho nezajímám, tak co si mám z toho vzít. Tohle asi nemá řešení :? Opravdu by mě zajímalo jak by si tedy v tomhle případě počínala sebevědomá ženská, která už má se životem víc zkušeností.. Protože mně je 2/8 let a prostě fakt se v tom absolutně plácám :( Jinak děkuju za názor

Stavba domu je nápor a hodně vztahů to naruší. A čí je ten dům? Počítá on s tebou vůbec do dalšího života? I sebevědomá ženská dělá chyby a špatná rozhodnutí. Na soužití je spousta teorií, ale nikdy člověk neví, jak to dopadne. Já se vždycky snažím chovat tak, abych toho nikdy nemusela litovat. Prostě si všechno dobře rozmyslet a když to nejde, musí se to řešit. Já u vás pořád možnosti vidím. Říkáš, že chodíš k psychologovi. Ten ti nemůže poradit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.15 09:32

@blecha72 ano stavíme a právě v jinačí vsi než bydlíme… takže je to náročnější, to je fakt, teď je spoustu starostí ohledně dodávání různých trubek, radiátorů, je toho dost… :roll: Je to náročný pro oba to vím, možná až se dostaví bude líp

• Citovat
  • Upravit
2342
27.2.15 09:37
@Kobliha51 píše:
Ty vaše věty jsou toho druhu, že se přes ně dá těžko něco řešit. A jste oba stejní, alespoň mi to tak připadá. Odejít by měl ten, kdo bydlí v cizím bytě. Nevím, jak je to u vás. Já radím odborníka, někoho, kdo vás naučí normálně spolu komunikovat jako dospělí lidé a ne jako uražené děti. Musíš sama vědět, jestli to stojí za to udržet. Jestli ne, tak jednej. Od něj se ničeho nedočkáš, protože řešení problémů je pro chlapy sprosté slovo. Tedy pokud nemají kam hupsnout a i tak čekají, až je žena vyhodí, aby to nebylo na nich. :mavam:

Záleží na tom, jestli je „řešení“ v této věte podstatné jméno, nebo sloveso :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.15 09:37

@Kobliha51 no tak snad jo když chtěl se mnou dítě… :? i když teď fakt nevim, dům bude psaný na něj.. a já co do toho vložím budu mít na papíře.. jestli mysllíš tohle.
Psycholožka mi radí, ať si nenechám nic líbit, že tohle už zavání psychickou agresí. Že je to chlap s nižším stupńem sebeovládáním, že brzy vybouchne, předcházet tomu, že možná špatně nese to, že jsem vzdělanější a chce si dokazovat že on je ten který to má doma pod palcem.. že mám zapracovat na svým sebevědomím, nenechat si líbit, že nikam nesmím, prostě ať jdu.. (jenže on pak nemluví třeba že jo :roll: a tohle už podle ní není normální) Říkala že by bylo nejlepší kdyby přišel, jenže on nikdy nepříjde, to je pod jeho úroveň.. fakt nevidím řešení, myslím že ho ani nechce.
Neberte mě prosím jako fňuknu, jsem jen hrozně zklamaná a hrozně se v tom plácám, strašně mě mrzí, že je to tak jak je, že prostě nejde najít řešení, protože on podle něho problém nemá. Prostě nevím jestli to má smysl zachraňovat a nevím proč se sakra mám snažit jen já.. to je přeci blbě ne

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
27.2.15 09:59
@Anonymní píše:
@Kobliha51 no tak snad jo když chtěl se mnou dítě… :? i když teď fakt nevim, dům bude psaný na něj.. a já co do toho vložím budu mít na papíře.. jestli mysllíš tohle.
Psycholožka mi radí, ať si nenechám nic líbit, že tohle už zavání psychickou agresí. Že je to chlap s nižším stupńem sebeovládáním, že brzy vybouchne, předcházet tomu, že možná špatně nese to, že jsem vzdělanější a chce si dokazovat že on je ten který to má doma pod palcem.. že mám zapracovat na svým sebevědomím, nenechat si líbit, že nikam nesmím, prostě ať jdu.. (jenže on pak nemluví třeba že jo :roll: a tohle už podle ní není normální) Říkala že by bylo nejlepší kdyby přišel, jenže on nikdy nepříjde, to je pod jeho úroveň.. fakt nevidím řešení, myslím že ho ani nechce.
Neberte mě prosím jako fňuknu, jsem jen hrozně zklamaná a hrozně se v tom plácám, strašně mě mrzí, že je to tak jak je, že prostě nejde najít řešení, protože on podle něho problém nemá. Prostě nevím jestli to má smysl zachraňovat a nevím proč se sakra mám snažit jen já.. to je přeci blbě ne

Pokud je to takhle, tak to se nikdy nezmění. Není nic moc horšího, než chlap bez sebevědomí, který si léčí komplexy na partnerce. Vždycky něco najde, čím se tě bude snažit pokořit. Ani majetek vás nespojuje. Já bych od něj odešla. Měla jsem doma něco podobného, jen v tom byl ještě alkohol. Škoda každého roku, který jsem v tom vztahu zůstávala. Není to lehké být sama s dítětem. Ale ten klid za to fakt stojí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.15 10:08

@Kobliha51 ten můj nechodí do hospody, ale každý večer si pár pivek dá.. to beru ale jako to nejmenší zlo.. Jenže jak se odpoutat.. Přitom on říká že sebevědomej je… :think: Ale i psycholžka říkala že jí to tak nepříjde.. že takle se nechová normální vyrovnaný muž. Tak já taky nejsem te´d zrovna vyrovnaná :(

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
27.2.15 10:12
@Anonymní píše:
@Kobliha51 ten můj nechodí do hospody, ale každý večer si pár pivek dá.. to beru ale jako to nejmenší zlo.. Jenže jak se odpoutat.. Přitom on říká že sebevědomej je… :think: Ale i psycholžka říkala že jí to tak nepříjde.. že takle se nechová normální vyrovnaný muž. Tak já taky nejsem te´d zrovna vyrovnaná :(

Psycholožka má pravdu. A ty piva doma… Pokud je má každý den, tak má našlápnuto a je pod vlivem. Vypij každý večer pár piv a uvidíš, jak budeš přiopilá. To se pak řeší problémy těžko. Kašli na něj.
Edit: Když nevíš, jak se odpoutat, tak doma ještě nenastala. Až to nepůjde vydržet, tak to už budeš vědět…

• Citovat
  • Upravit
1282
27.2.15 10:56

Ty si, zakladatelko, myslíš, že až dostavíte barák, že on se změní? On se prostě nezmění, nevím na co ještě čekáš, neváží si Tě, uhodil Tě, nevěnuje se vám. Fakt Tě nechápu. Pak že je rozdím zemi vysokoškolákem a absolventem učňáku. Jsi hloupá, že takto necháváš žít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.2.15 19:21
@Anonymní píše:
Nicméně ten vztah je celkově na houby a lepší to asi nebude, včera opět stejný scénář, sebrala jsem děti ještě večer a šla k našim, to je ale jen dočasný, než vymyslím, kde můžeme být jinde. Byť třeba jen dočasně :?

no upřímně ne nikdy jsem takto závažnou formulaci - kterou bych nemyslela vážně nevypustila z pusy.. už moje babi říkávala - huba není kanál nemůžou z ní lítat sra… ehm… no prostě dospělý člověk by měl stát za tím co říká a ne se následně omlouvat…
u vás je ale toto problém zcela podružný…nic si nenalhávej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.2.15 19:30

Problém je, jak spolu jednáte. Nedávno můj muž pronesl něco. Nechala jsem ho vychladnout. Pak jsem mu v klidu sdělila, že jestli to řekne ještě jednou, splní se mu to. Mám to ozkoušené, už to neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.15 08:03

Zdravím holky, omluva za anonym… mám starosti s přítelem.. podle mě se chová jako malý a vůbec nevím co dělat, jak na něj, takže za každou radu budu ráda. Je mu jednatřicet let… Ve vzteku - prý - říká něco, co následně říká, že to tak nemyslel. Jenže nám to kazí vztah. Navíc se mu neustále něco nelíbí. Že je buď málo uklizeno, nebo že jsem mu rozbila auto - pokazil se centrál zamykání, neodemykají dveře u řidiče, myslíte že je možně abych to nějak rozbila když vlastně jenom zamykám a odemykám? Nikam jsem nenabourala.. Dle mého přítele ano a jedná se mnou sprav to, že mu ničim věci a že žádná jiná :cert: mu věci neničila… Před dvěma dny, kdy už jsem jeho jednání se mnou jak s hadrem měla dost, jsem mu řekla jestli mě má rád, a on že už moc ne :? Nijak se mě nevšímal nic neupřesnil, tak jsem mu dnes řekla, že nechci být s člověkem který mě nemá rád a on se začal vztekat, že se hádáme hned po ránu ať jdu do p.dele a že toho řek.. no a došli jsme k tomu, že to tak nemyslel. Říkám mu tak to příště neřikej a on že si může říkat co che. Jsem z toho neš´tastná, neni přece malej aby si říkal co chtěl, já už nevím jak mu mám vysvětlit že nám akorát šlape po „vztahu“. Máme už dlouhou krizi.. Promluvit si nechce. Za vše prostě můžu já a basta.. Problém je že si mě asi vůbec neváží, nevidí co pro nás dělám - mateřská. Od rána do večera sama i o vík, většinou. Měly jste doma některá podobného? Já už fakt nevím :-( Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky